Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_system.php on line 22

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 315

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 315

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 1415

  Cuma, 29. Mart 2024 17:14   User Online: 8 

Üye bilginiz

Üye merkeziniz

Özel Messajiniz

Ziyaretçi defteriniz

Üye lerimiz

Forumda çikiş

Forumlar

Genel

Kültür

Atatürk

Türkiye

Bilgilendirme

Spor

Site ve Radyo

Arsiv II Genel

Arsiv Kultur

Resim
AslanBayrak1SelaleManzara -11Fantazi Resim 5GecesefasiSevimli 18Sevimli 7Fantazi Resim 2ZambakBebek -8Sen Ben.Tabiat 1Hepimizin Bu VatanBayrak3Sevimli 15AglayanDostluk Resimi 6Dostluk Resimi 7Kamelya

Portal Menüsü
Bilgiller
Bilgi ekle
Ekart
Pano
Haberler
Takvim
Resimler
Şiir
Fikra
Bizi tavsiye et
Site Anket
Site kural Impressum
Download tavsiyeler
 Link Tavsiyeler
Bize ulaşım

Spor - Sport Forum Sisteme girmen gerek


Aşağı git
« Ön  Diğer »
küçükten büyüğe do;ğru sırala büyükten küçüğe doğru sırala      print
Konuyu açan: Konu: 'Türkiye ciddi bir rakip'
Junior Member
Junior Member


Cevaplar: 35
kayıt olmuş: 14/5/2004
Durum: Çevrimdışı
Cinsiyet: Bay
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 5/2/2008 Saat 20:12  
A Milli Futbol Takımı ile yarın özel maçta karşı karşıya gelecek olan İsveç Milli Takımı'nın teknik direktörü Lars Lagerback, Türkiye'nin ciddi bir rakip olduğunu söyledi.

Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Tesisleri’nde bir basın toplantısı düzenleyen Lars Lagerback, Avrupa Şampiyonası öncesi çalışmalarına Türkiye maçıyla ciddi bir şekilde başladıklarını kaydederek, "Şampiyona öncesi Türkiye gibi ciddi bir rakiple karşılaşacak olmaktan memnunuz" dedi.

Avrupa Şampiyonası’nda karşılaşmaların son derece zorlu geçeceğini, kendi gruplarının da son derece güçlü rakiplerden oluştuğunu dile getiren Lagerback, İspanya’nın favori olarak gözüktüğünü belirterek, "Danimarka ve Yunanistan dışında bu organizasyonda sürpriz yapan takım olmadı, ancak her geçen gün takımlar arasındaki dengelerin daralması, farklı sonuçları ortaya koyabilir, ama ben güzel bir turnuva olmasını bekliyorum" diye konuştu.

"KALİTELİ VE GÜÇLÜ OYUNCULARINIZ VAR"
Kendi gruplarının favorisi olarak gözüken İspanya’nın, 2010 Dünya Kupası grup elemelerinde Türkiye’nin rakibi olduğunun hatırlatılması üzerine Lagerback, İspanya’nın ofansif olarak en iyi takımlardan biri olduğunu söyledi.

Lagerback, şöyle devam etti: "Türkiye’yi çok takip etmesem bile 2002 Dünya Kupası ile diğer eleme maçlarına bakıldığında, özellikle iç sahada çok güçlü bir takım olduğunu biliyorum. Kaliteli ve güçlü oyuncularınız var. İlk bakışta İspanya favori olarak gözükebilir, ancak Türkiye, 2002 Dünya Kupası’ndaki gibi disiplinli bir şekilde oynadığı takdirde her takımı yenebilecek kapasitede ve favori olduğunu daha önce gösterdi."
Profiline gir Bu üyenin tüm mesajlarını göster
Junior Member
Junior Member


Cevaplar: 35
kayıt olmuş: 14/5/2004
Durum: Çevrimdışı
Cinsiyet: Bay
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 5/2/2008 Saat 20:17  
Terim: 'Mayıs ayına kadar kadromuz şekillenecek. Kimseyi zorla Milli Takım'a getirecek halimiz yok.'

‘Vaktimiz hâlâ var’
Teknik direktör Fatih Terim, İsveç’le yapılacak hazırlık maçı öncesi Swiss Otel’deki basın toplantısında, “Serhat Akın ve Semih Şentürk’ün yerine kadroya kimseyi almayı düşünmüyoruz. Hakan Balta’nın tedavisi sürüyor. Mart’ta Belarus ile bir maç yapabiliriz. 11 Mayıs’tan itibaren hazırlıklar için gereken ortamı yakaladık. Bu tarihten sonra turnuva alışkanlığı için 4 gün arayla 3 maç yapacağız. Finallere gidecek kadroyu 11 Mayıs’tan önce açıklayacağım. Kesin kadro için 28 Mayıs’a kadar vaktimiz var.”

‘Başarı için istikrar şart’
“Futbolcuların aileleriyle birlikte mayıs ayında bir tatil geçirmeyi planlıyoruz. Federasyon’da yaşanan seçim olayı ile ilgili olarak istikrarın şart olduğunu düşünüyorum. Başarı için bu şart. Mayıs ayına kadar herkese kadromuz açık. Gurbetçi oyuncularımızın bazıları 21 yaşını doldurmadan seçimlerini yapmadıkları için zamanları dolmuştur. Kimseyi zorla milli takıma çağırmayacağız. Finalleri kaldıracak oyuncular lazım. CAS’ın transferlerle ilgili aldığı kararın bizi etkilemeyeceğini düşünüyorum” dedi.

Kısa kısa
İsveç maçının hazırlıkları başladı
Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren A Milli Takımımız, yarın İsveç’le yapacağı hazırlık maçının ilk idmanını dün karşılaşmanın oynanacağı İnönü Stadı’nda yaptı. Teknik direktör Fatih Terim yönetimindeki idmana, sakatlıkları nedeniyle Anderlecht’li Serhat Akın ve Semih Şentürk katılmadı. Oldukça neşeli geçen antrenman, düz koşunun ardından çift kale maçla son buldu. Milli Takımımız, bugün saat 18.00’de ise Ali Sami Yen Stadı’nda bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürecek.

Rakip İsveç’te
7 eksik var
İsveç’in, bu maç öncesi dün gruplar halinde İstanbul’a geldiği öğrenildi. Futbol hayatlarını Fransa, İngiltere, İtalya ve İspanya gibi Avrupa’nın farklı ülkelerinde sürdüren İsveçli oyuncuların, maçın oynanacağı İstanbul İnönü Stadı’nda hafif tempolu bir idman yaptı. Takımda İnter’in yıldız golcüsü Zlatan İbrahimovic, Aston Villa’dan Mellberg dahil 7 önemli eksik oyuncu bulunduğu belirtilirken, kalede Manchester City’li Isaksson yerine, Fredrikstad’lı Shaaban’ın oynaması bekleniyor.

Milli Takımımız’ın
şubat ayı karnesi
Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinde mücadele edecek Türkiye, şubat ayı içerisinde 20 maçta, 9 yenilgi, 4 galibiyet ve 8 beraberlik elde etti. Ay-Yıldızlılar, bu ay içinde bundan önce yaptığı 4 resmi ve 17 özel karşılaşmada, 17 gol atarken, 25 golü de ağlarında gördü. Türkiye, 1967 yılına kadar şubat ayı içerisinde hiç maç yapmazken, bu tarihten sonraki 18 rakiple karşı karşıya geldi. Türkiye, şubat ayındaki son maçını ise 7 Şubat 2007’de deplasmanda özel maçta Gürcistan’la oynamış ve karşılaşmayı 1-0 kaybetmişti.
Profiline gir Bu üyenin tüm mesajlarını göster Cevap 1
Junior Member
Junior Member


Cevaplar: 35
kayıt olmuş: 14/5/2004
Durum: Çevrimdışı
Cinsiyet: Bay
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 5/2/2008 Saat 20:20  
Haluk Ulusoy: Sizinle birlikteyim

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ve oyuncularıyla bir araya geldiği yemekte önemli mesajlar verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ve oyuncularıyla bir araya geldiği yemekte önemli mesajlar verdi. Yaklaşan Türkiye Futbol Federasyonu seçimlerine de yaptığı konuşmada değinen Haluk Ulusoy, “Belki Federasyon Başkanı olarak bundan sonra aranızda olmayacağım. Ancak 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda final oynayacağınıza yürekten inanıyorum. Sizi İsviçre’de yalnız bırakmayacağım” dediği öğrenildi.
Profiline gir Bu üyenin tüm mesajlarını göster Cevap 2
« Ön  Diğer »        print
Yukarı git


mxBoard, © 2006 by pragmaMx.org, based on eBoard, XMB and XForum

Giriş

Kullanıcı Adı:

Şifre:

Sprache
Arabirim Dilini Seçin:

Almanca Fransızca Türkçe İngilizce
Son 5 Bilgi
Happy Birthday


Bugün hiçbir kullanıcımızın doğumgünü yok!
Etkinlik Takvimi
Mart 2024
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Fuarlar
Toplantilar
Konserler
Festivaller
Kültür Sanat
Anma Günleri
Dogum günü
Dini Bayramlar
Özel Günler
Resmi Bayramlar
üye Puani
  1. Rojin: 10 976 Puanlar
  2. asliyok: 4 432 Puanlar
  3. HarmanYeli: 4 396 Puanlar
  4. KizilZora: 2 048 Puanlar
  5. life23: 1 675 Puanlar
  6. gokkiz: 1 657 Puanlar
  7. BirNefes: 1 048 Puanlar
  8. Erasmus: 984 Puanlar
  9. -Pozan-: 785 Puanlar
  10. Siyahinci: 623 Puanlar
Son Şiirler
SAKLI SEVDAM
(7824 okuma)
Hatırlarmısın .!
(10865 okuma)
Mektup......
(11692 okuma)
ANADOLU GARIBI
(11732 okuma)
SALKIMSÖĞÜT
(11531 okuma)
YAŞAMAYA DAİR
(11747 okuma)
SALKIMSÖĞÜT
(11797 okuma)
TOP Download
  1. AntiVir Personal - Free Antivirus
       [Hits: 928 x]
Link ler
  1. VOLKAN KONAK
  2. Yusuf Hayaloglu
  3. Full dizi izle

Bu sitedeki tüm logo ve markalar sahiplerinin malıdır. Diğer detayları Künye bölümünde bulabilirsiniz .

Haberlerimizi RSS kullanarak yayınlayabilirsiniz.

Bu site pragmaMx 0.1.11 tabanlıdır.

Yorumlar yazarların sorumluluğu altındadır,
geri kalan her şey © 2004 - 2024 by Dostsesi - Stimme der Freundschaft