Konu: Yeni Yil Sevdiklerinizle....

Forum: ÖnemLi GÚn ve HaftaLar

Konuyu açan: Rojin


Rojin - 29/12/2008 Saat 21:29

:t: :t: :t: Yine bir yıl başı yaklaşıyor bu yıl başı sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızın aynı güzellikte geçmesini diliyoruz. :t: :t: :t:



Bence68 - 30/12/2008 Saat 15:06



Yeniyıl diliyorum

Bir meydan saatinin altında elinde bir demet kır çiçeği ile bekleyenlerin çiçekleri solmaya renk vermeden, sevdiklerine kavuşup sarılacakları ve bir daha hiç ayrılmayacakları bir YENН YIL olmalı ……

ADININ SEVGН VE ZENGНNLНK OLACAАI BНR YENН YIL OLMALI.

Meydan saatinin altında ve tam zamanında buluştukları sevdikleri ile el ele memleketimin karanfil kokan, kekik kokan dağlarına, yaylalarına mesela Kaçkar’lara doğru soluklarına derinlikler katacakları yolculukların güle oynaya yapılacağı bir YENН YIL olmalı ….. Ve aynı karanfil, kekik kokularını Gabar’da, Cudi’de, Kato’da da soluyabilecekleri bir YENН YIL.

ADININ KARDEĞŞLНK VE BARIĞŞ OLACAАI BНR YENН YIL OLMALI.

Yaşamın omuzlara yükleyeceği tüm yorgunluk ambalajlı yüklerin sırtların, kolların, bedenlerin ağrımadan, yorulmadan taşınabileceği hafiflikte olacağı bir YENН YIL olmalı ….. Ve soluk alınabilecek bir ağaç gölgesinin serinliğinde yudumlanabilecek bir yudum suyun eksikliğinin duyulmayacağı bir YENН YIL.

ADININ НNSANDA VE DOАADA SAАLIK OLACAАI BНR YENН YIL OLMALI.

Karanlık gece gündoğumlarında yaz baharlarının, günbatımı rüzgarlarının üfürmelerinde kış baharlarının bütün kendi renkleri ile solmadan kalem uçlarımızdan yüreklerimizin resmini çizebileceği bir YENН YIL olmalı …. Ve yazılması unutulmuş bütün güzelliklerin bir ağızdan “biz de buradayız” diyerek coşkulu çığlıklarla günlerimize ortak olup isimlerini vereceği bir YENН YIL.

ADININ ĞŞĞĞR GНBН OKUNUP, TĞÅ“RKĞÅ“ GНBН SĞÖYLENECEАН BНR YENН YIL OLMALI,

HEPНNНZ НЇНN, HEPНMНZ НЇНN, ĞÅ“LKEMНZ VE BĞÅ“TĞÅ“N НNSANLIK НЇНN ……


EKREM - 30/12/2008 Saat 16:35

Slm dost sesi .yeni yilin tum insanlara huzur baris mutluluk getirmesini dilerim her sey gonlunuzce olsun derim ekrem

HarmanYeli - 30/12/2008 Saat 17:11


Agirabi - 30/12/2008 Saat 20:19

Her şeyin yok olduğunu düşündüğünüz anda, gelecek hĞ¢lĞ¢ yerindedir. Yeni yıl geleceğin ilk adımıdır. Mutluluk ve başarı dileklerimle.. :t:

-Pozan- - 1/1/2009 Saat 14:45

Acısıyla, tatlısıyla, iyisiyle kötüsüyle bir yıl daha gecti. Yeni Yiliniz Kutlu olsun Dostlar. :k: :k: :k: :k: :k: :cay: :cay: :cay: :cay: :t: :t: :t: :t: :t: :t:

Bu konunun yazarı : Dostsesi - Stimme der Freundschaft
http://dostsesi.com/forum

Bu sayfanın URL'u:
http://dostsesi.com/forum/modules.php?name=eBoard&file=viewthread&fid=24&tid=1063