Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_system.php on line 22

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 315

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 315

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 1415

  Çarşamba, 01. Mayıs 2024 23:14   User Online: 25 

Üye bilginiz

Üye merkeziniz

Özel Messajiniz

Ziyaretçi defteriniz

Üye lerimiz

Forumda çikiş

Forumlar

Genel

Kültür

Atatürk

Türkiye

Bilgilendirme

Spor

Site ve Radyo

Arsiv II Genel

Arsiv Kultur

Resim
Manzara -4Tabiat 6Manzara -18Cicek -4BittiTabiat 2Bayrak Gul1Dostluk 8Dostluk Resimi 4KamelyaManzara -10Sevimli 4KirmizigulSevimliSevimli3Uymuslarkirmizi_gul_deni.jpgBayrak3Fantazi Resim 9Bebek -4

Portal Menüsü
Bilgiller
Bilgi ekle
Ekart
Pano
Haberler
Takvim
Resimler
Şiir
Fikra
Bizi tavsiye et
Site Anket
Site kural Impressum
Download tavsiyeler
 Link Tavsiyeler
Bize ulaşım

Dostsesi.Com Serbest Arsiv 01.2007 - 11.2008 Sisteme girmen gerek


Aşağı git
« Ön  Diğer »
küçükten büyüğe do;ğru sırala büyükten küçüğe doğru sırala      print
Konuyu açan: Konu: HERKES HADDİNİ BİLECEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Junior Member
Junior Member


Cevaplar: 69
kayıt olmuş: 12/10/2007
Durum: Çevrimdışı
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 30/5/2008 Saat 22:21  
Türk vatanında, Türk’e rağmen yapılanlar en hafif deyimle şahsımı yakında şizofren yapacak.



Aralıksız olarak Türk devletine ve Türklüğe yapılan saldırılar pervasızca devam ederken nihayet devletin derinliklerinden gelen bir sesle AKP ye ‘dur artık kardeşim’ dendi.Demokratik yollarla bu işin kısa vadede çözümünün imkan dışı olduğu ve her geçen senenin bu ülkenin tüm değerleri için yok oluş olduğu nihayet etkili ve de yetkili yerler tarafından da görüldü.



Siyasi varlık nedeni peşkeş ekonomisi ve teslimiyetçi politikalara bağlı olan AKP ve onların uzaktan kumandalarını tutan ağababaları önce bu dava haberine çok kızdılar, sonra ise aklı selim ile ‘ne yaparız da bu uzantımızı bir müddet daha yaşatırız’ı sorgulamaya başladılar.



Artık AKP için teslimiyet çeşmesinin vanası kırılmıştı.Artık tüm zehir pervasızca akıtılabilirdi. Nede olsa ilk kurşunu bir türlü tasfiye edemediği Türk devleti atmıştı.Eğer kapatılırlarsa verdikleri sözlerin çoğunu yerine getirememiş olacaklardı.



Acele edildi.Hemen Avrupa’ya gidildi.El ve etekler öpülerek ‘n’olur bir fırça atıverin , bakın biz siz ne istiyorsanız yapmaya hazırız, bizi yaşatın’ dendi.(Bir başka topluluğa kendi devletini şikayet eden ilk hükümet olma onurunu da tabii ki aldılar)


Ağalar karar verdi, acilen;



1)Türklüğe hakaret edilebilmeli, (yani 301 değişecek).Bu sayede Avrupanın her yerinde Ermeni soykırımı yoktur demek nasıl suç olmuşsa , bundan sonra Türkiye’de vardır demek de suç olmaktan çıkacak.Hatta uluslar arası ödüllerinde önünü açacaktır.



2)Derhal Kıbrıs verilecek.Hemen gereği yapıldı.Talat ve Hristofyas Kıbrıs Birleşik Federe Devleti adlı ortak bir devlet üzerinde çarçabuk antlaşmaya varıverdi. http://www.boyuthaber.com/haber/20080524/KKTC-tarihe-karist i.php Artık KKTC bitmiştir denebilir.Yakında Türk Ordusu’na da çıkın denecektir.Böylece Tayyip efendi son kurulan Türk Devletini tarihe gömen yiğit olarak tarihteki haklı yerini alacaktır.



Devamını hep birlikte göreceğiz, bende bekliyorum.Nede olsa vana kırıldı,her şey mümkündür.



Meclise gelen Barrosso konuşarak ta gereğini yaptı.Anlayan anladı.



Bittimi? Hayır .Sırada ABD var.Onlardan bu furyadan nasiplerini elbette alacak.Cheney nin ziyareti sessiz sedasız oldu, ama sonuçlar müthiş.



1) Ortadoğuda sıkışan İsrail e hemen destek olunacak, arabuluculuk ayağına (İran’ı yalnızlaştırmak için) Suriye , İsrail’le barış görüşmelerine zorlanacak!Hem İran hem Suriye biraz zor olacağı için bu işi sıraya koymak lazım.Bu iş Türkiye’ ye yaptırılacak.

2) Yıllardır bekleyen GAP projesi hızla sonlandırılacak.Ak parti hükümeti zamanında hepinizin malumu Urfa , Kilis,Batman vb ama ağırlıklı olarak Harran ovasından ciddi miktarda toprak (vaat edilmiş olanından)(Arz-ı Mevut) alan Yahudilerin şimdi buraları sulamak için alt yapı ihtiyaçları hızla giderilmeli.Finansmanı tabii ki Türklerden alınacak!!

3) Diyarbakır’da açıklanan bu dev proje(bu arada neden G.Antep de değilde orada anlamış değilim) sadece ekonomik değil, siyasi bir pakette içeriyor ve bu kültürel açılım diye yutturulmaya çalışılıyor.Çok yakında federasyon laflarını da duyacağız gibi geliyor.

4) K.Irak yönetimi ile hızla ilişkiye geçilecek.Barzani şefkatle sahiplenilecek.Irak’lı Türklermi?Telafermi? Kerkük’mü GİDECEK!!!

5) Muhtemel bir İran operasyonu için her türlü destek sağlanacak.



Bunlar ABD nin şimdilik talepleri.Sonrakileri de hep beraber göreceğiz.





Tuhaf bir ziyaret de Kraliçe hazretleri tarafından yapıldı. Ziyaretin tarihi 16 Mayıs (M.Kemal’in Samsun’a yola çıktığı tarih)Bana ilginç geldi çünkü savaş gemileri işgal zamanında demir attıkları yere demirlemişlerdi.Tarih ve yer bence önemli.


Türk Milletini temsil eden Cumhurbaşkanımıza Kutsal Haç Nişanını takıp, kadeh de kaldırttılar.Bu arada hatırlatayım , bu kutsal haç nişanı kimlere takılır biliyormusunuz?Büyük Britanya imparatorluğuna büyük hizmetlerde bulunan şahıslara.Nede olsa çeşme açık , bakalım Türk’ün bağımsızlık çeşmesinden Britanyaya ne akacak, göreceğiz.

En çok zoruma gideni en sona sakladım dostlar.



Bursa’da bir cami.Edebiyle yerde oturan ve Kur’an- Kerim’i olması gereken yere, yani kendisinden daha yüksekçe bir rahleye koymuş bir hocamız Kur’an okuyor.Buraya kadar her şey normal de normal olmuyan dostlar; abdestsiz bir kafirin (ben Kraliçe mıraliçe anlamam,hele Türk milleti nice Kraliçeler gördü hiç sallamaz) oturmaya tenezzül etmeden bir sandalyede, okunan Allah kelamına böyle tepeden ,adaba aykırı bir biçimde bakma cüretini göstermesi idi.İnanın bana bu hepsinden ağır geldi.Ya bizim başı bağlı baş bayanımıza ne demeli?Müslüman bir kadının en azından Kur’an nasıl dinlenir bir bilgisi olması ve yanındaki zevatıda bu yönde uyarıp oturtması gerekmezmiydi?



Her halde dinler arası diyalog böyle bir şey.



Son sözüm şudur dostlar;



Bu ülkede son zamanlarda ihanet ve onun her türlüsü moda oldu.İllegal telefon dinlemeler, telekulak sıkandallarından geçilmez oldu.Herkes kendisini alt kimliği ile tanıtır ve bununla övünür oldu.Kürtlük, Lazlık, Çerkezlik, Gürcülük vb olmak övünç kaynağı olurken Türklük neredeyse utanç duyulacak bir kimlik olarak gündemleştirilmeye başladı.Neredeyse Etrak-ı Bi’idrak noktasına geri geldik.Ama kimse unutmasınki biz Türkler hala bu ülkede nüfusun en az %85 ini oluşturmaktayız.Bu ülke tarihte Türk’tü, bu gün Türk’tür,yarında Türk kalacaktır.Aklından farklı bir şey geçiren geri zekalılara derim ki; herkes haddini bilecek.Bu topraklar Türkün vatanıdır.Ne sizin cemaatlerinizin nede bu cemaatlerinizi kuran ABD-İngiliz-yahudi işbirlikçilerinizin gücü bize Türklüğümüzü unutturabilir.Bu millet aldığından az bir bedele bu toprakların bir karışını bile vermeyecektir.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE


ALINTI:
Yazılarını zevkle okudugum çok sevdigim bir arkadaşım.
Umur Arıkan
Profiline gir Bu üyenin tüm mesajlarını göster
Ziyaretçi

Ziyaretçi
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 31/5/2008 Saat 11:52  
Eline yüreğine sağlık değerli dava_adamı güzel bir paylaşım.

İyi güzelde devamlı eleştirilen bu AKP gökten zembillemi geldi...
Cevap 1
Junior Member
Junior Member

BirNefes
Cevaplar: 17
kayıt olmuş: 23/5/2008
Durum: Çevrimdışı
Cinsiyet: Bayan
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 31/5/2008 Saat 15:40  
AKP yi Leylekler getirdi :egypt:
Profiline gir Bu üyenin tüm mesajlarını göster Cevap 2
Site kurucusu
Senior Member

Rojin
Cevaplar: 660
kayıt olmuş: 11/9/2006
Durum: Çevrimdışı
Cinsiyet: Bayan
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 1/6/2008 Saat 13:52  

Alıntı:
kimse unutmasınki biz Türkler hala bu ülkede nüfusun en az %85 ini oluşturmaktayız.Bu ülke tarihte Türk’tü, bu gün Türk’tür,yarında Türk kalacaktır.Aklından farklı bir şey geçiren geri zekalılara derim ki; herkes haddini bilecek.Bu topraklar Türkün vatanıdır.



Slm dava_adami (Yarenim) yüzdelere bölünmesi deildir Türk olmak Vatan Bayarak Alevisi ile Kürtlü ile Lazlı ile Cerkezi ile Gürcüsü ile bir Bütündür.Bu topraklar Hepimizin ayrim yapilmadan.

Akp ye gelince Bencenin yorumdaki bir basina gelmedi kimler destek verdi cok ii
biliyoruz.


____________________
Dört sey geri gelmez atılan ok, söylenen söz, kacırılan fırsat ve gecen zaman .
Profiline gir Bu üyenin tüm mesajlarını göster Cevap 3
deleted
Member

KizilZora
Cevaplar: 158
kayıt olmuş: 9/10/2007
Durum: Çevrimdışı
Cinsiyet: Bayan
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 1/6/2008 Saat 13:55  

Alıntı:
Yağmur Oğlum, Bugün tam bir buçuk yaşındasın. Vasiyetnameyi bitirdim, kapatıyorum. Sana bir de resmimi yadigar olarak bırakıyorum. Öğütlerimi tut, iyi bir Türk ol. Komünizm bize düşman bir meslektir. Bunu iyi belle. Yahudiler bütün milletlerin gizli düşmanıdır. Ruslar, Çinliler, Acemler, Yunanlılar tarihi düşmanlarımızdır. Bulgarlar, Almanlar, İtalyanlar, İngilizler, Fransızlar, Araplar, Sırplar, Hırvatlar, İspanyollar, Portekizliler, Romanlar, yeni düşmanlarımızdır. Japonlar, Afganlılar, Amerikalılar yarınki düşmanlarımızdır. Ermeniler, Kürtler, Lazlar, Çerkezler, Abazalar, Boşnaklar, Arnavutlar, Pomaklar, Zazalar, Lezgiler, Gürcüler, Çeçenler, Çingeneler, içerideki düşmanlarımızdır. Bu kadar çok düşmanla çarpışmak için hazırlanmalı. Tanrı yardımcın olsun." (N. Atsız)



Kimler hadini bilmesi gerek önce bunu bilelim.Bu zihniyetir bölücü Önce kol kola sona nas nas Menfatlari icin yapmyacaklari yok Hadlerini bilsinler ve % ayrima haki kimsede OLAMAZ.
Profiline gir Bu üyenin tüm mesajlarını göster Cevap 4
Ziyaretçi

Ziyaretçi
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 2/6/2008 Saat 07:17  
Yüreğinize sağlık dostlar. Özellikle kim ne yazacak diye bekledim…

Gördüğüm kadarıyla burada bazı arkadaşlar milliyetçiliği beş taş oynamak gibi görüyorlar. Sokakta yada lafta, forum köşelerinde milliyetçilik olmaz. Türkiye Cumhuriyetinin idrakine erememiş arkadaşlar ne hikmetse bol bol ahkam kesiyorlar. Naçizane bu arkadaşlara tavsiyem milliyetçiliği önce kafada keşfetmek gerek…

Kürt e kızıp milliyetçi olunmaz, ermeniye kızıp milliyetçi olunmaz...

Maalesef haklısınız AKP yaptıkları ve yapacakları ile ortada ama bunları bu hala kim getirdi dersiniz. Geçmişi boş verelim son günlere şöyle bir bakalım. Gerekirse Osman Durmuş, Koray Aydın larıda yazarız…

14 Mart Cuma günü Yargıtay Başsavcısının AKP için kapatma davası açtığı haber gündemine düştü...Ve AKP’ye hizmet veren çok sayıda televizyon kanalında anında goygoy ve şamata başladı... Vay efendim, nasıl olur da iktidar partisi için kapama davası açılabilir, nasıl olur da koskoca partinin kapanması istenebilir. Bunlar o sırada ne iddianamenin kapsamını biliyordu, ne başka bir şey. İddianame akşam saatlerinde Anayasa Mahkemesi Başkanlığına, yani Haşim Kılıç’a imza karşılığında teslim edilmişti. Metni sadece Cumhuriyet Başsavcısı ve Anayasa Mahkemesi Başkanı sıfatıyla Haşim Kılıç görmüştü.

Akşamın geç saatlerinde ve özellikle ertesi sabah, iddianame AKP nin eline geçmişti. Hatta AKP tarafından basına bile el altından dağıtıldı. Peki ama bu belgeyi AKP ye derhal kim sızdırmıştı. Herhalde Yargıtay Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya değil. Ötesini biraz düşünün, siz bulursunuz.


Bu süreçte AKP’ye ilk ve en büyük destek yine MHP’den geldi. AKP’nin gizli ortağı MHP anında ortaya çıktı ve parti kapamaya karşı olduğunu açıkladı. Oysa DTP ve öteki partiler hakkında kapama davası açılırken MHP’nin sesi soluğu hiç çıkmamıştı. MHP, bir kez daha AKP nin kurtarıcılığına soyunmuştu. Aynen Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanı seçilmesinde, sıkmabaş yasağının Anayasa değiştirerek kaldırılması olayında olduğu gibi.. Bilmem yanılıyormuyum…

İç desteği veren MHP ve medyanın yanında, dış destek kıtaları da derhal harekete geçti. AB ötmeye başladı: Anayasa Mahkemesi, bizim için anlaşılmaz olan bu kapama talebini kabul etmemelidir. Bu istek ve beklenti içindeyiz.

Burada demokrasi masallarına da değinmek gerekiyor. Biz hangi, ne tür bir demokraside yaşıyoruz… Yasama ve yürütme tek parti iktidarının elinde. Meclis onlarda. Hele MHP yi de eklediğinizde korkunç bir çoğunluğa sahipler. Kaldır elini, indir elini... Kabul edenler... Etmeyenler... Kabul edilmiştir… Meclis her türlü denetim yetkisini bırakmış, kanun çıkarma makinasına dönüşmüş. “Benim hırsızım iyidir” anlayışı ile her türlü yolsuzluk, vurgun, soygun olayı hasıraltı edilmiş. Türkiye yerli ve yabancılara peşkeş çekilirken, vatanın malı mülkü eşe dosta, yabancılara üç yıllık kazançları karşılığında utanmazca satılırken, insanlar açlık sınırında yaşarken, emekçi kitleler sokaklara dökülürken ses çıkarmayanlar, şimdi bu dava sonrasında ağlaşıyorlar, hakaret yağdırıyorlar, üstelik milli iradeden söz ediyorlar.

Sevgiyle
Cevap 5
Junior Member
Junior Member

umut1960
Cevaplar: 2
kayıt olmuş: 16/5/2008
Durum: Çevrimdışı
posticons/light.gif Yazılış Tarihi: 2/6/2008 Saat 09:43  
BENCE 68 e
eksik akaln bir şeyi eklemek istedim
Bu ülkede AKPnin kapatılmasını demokrasiye vurulan darbe olarak görenler neden ülkeyi peşkeş çekenler satanlar trilyonları gasp edenleri kolluyorlarda Türkiyede 5 ytl (O ZAMANLARDA BEŞMİLYON TL. ) hesaplarında açık çıktı diye kapatılan YEŞİLLER PARTİSİnin kapatılmasına ses çıkartmadılar?Çünkü yeşiller partisi bölücülük yapmaz çevreyi katletmez insandan yanadır gericiliğe yobazlığa prim vermez. haksızlığa karşıdır . Neden kapatılmasınki?
Profiline gir E-mail gönder Bu üyenin tüm mesajlarını göster Cevap 6
« Ön  Diğer »        print
Yukarı git


mxBoard, © 2006 by pragmaMx.org, based on eBoard, XMB and XForum

0,040 saniye - 34 queries
Giriş

Kullanıcı Adı:

Şifre:

Sprache
Arabirim Dilini Seçin:

Almanca Fransızca Türkçe İngilizce
Son 5 Bilgi
Happy Birthday
Doğum Gününüz Kutlu Olsun!:

  • Hasretim: 43 Yaşında
Etkinlik Takvimi
Mayıs 2024
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31  

Fuarlar
Toplantilar
Konserler
Festivaller
Kültür Sanat
Anma Günleri
Dogum günü
Dini Bayramlar
Özel Günler
Resmi Bayramlar
üye Puani
  1. Rojin: 10 976 Puanlar
  2. asliyok: 4 432 Puanlar
  3. HarmanYeli: 4 396 Puanlar
  4. KizilZora: 2 048 Puanlar
  5. life23: 1 675 Puanlar
  6. gokkiz: 1 657 Puanlar
  7. BirNefes: 1 048 Puanlar
  8. Erasmus: 984 Puanlar
  9. -Pozan-: 785 Puanlar
  10. Siyahinci: 623 Puanlar
Son Şiirler
SAKLI SEVDAM
(7859 okuma)
Hatırlarmısın .!
(10904 okuma)
Mektup......
(11738 okuma)
ANADOLU GARIBI
(11775 okuma)
SALKIMSÖĞÜT
(11563 okuma)
YAŞAMAYA DAİR
(11787 okuma)
SALKIMSÖĞÜT
(11844 okuma)
TOP Download
  1. AntiVir Personal - Free Antivirus
       [Hits: 935 x]
Link ler
  1. VOLKAN KONAK
  2. Yusuf Hayaloglu
  3. Full dizi izle

Bu sitedeki tüm logo ve markalar sahiplerinin malıdır. Diğer detayları Künye bölümünde bulabilirsiniz .

Haberlerimizi RSS kullanarak yayınlayabilirsiniz.

Bu site pragmaMx 0.1.11 tabanlıdır.

Yorumlar yazarların sorumluluğu altındadır,
geri kalan her şey © 2004 - 2024 by Dostsesi - Stimme der Freundschaft