Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_system.php on line 22

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 315

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 315

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 1415

  Cumartesi, 20. Nisan 2024 09:44   User Online: 14 

Üye bilginiz

Üye merkeziniz

Özel Messajiniz

Ziyaretçi defteriniz

Üye lerimiz

Forumda çikiş

Forumlar

Genel

Kültür

Atatürk

Türkiye

Bilgilendirme

Spor

Site ve Radyo

Arsiv II Genel

Arsiv Kultur

Resim
SevimliGecesefasiCok YorulmusDostluk Resimi 1Sen gitinCicek -4Dostluk Resimi 3AslanDostluk 5Deniz BayrakBebek -10Fantazi Resim 10Dostluk 7Manzara -9Manzara -5adam_ve_guel.jpgAglayanBeyaz karanfilGuen_Batimi.jpgKamelya

Portal Menüsü
Bilgiller
Bilgi ekle
Ekart
Pano
Haberler
Takvim
Resimler
Şiir
Fikra
Bizi tavsiye et
Site Anket
Site kural Impressum
Download tavsiyeler
 Link Tavsiyeler
Bize ulaşım

Türkiye tanitim - Türkei Sisteme girmen gerek


Aşağı git
« Ön  Diğer »
küçükten büyüğe do;ğru sırala büyükten küçüğe doğru sırala      print
Konuyu açan: Konu: UYAN EY MİLLETİM UYAN !
Junior Member
Junior Member


Cevaplar: 51
kayıt olmuş: 6/5/2008
Durum: Çevrimdışı
Cinsiyet: Bay
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 5/7/2008 Saat 23:20  
UYAN EY MİLLETİM, UYAN..!

30 KUPONA ALINMADI BUVATAN



Buna ne yorum yapılabilinir..?




AKIL ÇAĞINDAYIZ. BU NE SEVGİ/Sİ DERSİNİZ ?


29.05.2008. Yer; Bursa Uluslararası Türkçe Olimpiyatı şiir finali,


Olimpiyat ; Uluslararasıdır kabul de, yer TÜRKİYE. Amerikalı intibaı veren bir kızımızın elinde TÜRK Bayrağı varken, Türk intibaı veren bir türbanlı kızımızın elinde AMERİKAN bayrağı var? Olimpiyat ruhu ile izah edilebilinir mi, bilemem?

AKIL YÜRÜTÜYORUZ…,

Medeniyetler İTTİFAKI girişiminden olmak üzere, AKP İktidara geldikten sonra ülkemizde 6 yıldır gerçekleştirilen TÜRKÇE OLİMPİYATLARI var. Bu etkinliğin ne olduğunu anlamak için ; tertip heyetinde kimler olduğuna, sponsorlarına bakacağız, bu faaliyetle ilgili kimin ne dediğine baktığımızda ise bu faaliyetin asıl amacı, benim gibi her kişi tarafından sezinlenebilir. Bu faaliyeti sakın TÜRKÇÜLERİN yaptığını düşünmeyin, Zaman Gazetesinde yazılanları ve Yeni Şafak Gazetesindeki övgüyü okursanız, kimlerin yaptığını daha iyi anlarsınız. Başbakanımız da ; “Türkçe Olimpiyatları‚ Türkiye’nin öncülüğünde gerçekleştirilen medeniyetler ittifakı girişimi içinde son derece anlamlı…” dediğine göre, anlaşılmayacak bir şey yok. Ama arada bizim MANKURT’luğumuz tutuyor ve MEDENİYET İTTİFAKI ! ne demektir ? anlayamıyoruz. http://www.derindusunce.org/2008/05/31/6ci-turkce-olimpiyati/, sitesinde Rafet GÜNAY isimli bir zat ta ; “ Zira bu gelişmeler Fethullah Gülen hareketidir. Gönül işi, sevgi işi, hoşgörü işi… Bazıları takdir etmese de…” demektedir ki, perde arkasındaki oyun ve senaristi ortaya koyuyor.

Yaşadığımız kaos ortamında kimin eli kimin cebinde, veya kim neden? neyi yapıyor?u anlamak bakımından sunuyorum. Bugünlerde yaşadığımız ERGENEKON şaşkınlığı içinde değerlendirmemizde fayda var diye düşünüyorum. Zira, Ergenekon Operasyonunu savunanlar darbeci ilan ettiklerini suçlarken, neredeyse 1970’lere kadar iniyorlar. Ama MARMARİS’ i, 12-EYLÜL’ü es geçiyorlar nedense ? Ben, ne operasyonun savunucusu, ne de salt karşıtı değilim. Yapılması gerekiyorsa yapılıyordur diye devletime ve yasalara saygı duyuyorum o kadar ve olsam da ne yazar zaten. Ben, ülkemizde cereyan eden bilebildiğim tüm olayların karelerini birleştirerek, bir resmi görmeye, akıl yürütmeye çalışıyorum.

Hepimizin bildiği gibi ; Kurbağa haşlama metodu diye bir metot vardır ve bu metot birilerince gayet akıllı bir biçimde kullanılmaktadır. Bana göre ; ülkemiz üzerinde emelleri olan emperyalist dış güçler ve onların etkili temsilcileri tarafından KURBAĞA HAŞLAMA metodu ile, hafızamız yok edilerek bazı şeylere alıştırılıyor, bazı şeylere kanıksattırılıyoruz. Kimse çıkıp ta ; Amerika’nın İSLAM dinine bir sevgisi ve bu dinle bir muhabbeti olamayacağını, ikiz kulelerden sonra İSLAM DÜŞMANI olduklarını söylemiyor mesela ? Fettullah GÜLEN’in Mekke de değil de, Amerika’da olmasını, kimse izah edemiyor ? Bazı görüntülere, seslere, hareketlere, hatta sessizliğe, olup bitenlere alıştırılıyoruz ? Öyle ki ; yarın FETULLAH GÜLEN Türkiye’ye gelse, Peygamber veya HALİFE ilan edilse, ılık suda ILIMLI İSLAMI okuduğumuz için ona bile ses çıkaramayacak haldeyiz. Dikkat ederseniz ; türbana, gemiciklere, yolsuzluklara ve özelleştirme ile yapılan satışlara, çok eşliliği normal görmeye, çarşafa, şalvara bile alıştık. Doğal gelmeye başladı her şey.

Hatta DEMOKRASİ bu demek galiba şüphesine bile düşüyoruz ve düşmüşüz. Bir yanda İSTİKLAL Savaşımızı, emperyalizmden kurtuluşumuzu kutluyoruz ama, savaşımızın sonundaki LOZAN Antlaşmasını kabul etmeyen tek devlet AMERİKANIN bayrağını sallayan birilerine de alışıyoruz. Yaptıklarına Medeniyet İttifakı falan dedikleri için, ben medeni değil miyim deyip, medeni adı altında sergilenen her şeyi mübah ve gerekli sanmaya başladığımız da bir gerçek. Hatta medeni olmak için, çağdaş olmak için, İNGİLİZCE öğrenmeye çalıştığımız sırada Ankara’yı işgal etmeye çalışan İNGİLİZCE konuşanları göremiyoruz ?

Bir kızınız çıkıp ben Atatürk’ü değil Humeyni’yi seviyorum bile dese kuzu kuzu dinliyoruz ancak. Demek ki; uyuşmuştur her yanımız ama en önemlisi beynimiz ve hafızamız… Vahşi Kapitalizmin yarınki geleceğini hayal ederken, geçmişimizi kaybettiğimizin farkında bile değiliz yani. Kurbağa misali, neredeyse servise hazır hale gelmişizdir de, farkında bile değilizdir. Amerikan Bayrağı sallayan türbanlı Türk kızı bile, bizim dikkatinizi çekmez olmuştur artık. TÜRKİYE’yi, Ülkesini, Bayrağını ve Vatanını sevdiğini sandığımız insanlar öldürülür veya tutuklanırlar mesela, hiçbirimizin umurunda değildir artık. UMURSUZLUK…Bu planı veya senaryoyu uygulayanların da istediği bu değil midir zaten? Korkan, depresyona giren, mantıklı düşünemeyen, tepkisiz bir toplum yaratmak. ALIŞTIRMA ve UYUŞTURMA işlemleri güzel, güzel yürümektedir yani.

Aklıma geldi. Vatanseverliğinden kuşku duyamayacağımız ADNAN KAHVECİ diye bir bakanımız vardı. Amerika ile ilişkilerin kesilmesini ve bağımsız olmamız gerektiğini söyledikten iki gün sonra, trafik kazasında ölmüştü. Mecliste Amerikan taleplerine hayır diyen bir milletvekili olan Bedri İnce Tahtacı da bir kaza ile aramızdan aşrılmıştı. O tarihte Cumhurbaşkanımız olan Turgut ÖZAL bile, Musul Kerkük bizim dedikten sonra öldü mesela ?, Eşref Bitlis Paşamız da, Vali Recep YAZICIOĞLU’da milli hassasiyetleri olan büyüklerimizdi. Onlar da, arkalarında soru işaretleri bırakarak öldüler.

Valla böyle düşünmenin adına komple teorisi deseler de ben, Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ’ in dahi öldürülmüş olabileceği şeklinde ileri sürülenleri duydum ve bu ölümlerin hepsine şüpheyle bakıyorum. Yaşadığımız olaylar ; Ya çok büyük olayların ve depremin ön habercisi olan ayak sesleridir, ya da büyük bir hesaplaşmanın görüntüleridir. Tarih bir gün bütün bunları yazacak ve karanlıkları aydınlatacaktır. Bu vatanın 30 kupona alınmadığını bilenler olarak, uyumayacağız ve bekleyeceğiz ve göreceğiz…?




__._,_.___


____________________
NOGAYTURK
Profiline gir Bu üyenin tüm mesajlarını göster
Member
Member

Rojin
Cevaplar: 174
kayıt olmuş: 11/9/2006
Durum: Çevrimdışı
Cinsiyet: Bayan
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 11/7/2008 Saat 15:32  
Uyana bilmek icin iiyi bir uyku cekmis olmak gerek.Uykusunu almyan bir kisi Sizce nasil uyanik olabilir :D


____________________
Dört Sey Geri Gelmez Atılan Ok, Söylenen Söz, Kacırılan Fırsat ve Gecen Zaman ...
Profiline gir Web siteyi ziyaret et Bu üyenin tüm mesajlarını göster Cevap 1
Junior Member
Junior Member


Cevaplar: 16
kayıt olmuş: 26/5/2008
Durum: Çevrimdışı
Cinsiyet: Bayan
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 16/7/2008 Saat 22:44  

Bir insanı, ancak gerçekten uyuyorsa uyandırmak mümkündür. Ama, eğer uyumuyor, uyku taklidi yapıyorsa, dünyanın bütün gayretlerini sarf etseniz, nafiledir.
Mahatma Gandhi



____________________
Türküler..
Cennet kadar sır, insan kadar zahir.
Profiline gir Bu üyenin tüm mesajlarını göster Cevap 2
Member
Member

KizilZora
Cevaplar: 107
kayıt olmuş: 9/10/2007
Durum: Çevrimdışı
Cinsiyet: Bayan
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 17/7/2008 Saat 17:07  

Alıntı:
Tarih bir gün bütün bunları yazacak ve karanlıkları aydınlatacaktır.


Tarih bugünü yazacak :D Tarihte bugünü yazmayacak Tarihte okadar hatalar varki! Tarihi ile yüzlesmeyen bir Devlet.Daha cok Tarihe gececek olaylara imzasini atar :D
Profiline gir Bu üyenin tüm mesajlarını göster Cevap 3
Junior Member
Junior Member

BirNefes
Cevaplar: 21
kayıt olmuş: 22/5/2008
Durum: Çevrimdışı
Cinsiyet: Bayan
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 22/7/2008 Saat 12:26  
Uykunun en mualimi 8 saat yada 7 saat olmali fazlasi zaralidir :D Uyandiktan sona önemli olan bilnciniz nekdar acik nekadar bilincinizi kulana bilyiorsunuz. :hallucine: Sersemlikle uyansaniz n :hallucine: fayda ne fayda :egypt:
Profiline gir Bu üyenin tüm mesajlarını göster Cevap 4
Junior Member
Junior Member


Cevaplar: 51
kayıt olmuş: 6/5/2008
Durum: Çevrimdışı
Cinsiyet: Bay
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 22/7/2008 Saat 16:08  
yazım,
UYANMAK isteyenlere veya uyanabilecekleredir. Yoksa, ihaneti seyreden seyircilere iyi seyirler demekten başka birşey gelmez elimden. Ama ateş, sahada kalmaz tirübünede gelir ve seyredeni de yakar.


____________________
NOGAYTURK
Profiline gir Bu üyenin tüm mesajlarını göster Cevap 5
Member
Member

KizilZora
Cevaplar: 107
kayıt olmuş: 9/10/2007
Durum: Çevrimdışı
Cinsiyet: Bayan
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 24/7/2008 Saat 00:44  
Herkes,Insanligi degistirmeye calisiyor,
Kimse kendini degistirmeyi aklindan gecirmiyor.
Profiline gir Bu üyenin tüm mesajlarını göster Cevap 6
Member
Member

Rojin
Cevaplar: 174
kayıt olmuş: 11/9/2006
Durum: Çevrimdışı
Cinsiyet: Bayan
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 6/2/2009 Saat 00:03  

Alıntı:
Herkes,Insanligi degistirmeye calisiyor,
Kimse kendini degistirmeyi aklindan gecirmiyor.



Degisim acaba nekadar isteniyor birde bu var bence...


____________________
Dört Sey Geri Gelmez Atılan Ok, Söylenen Söz, Kacırılan Fırsat ve Gecen Zaman ...
Profiline gir Web siteyi ziyaret et Bu üyenin tüm mesajlarını göster Cevap 7
Member
Member

KizilZora
Cevaplar: 107
kayıt olmuş: 9/10/2007
Durum: Çevrimdışı
Cinsiyet: Bayan
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 8/2/2009 Saat 13:17  
Ne yaziki degisim olmayacak ayni tas ayni hamam bir deyimle.Halkin uyanmasi icin Ekonomi düzelmesi lazim bu Ekonomi ile bu düsünce ile vahki vah :thumbdown: :thumbdown:
Profiline gir Bu üyenin tüm mesajlarını göster Cevap 8
« Ön  Diğer »        print
Yukarı git


mxBoard, © 2006 by pragmaMx.org, based on eBoard, XMB and XForum

0,062 saniye - 34 queries
Giriş

Kullanıcı Adı:

Şifre:

Sprache
Arabirim Dilini Seçin:

Almanca Fransızca Türkçe İngilizce
Son 5 Bilgi
Happy Birthday


Bugün hiçbir kullanıcımızın doğumgünü yok!
Etkinlik Takvimi
Nisan 2024
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30  

Fuarlar
Toplantilar
Konserler
Festivaller
Kültür Sanat
Anma Günleri
Dogum günü
Dini Bayramlar
Özel Günler
Resmi Bayramlar
üye Puani
  1. Rojin: 10 976 Puanlar
  2. asliyok: 4 432 Puanlar
  3. HarmanYeli: 4 396 Puanlar
  4. KizilZora: 2 048 Puanlar
  5. life23: 1 675 Puanlar
  6. gokkiz: 1 657 Puanlar
  7. BirNefes: 1 048 Puanlar
  8. Erasmus: 984 Puanlar
  9. -Pozan-: 785 Puanlar
  10. Siyahinci: 623 Puanlar
Son Şiirler
SAKLI SEVDAM
(7834 okuma)
Hatırlarmısın .!
(10878 okuma)
Mektup......
(11708 okuma)
ANADOLU GARIBI
(11751 okuma)
SALKIMSÖĞÜT
(11540 okuma)
YAŞAMAYA DAİR
(11759 okuma)
SALKIMSÖĞÜT
(11822 okuma)
TOP Download
  1. AntiVir Personal - Free Antivirus
       [Hits: 930 x]
Link ler
  1. VOLKAN KONAK
  2. Yusuf Hayaloglu
  3. Full dizi izle

Bu sitedeki tüm logo ve markalar sahiplerinin malıdır. Diğer detayları Künye bölümünde bulabilirsiniz .

Haberlerimizi RSS kullanarak yayınlayabilirsiniz.

Bu site pragmaMx 0.1.11 tabanlıdır.

Yorumlar yazarların sorumluluğu altındadır,
geri kalan her şey © 2004 - 2024 by Dostsesi - Stimme der Freundschaft