Konu: ANNEMİ NASIL ÖLDüREYİM ANKETİ

Forum: AnketLer

Konuyu açan: Erasmus


Erasmus - 28/5/2008 Saat 07:41

Toplum olarak yavaş yavaş bunalıma doğru gidiyoruz. Kimse yaşanılan olayları ciddiye almıyor, çÖzüm yolları üretmiyor. Okullarda iş Öğretmenlere ve rehber Öğretmenlere-ki ben rehber Öğretmenlerin okullarda gerçek bir işlevinin olduğuna inan biri değilim- bırakılıyor. BÖyle olunca da birey sorunlarıyla baş başa kalıyor. Çığ gibi büyüyen sorun işte bÖyle kazaların meydana gelmesine sebeb oluyor. Son günlerde annelerini Öldüren gençlerle karşılaşıyoruz. İşte aşağıya ekleyeceğim haber de son yaşanan olayların dilerim son Örneği olur. Bu konuda tüm yetkililerin Özellikle Hükümetin ve bakanlarımızın bu konuya bir an Önce el atması gerekir. Yoksa ilerde sağlıklı düşünen bireyler yetiştiremeyiz. Sorunlarımızı hep asmakla , kesmekle ve doğramakla çÖzmeye başlarız.

Saygılarımla...


Erasmus

Annemi nasıl Öldüreyim anketi
28 Mayıs 2008 Çarşamba 09:18
Bursa'da 17 yaşındaki genç kız gÖzünü kırpmadan annesini kesti. Vahşi cinayeti bakın nasıl planlamış?
Bursa'da, 17 yaşında bir genç, sürekli tartıştığı annesini bıçaklayıp Öldürdükten sonra 6 parçaya ayırarak poşetlere doldurdu. Gencin annesini nasıl Öldüreceği konusunda 10 gün boyunda internette anket yaptığı iddia edildi.

FRİTÖZDE TOST YAPTI ANNESİYLE TARTIŞTI

Edinilen bilgiye gÖre, bir fabrikada işçi olarak çalışan annesi ile birlikte yaşayan 17 yaşındaki M. F. annesiyle fritÖzde tost yaptığı için tartışmaya başladı. Daha Önce de annesiyle sık sık tartıştığı sÖylenen genç, annesine ağır hakaretlerde bulununca anne Asiye F. (46), durumu ağabeyine anlattı. Bunun üzerine dayısı M. F'yi annesine saygılı olması konusunda uyardı.

BANYODA 6'YA AYIRDI

Olayın üzerinden bir hafta geçtikten sonra M. F., dün gece geç saatlerde annesiyle yine tartışmaya başladı. Oturma odasında yaşanan tartışma sırasında anne Asiye F., mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile oğlunu tehdit ettiği sırada, annesinin elinden bıçağı alan M. F., annesini karnından bıçakladı. üst üste bıçak darbeleriyle annesini Öldüren, banyoya sürüklediği cesedi, 6 parçaya bÖlerek boşetlere koydu.

ARKADAŞLARINDAN POŞETLERİN TAŞINMASI İÇİN YARDIM İSTEDİ

Poşetleri evin inşaat halindeki ikinci katına çıkartan genç, ertesi sabah işe gittiğinde çalışma arkadaşlarına annesini Öldürüp parçaladığını anlattı. Poşetlerin taşınması için yardım isteyen genci, arkadaşları polise ihbar etti. Bunun üzerine eve gelen güvenlik güçleri, korkunç cinayetle karşılaştı. M. F., çalıştığı internet cafede gÖzaltına alınarak çocuk şubesine gÖtürüldü.

ANNEMİ NASIL ÖLDüREYİM ANKETİ

Bu arada M. F.'nin, yaklaşık 10 gün kendi internet sayfasında "Annemi nasıl Öldüreyim" diye anket yaptığı iddia edildi. Öte yandan, M. F'nin, annesi ve ablalarıyla yemek yerken çekildikleri aile fotoğrafında kendi yüzünü, karmaşık şekiller çizerek tanınmaz hale getirdiği gÖrüldü.
Bu haber toplam 14885 defa okunmuşturYukarı

İnternet haber

KizilZora - 28/5/2008 Saat 13:19


Alıntı:
ANNEMН NASIL ĞÖLDĞÅ“REYНM ANKETН



Bu tarz Anketler sacmaliktir ve Tesfiktir :thumbdown:

Rojin - 28/5/2008 Saat 15:40

Gercekten igrenc bir Anket.

Bu konunun yazarı : Dostsesi - Stimme der Freundschaft
http://dostsesi.com/forum

Bu sayfanın URL'u:
http://dostsesi.com/forum/modules.php?name=eBoard&file=viewthread&fid=67&tid=814