Konu: Ya?ad?klar?ma ve geçen zamana üzülme

Forum: Bizden Hikayeler

Konuyu açan: Rojin


Rojin - 9/3/2009 Saat 16:09

yaşadıklarıma ve geçen zamana üzülme. Hayat öyle bir şey ki nasırlaştırdı yüreğimi...

yaşadıklarım öyle birşey ki anlatılması imkansız.. ben bilirim çektiğim sancıların acısnı.Sen anlayamzsın beni anlatsam da... yüreğimin titrediği anlar neredeydin...

geceleri hıçkırıklara boğuldum sessiz gecelerde nerelerdeydin. hiç düşündün mü beni ne yapar ne eder diye.. kimbilir hangi hayat köşesinde hayatın tadını çıkarıyordun..


sen hayatla dalga geçerken hayat benimle dalga geçiyordu. Sen mutlulukarla boğuştuğun muhteşem saatlerde benim dünyamda kahır saatleri yaşanıyordu..Bir zamanlar susmayan telefonların başında yalnızlık nöbetleri tutuyordum belki bir arayanım bir soranım olur diye..Günden güne eriyordu hazan yüreğim..Bakma bana öyle anlamsızca anlayamzsın sen beni..Hatırlıyor musun? bir zamanlar bu acımasız yüz gülücükleri ile etrafa ışık saçardı.kahkahaları caddeleri sokaları inletirdi.. Hani bir dert köşem vardı ıssız bir koy kenarıydı.. Yalnızlığı çok sevdiğimi söylerdim birgün bende yalnız kalacakmıyım dediğimde bizler varız can dostların derdiniz.. Onları diyenler bir bir hayat defterimden uçup gitti biliyor musun..

Sen niye geldin ki sende sesizce habersizce çekip gitseydin. Halimimi merak ettin.

İşte bak gördün hadi artık git lütfen acıyan yüreğime daha çok acı vermeden çek git..

Geçmiş hakkında hiçbirşey hatırlamak istemiyorum..Yeni bir sayfa açtım ben kendime..

Ve içine kimseleri almak istemiyorum artık.. Yoruldu yüreğim hiyakarlıklardan, sahteliklerden..Yüreğim artık dayanamaz terkedilmelere, yalanlara..


Aynaya bakıp kendimi dahi tanımaz oldum bu ben miyim diye çelişkiler içinde bir hayat yaşıyorum. bu karanlık hayatta olmak istemediğinden eminim. Kim ister ki acılara ortak olmak kahkalar varken, kim ister ki caddelerde dolaşmak varken eve hapsolup derde ortak olmak, kim ister ki mutluluk feryatları yankıları vaken ağlayan gözler bakmak..


Korktun galiba boşuna korkma seni bu karanlık hayata alacak değilim. Hayatımda kendim dışımda kimseyi istemiyorum. Kanayan yüreğimi kendim dindirmek istiyorum başkalarının tekrar yarayı deşmesini istemiyorum..


Hadi artık lütfen yeter bu kadar dinlediğin arkana dönüp bakmadan çık git...

Ardına bakacak biri yok çünkü o eskisi gibi değil kaderinin değiştiği gün ölmüştü


alinti


[tarihinde düzeltildi 25/2/2010 Saat 20:49 Yazar Rojin]

Bu konunun yazarı : Dostsesi - Stimme der Freundschaft
http://dostsesi.com/forum

Bu sayfanın URL'u:
http://dostsesi.com/forum/modules.php?name=eBoards&file=viewthread&fid=226&tid=1086