Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_system.php on line 22

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 315

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 315

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 1415

Pazar, 22. Aralık 2024 07:17   User Online: 68 

Üye bilginiz

Üye merkeziniz

Özel Messajiniz

Ziyaretçi defteriniz

Üye lerimiz

Forumda çikiş

Forumlar

Genel

Kültür

Atatürk

Türkiye

Bilgilendirme

Spor

Site ve Radyo

Arsiv II Genel

Arsiv Kultur

Resim
UymuslarDostluk Resimi 9Tabiat 8BirbenManzara -Dostluk Resimi 8EllerManzara -9SevimliSevimli 4Bebek -9Dostluk Resimi 3BeyazgulKaranfil -2Dostluk 6Bebek -5Renkli karanfilKaplanDostluk Resimi 7Sensiz

Portal Menüsü
Bilgiller
Bilgi ekle
Ekart
Pano
Haberler
Takvim
Resimler
Şiir
Fikra
Bizi tavsiye et
Site Anket
Site kural Impressum
Download tavsiyeler
 Link Tavsiyeler
Bize ulaşım

Dostsesi.Com Serbest Arsiv 01.2007 - 11.2008 Sisteme girmen gerek

Aşağı git
« Ön  Diğer »
küçükten büyüğe do;ğru sırala büyükten küçüğe doğru sırala      print
Konuyu açan: Konu: BİZE DOST OLMAK....
Junior Member
Junior Member

Cevaplar: 69
kayıt olmuş: 12/10/2007
Durum: Çevrimdışı
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 25/5/2008 Saat 21:54  
Herkesle dost olurlar bizimle olmazlar.

Bizleri bir kaşık suda boğmak isterler… Hatta ellerinde olsa susuz boğarlar

Tutmuşlar medya köşelerini akıllarınca “toplum bilinçlendirmek” yapacaklar.

Ne “toplum bilinçlendirmek” ama…

İşleri güçleri toplumu yönlendirmek, insanları birbirine düşürmek.

Bunu da İslam gibi kutsal bir değer üzerinden yapıyorlar. Biliyorlar ki isimlerinin önünde İslam olursa toplumun büyük bir kesiminden destek alacaklar. O destek de alındıktan sonra hedefe varmak için ufak ufak başlayacaklar salya-sümük saldırmaya.

Herkese de saldırmazlar…

Kime saldıracaklarını sıraya koymuşlar, liste başında Ülkesini Bayragını sevenler.

Kim bunlar?

Bunlar iki gruptan oluşuyor. Bir yanda şiddet yanlısı siyasal İslamcılar diğer yanda diyalogcu nurcular.

Birinci grup medya da yeni palazlandı. 10–15 senelik mazileri var. Değişik isim altında tv, radyo, gazete, dergi ve internet sitesine sahipler. Birkaç tanede holdingleri vardı ama hemen hemen hepsi battı. Milleti dolandırarak kurdukları holdinglerinin uzun süreli olmayacağını haramla mal-mülk sahibi olunamayacağını bilemeyecek kadar cahil bunlar. Ellerindeki medyayı iktidara yağdancılık olarak kullanırlar. Onun için ellerinden geleni ardına koymazlar.

Bugün bunlara ait gazetenin birinde köşe yazarlığı yapan birinin yazısını okudum. İçeriği çok önemli değil çünkü fikirleri önemli değil, ben başlığa takıldım.

Aaaaa

Siz ve biz dostuz…

Hadi oradan…

Şaşırdım kaldım…

Ama yazının tamamını okuyunca adamın foyası ortaya çıkıyor. Konuya dost tuzağı ile başlayıp zehirini yavaş yavaş salıyor. Dost acı söyler misali yapıyor.

Bunların dostlukları olmaz. Bunlardan dost olmaz.

İkinci grup ise medya da (tv, radyo, dergi) uzun süredir hüküm sürüyorlar. Ellerindeki gazete ve dergiler en çok satanlar listesinin ilk sıralarında yer alıyor. Çok ciddi bir sermayeyi kontrol ediyorlar. Bürokraside ve eğitim alanında ciddi kadrolaşmışlar.

Bunlar Said nurs-i’nin yazmış olduğu Risale-i nur eserlerinden kendilerine isim çıkarmışlar.

Nurcu…

Peh peh peh…

Amma da süslü isim…

Nur saçan gibi olmuş. Sanırsınız ki ağızlarından, gözlerinden, kulaklarından, ellerinden, ayaklarından, velhasıl her yerlerinden nur çıkıyor.

Böyle düşünürseniz yanılırsınız tabi.

Test ettik, kalite kontrolünden geçirdik ve gördük ki yok öyle bir şey.

Ama şunu da gördük adamların nur çıkması gereken muhtelif yerlerinden, kin, haset, düşmanlık çıkıyor.

Kime karşı çıkıyor.

ABD, AB, Ermeniler, Hıristiyanlar, Marksistler, PKK’lılar, bölücü ve yıkıcı unsurlara karşı mı? Hayır. Hiç birisi değil.

Bunlarda ne hikmetse tek düşman olarak Vatanı'nı Ülkesini,Bayragını sevenleri görüyolar.

Hemen her gün basındaki yayın organlarından MHP’ye bir kulp takmayı genel başkanını eleştirmeyi ihmal etmiyorlar.

Kıbleleri belli de değil bunların. Şimdi AKP destekçiliği yapıyorlar, daha önce DSP, DYP ve ANAP’ı desteklemişlerdi.

Destek olmadıkları bir tek parti kaldı MHP.

Aman desteklemesinler…

Bizi öyle gazetelerinde Türk düşmanlığı tescillenmiş kişilere yazı yazdıranlar, dinler arası diyalog adı altında papa ile görüşüp papa hazretleri diyenler, misyonerliği çok masun olarak görenler, Hıristiyanlığın teslis inancı ile Müslümanlığın tek yaradan inancını bir görenler desteklemesin.

Bunlardan da dost olmaz… Bunların da dostluğu olmaz…

Not: Bu tespit ve eleştiriler bu grupların başında ve idaresinde bulunanlar için yapılmıştır. Bu gruplar içerisindeki saf ve temiz duygulara sahip insanlar bizim için baş tacıdır.
Profiline gir Bu üyenin tüm mesajlarını göster
Site kurucusu
Senior Member

Rojin
Cevaplar: 660
kayıt olmuş: 11/9/2006
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 25/5/2008 Saat 22:51  
Paylasimin icin tsk dava_adami (Yarenim) eklenecek bir söz bulamadim kulanmadaiklari ne kaldiki dostluk adinda kulanim basladi ne diyeyim :(

Ziyaretçi
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 26/5/2008 Saat 07:08  
Eline yüreğine saglık dost güzel bir paylaşım. Ama aklıma hemen bir soru geliyor MHP sütten çıkma ak kaşık mı acaba? :D

TV'lerde Bahçeli'nin çizmeye çalıştığı imaj, kendisinin halkları seven, ciddi bir politikacı, MHP'nin ise insan hakları savunucusu, halk dostu bir parti olduğudur.

Öyle midir gerçekte?

MHP bugün de CIA'nın kendine verdiği göreve devam ediyor. MHP, katliamlarına cinayetlerine devam ediyor.

Yakın tarihimizde, Susurluk bu gerçeğin ifadesidir. MHP, ne Bahçeli'nin TV ekranlarında çizdiği gibi uzlaşmacıdır ne de demokrat.

Dün neyse bugün de odur MHP.

Dünkü katliamların tetkçileri bugün meclis koridorlarında bunu dile getiriyorlar zaten,

Değişmedik diyorlar. Değişmediler.

Kanlı tarihlerini yazmaya devam ediyorlar.

Yağmur Oğlum, Bugün tam bir buçuk yaşındasın. Vasiyetnameyi bitirdim, kapatıyorum. Sana bir de resmimi yadigar olarak bırakıyorum. Öğütlerimi tut, iyi bir Türk ol. Komünizm bize düşman bir meslektir. Bunu iyi belle. Yahudiler bütün milletlerin gizli düşmanıdır. Ruslar, Çinliler, Acemler, Yunanlılar tarihi düşmanlarımızdır. Bulgarlar, Almanlar, İtalyanlar, İngilizler, Fransızlar, Araplar, Sırplar, Hırvatlar, İspanyollar, Portekizliler, Romanlar, yeni düşmanlarımızdır. Japonlar, Afganlılar, Amerikalılar yarınki düşmanlarımızdır. Ermeniler, Kürtler, Lazlar, Çerkezler, Abazalar, Boşnaklar, Arnavutlar, Pomaklar, Zazalar, Lezgiler, Gürcüler, Çeçenler, Çingeneler, içerideki düşmanlarımızdır. Bu kadar çok düşmanla çarpışmak için hazırlanmalı. Tanrı yardımcın olsun." (N. Atsız)

Şaşırtıcı değil mi? Hiçbir MHP'linin ağzından bu kadar açık itiraflar duymadınız herhalde.

Sevgiyle
Cevap 2
Member
Member

Cevaplar: 184
kayıt olmuş: 21/4/2008
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 26/5/2008 Saat 08:06  
Sevgili dava_adamı; olaya ne kadar taraflı bir bakış açısı ile yaklaştığın burda bir partinin adını kullanarak ipatlamışsınızdır. Sanki MHP çok temiz! üstelik bu yazıyı bir de dürüstlük adına yazıyorsunuz.

Daha düne kadar dini kullanarak AKP ile kol kola giren MHP değil mİydi?

Zanettiniz ki dini kullanarak siz AKP'nin oylarını alacaksınız. Halk böyle şeylere inanmaz ve de inanmaaycaktır. Şimdilik inanıyor gibi görünüyor.

Ben her zaman diyorum AKP'nin yüzünü kaşısam MHP çıkar, MHP'nin yüzünü kaşısam AKP çıkar.

Kişiler düşüncelerini açıklarken parti gözlüğüyle bakmamalı.

Saygılarımla.....

[tarihinde düzeltildi 26/5/2008 Saat 08:07 Yazar Erasmus]

Junior Member

Cevaplar: 69
kayıt olmuş: 12/10/2007
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 27/5/2008 Saat 21:07  
Sevgili bence dost tabiki mhp sütten çıkmış ak kaşık degil.

Eras hakılı olabilrisin ben şuanki durum için mhp yi yazdım .

söyledigin konuda akp nin önüne direk kol kola olmadı şartlar sundu.akp istedigi gib at oynatamadı.yanlışmı düşünüyorum?

benim şahsı görüşüm vatanını bayragını insanalarını tek bir bayrak tek bir vatan altında seven askerine polisine kurşun sıktırmayan bir parti bu kimolursa olsun yeterki insanlar huzur içinde mutlu bir yaşam sürsün

ÇÜNKİ ÜLKE İNSANI OLARAK BUNU HAK EDİYORUZ.

Saygılarımla...
Profiline gir Bu üyenin tüm mesajlarını göster Cevap 4
deleted
Member

KizilZora
Cevaplar: 158
kayıt olmuş: 9/10/2007
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 28/5/2008 Saat 15:27  

Alıntı:
söyledigin konuda akp nin önüne direk kol kola olmadı şartlar sundu.akp istedigi gib at oynatamadı.yanlışmı düşünüyorum?

Sadace önünde degil tabi Kapi arkasindan menfatlari icerikli kol kolaydi MHP AKP ile.

AKP oynatmak istedi istemedi deil Lakin istedikeleri oyunu oynatmadilar.
Profiline gir Bu üyenin tüm mesajlarını göster Cevap 5
« Ön  Diğer »        print
Yukarı git

mxBoard, © 2006 by pragmaMx.org, based on eBoard, XMB and XForum

0,029 saniye - 32 queries
Giriş

Kullanıcı Adı:

Şifre:

Sprache
Arabirim Dilini Seçin:

Almanca Fransızca Türkçe İngilizce
Son 5 Bilgi
Happy Birthday

Bugün hiçbir kullanıcımızın doğumgünü yok!
Etkinlik Takvimi
Aralık 2024
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31  

Fuarlar
Toplantilar
Konserler
Festivaller
Kültür Sanat
Anma Günleri
Dogum günü
Dini Bayramlar
Özel Günler
Resmi Bayramlar
üye Puani
  1. Rojin: 10 976 Puanlar
  2. asliyok: 4 432 Puanlar
  3. HarmanYeli: 4 396 Puanlar
  4. KizilZora: 2 048 Puanlar
  5. life23: 1 675 Puanlar
  6. gokkiz: 1 657 Puanlar
  7. BirNefes: 1 048 Puanlar
  8. Erasmus: 984 Puanlar
  9. -Pozan-: 785 Puanlar
  10. Siyahinci: 623 Puanlar
Son Şiirler
SAKLI SEVDAM
(8098 okuma)
Hatırlarmısın .!
(11182 okuma)
Mektup......
(11996 okuma)
ANADOLU GARIBI
(12021 okuma)
SALKIMSÖĞÜT
(11783 okuma)
YAŞAMAYA DAİR
(12011 okuma)
SALKIMSÖĞÜT
(12176 okuma)
TOP Download
  1. AntiVir Personal - Free Antivirus
       [Hits: 979 x]
Link ler
  1. VOLKAN KONAK
  2. Yusuf Hayaloglu
  3. Full dizi izle

Bu sitedeki tüm logo ve markalar sahiplerinin malıdır. Diğer detayları Künye bölümünde bulabilirsiniz .

Haberlerimizi RSS kullanarak yayınlayabilirsiniz.

Bu site pragmaMx 0.1.11 tabanlıdır.

Yorumlar yazarların sorumluluğu altındadır,
geri kalan her şey © 2004 - 2024 by Dostsesi - Stimme der Freundschaft