Konu: BEYAZ SAYFA

Forum: Türkiye superlig - Türkische Superliga

Konuyu açan: alim


alim - 15/2/2008 Saat 00:30

Türk futbolunun yeni patronu Hasan Doğan. Dün Ankara'da yapılan Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu'na katılan 237 delegeden 231'i başkanlık seçimi için oy kullandı. Delegelerin 222'sinin oyunu alan Hasan Doğan, Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı oldu. Seçimde hiç ret oyu çıkmazken, 8 oy boş çıktı, 1 oy da geçersiz sayıldı.


***

Başkan plakada

Tek adaylı yapılan olağanüstü genel kurulda 231 oydan 222'si "Hasan Doğan" derken, 8 oy boş çıktı, 1 oy geçersiz da sayıldı.

Türk futbolunun yeni patronu Hasan Doğan oldu. Tüm kulüplerle birlikte arkasına çok büyük bir desteği alan Hasan Doğan, dün gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul'un ardından resmen Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı oldu. 237 delegenin katılımıyla Ankara Sheraton Otel'de düzenlenen kurula, tek aday olarak
giren Doğan, oy çokluğuyla başkanlık koltuğuna oturdu. 237 delegeden 231'i oy kullandı. 222 oy alan Hasan Doğan, Futbol Federasyonu'nun 37. başkanı olarak tarihe geçti. 8 oy boş çıkarken, 1 oy da geçersiz sayıldı.

YÖNETİME DE 188 EVET
Genel Kurul'da divan başkanlığına, önceki olağan genel kurulda da başkanlık eden Galatasaray delegesi Mehmet Helvacı seçildi. 150 delegenin imzasıyla seçilen Helvacı'nın yardımcılıklarına ise Şekip Mosturoğlu, Adnan Türkkan ve Hayrettin Hacısalihoğlu getirildi. Başkanlık seçiminin ardından yönetim ve denetleme kurulu üyelikleri için seçim yapıldı. Yönetim kurulu için yapılan seçimde, 188 'evet' oyuna karşılık 7 boş oy kullanılırken, denetleme kurulu seçiminde 191 'evet' oyuna karşın 4 boş oy çıktı.
Ali ERDOĞAN
Alımtı (fotomaç)

alim - 15/2/2008 Saat 00:33

iyşallah Türkiyemiz için faydalı olur.
bütün delegelerden oy alan hasan dogana basarılar

Bu konunun yazarı : Dostsesi - Stimme der Freundschaft
http://dostsesi.com/forum

Bu sayfanın URL'u:
http://dostsesi.com/forum/modules.php?name=eBoardsp&file=viewthread&fid=29&tid=46