Fil de discussion: Cano Nice Yillara...

Titre: Dogum GÚnÚ - KutLama - Geçmis olsun

Auteur: Rojin


Rojin - 16/11/2008 à 16:21

:t: :t: :t: Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yasar, basari merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğum günün kutlu olsun! :t: :t: :t:



BirNefes - 16/11/2008 à 16:24


Agirabi - 16/11/2008 à 17:21

Nice yıllar dogum günün kutlu olsun

life23 - 16/11/2008 à 18:56

NICE YILLARA CANO

Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Bugün beni göremesen de bil ki yanındayım... Senin gibi dosta sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hayatın tüm kötülüklerinin senden uzak olmasını dilerim. Нyi ki varsın ve iyi ki dostumsun! Hep birlikte nice senelere... Doğumgünün kutlu olsun!




kartal19 - 16/11/2008 à 20:07

:t: Nice YILLARA caNo dogum günün kutlu olsun :t:

caannoo - 17/11/2008 à 06:35

canim dostlarim cok tesekürler dogum günümde beni yaliniz birakmadiginiz icin hepinize minet borcluyum burada rojinime öncelikle cok cok tesekürler ederim emeklerinde dolayi ve life abicigime cok tesekürler abicigim amin insalah daha nice yilar beraberce dost sesi aylesinde nice dogum günlerin kutlariz bende cok sansliyim ki senin gibi bir abim oldugu icin ve rojinim gibi bir bacim oldugu icin ve burada biricik AGRI abimede cok cok tesekürler ederim sagilsun bacisini oda yaliniz birakmamis canlarimsiniz ve bir nefesimede cok tesekürle ederim oda beni yaliniz birakmamis sagolsun canim benim ve kartal dostumada cok tesekürler ederim ellerinize ve yüreyiniz saglik dostlarim gercekten ben cok sansli bir insanim ki burda bu kadar büyük bir ayleye sahibim allah hepinizdede razi olsun kalem tütan elleriniz dert görmesin burada unutmada biricik askim akcanada cok tesekürler ederim ve bernamada tesekürlerim iletirin ve yaban gülümede cok tesekürler ekrem abimede cok tesekürler ederim cünki onlara beni telde aradilar cok sevindim vallahi ne mutlu banaki yaliniz deyilim sizler gibi güzel bir ayleye sahbim bacim harman yelinede tesekürler ya kisacasi tün dostsesi aylesine tesekür ederim canlarimsiniz bu yaziyi okuyan tüm dostlarima tesekürlerim bildiririm saygilar canonuz hepiniz cok seviyorum benim güzel aylem :bussi: :alkis: :alkis: :alkis: iyiki varsiniz canlarim

Cette page provient du forum de: Dostsesi - Stimme der Freundschaft
http://dostsesi.com/forum

Dont l'URL est:
http://dostsesi.com/forum/modules.php?name=eBoard&file=viewthread&fid=7&tid=1027