Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_system.php on line 22

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 315

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 315

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 1415
Dostsesi.Com Serbest Arsiv 01.2007 - 11.2008 - Irkciliga ve Milleytcilige Dur De !!!

Pazar, 20. Nisan 2025 04:42   User Online: 15 

Üye bilginiz

Üye merkeziniz

Özel Messajiniz

Ziyaretçi defteriniz

Üye lerimiz

Forumda çikiş

Forumlar

Genel

Kültür

Atatürk

Türkiye

Bilgilendirme

Spor

Site ve Radyo

Arsiv II Genel

Arsiv Kultur

Resim
UymuslarTabiat 2Manzara -GelincikKaranfil -2KaplanKrizantemDeniz BayrakUykusu kacmisCigdemDostluk 3Fantazi Resim 9Cok YorulmusKirmizigulDostluk Resimi 6CamguzeliBirbenFantazi ResimAglayanBebek -11

Portal Menüsü
Bilgiller
Bilgi ekle
Ekart
Pano
Haberler
Takvim
Resimler
Şiir
Fikra
Bizi tavsiye et
Site Anket
Site kural Impressum
Download tavsiyeler
 Link Tavsiyeler
Bize ulaşım

Dostsesi.Com Serbest Arsiv 01.2007 - 11.2008 Sisteme girmen gerek

En son aktif olan: 20/4/2025 Saat 03:42

Aşağı git
« Ön  Diğer »
küçükten büyüğe do;ğru sırala büyükten küçüğe doğru sırala Sayfa 1 kimden 2   «  1  2  »     print
Konuyu açan: Konu: Irkciliga ve Milleytcilige Dur De !!!
Ziyaretçi

Ziyaretçi
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 10/5/2008 Saat 04:00  
Ziyaretçi

Ziyaretçi
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 10/5/2008 Saat 04:02  
Biraz forumuu gezdim ondan bu konuya deyinmek istedim Dostlar.
Cevap 1
Senior Member
Senior Member

Cevaplar: 808
kayıt olmuş: 6/11/2004
Durum: Çevrimdışı
posticons/heart.gif Yazılış Tarihi: 10/5/2008 Saat 10:59  
dur!!!

Profiline gir Web siteyi ziyaret et Bu üyenin tüm mesajlarını göster Cevap 2
Junior Member
Junior Member

Cevaplar: 13
kayıt olmuş: 6/5/2008
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 10/5/2008 Saat 11:34  
Arkadaş,
O dur dediğin şey, solingende yakılan insanlarımızın ölümüne sebep olmuştur veya yemen çöllerinde, sarıkamışta öldürülen yüzbinlerce mehmedin ölümüne.

Emperyalist ideoloji sömürdüğü toplumlara sakın ha, ırkçı olmayın, milliyetçi olmayın, global olun der.

Ve bütün dünya halkları önce kendi ırkçısı ve milliyetçisidir.

Milliyetçi değilim diyen, önce nereye hizmetkar ve kapıkulu olduğunu iyi görmelidir. Allah sana akıl ve fikir ve kendi benliğini görme tanıma fırsatı versin.

DÜNYA TÜRK OLACAK..!

Junior Member

red_folder.gif Yazılış Tarihi: 10/5/2008 Saat 11:37  
LOKUM GİBİ DEJENERASYON VE ASİMİLE..!

AKP Hükümeti ve iktidarın gafleti mi desek? Yoksa yeni bir ihanet senaryosu mu ? Doğrusu bende anlamadım.

Tek Devlet, tek bayrak ? diyerek milliyetçiliği, Minareler süngümüz ? diyerek te müslümanlığı kimseye bırakmayan, AB yolunda "uzun ince bir yoldayız" ve "durmak yok yola devam" diyen bir AKP iktidarı yaşıyoruz.

Hani "takke düştü kel göründü!" diye bir atasözümüz vardır ya, bu da öyle bir şey.

Avrupa Komisyonu Türk Delegasyonu Avrupalı ABİ lerinin önerileri doğrultusunda, ülkemizde artan AB karşıtlığını bastırmak mı ? kopenhag kriteri mi yoksa AB uyum yasalarına uydurulmak mı dersiniz ? Bilemem. Avrupalılar çok düşündükleri geri kalmış 3. dünya Türk çocukları için hazırladıkları bir kitap ve eğitim projesi var. Projenin adı LOKUM ? Türk lokumu ünlü ya, Avrupalılar sanırım bundan etkilendiler ve "şimdiye kadar biz yedik Türk LOKUMLARINI", şimdi de adı TÜRK LOKUMU, lakin şekeri bizim kamışşekerimiz olan LOKUM PROJESİNİ, Türk çocuklarına yedirmek için, ambalajlayıp hazırlamışlar.

İsimleri de ilginç; LOKUMLA AVRUPAYA ve LOKUM TATİLDE... Kitaplar, Edirnede verilmeye başlanmış bile.

Bu komisyonda görev yapan fakat, yapılanı içine sindiremediği belli olan Edirne Bilgi Bürosu Koordinatörü Sayın Dr. Füsun ÖZERDEM'in basında pek te yer bulmayan, benim için DEHŞET ! açıklamasını sizlerle paylaşmak istiyorum. Dr. Füsun Hanım derler ki; "ÇOCUKLARIMIZI LOKUMLA ZEHİRLEYECEKLER!"

AB'nin kuruluşundan, üye ülkelerin kültürüne kadar birçok içeriğin çocuklara anlatılmaya çalışıldığı bu kitaplar, Türkiye'deki tüm okullara dağıtılacak.Tatilden önce bu iş bitecek. " Elbette ki bu kitaplar da, bedava dağıtılacak. Sadakaya alıştırılan ve bedava un,şeker,kömür,kitap gibi promosyonlarla aldatılan halkımızdan sonra, çocuklarımın AB yanlısı olması için, asimile olmasi için, dejenere olması için LOKUM projesi bedava ve tüm öğrencilere dağıtılacak.Aramızda kalsın ama, Avrupada demode olmuş promosyon sistemetiğinden AKP'nin %47 oy aldığını keşfeden Avrupalılar aynı metotla, asimilasyon yapacaklar ve çayın taşınla, çayın kuşunu vuracaklar.

Kitaplar incelendiğinde, gerçekten Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kuruluş felsefesinin yok edildiğini, üniter yapısının yok sayıldığını, bölücülere ve PKK'ya sahip çıkıldığını görmeniz, mümkün. Hoşgörü ve dialog ortamında AB çocuklarımıza sevdirilecek. Yani, işbu LOKUM isimli, resimli hikaye kitaplarıyla küçücük beyinler yıkanacak. Nasılsa Türkiye'nin AB'ye alınması 20 yıl sarkacağına göre, bu çocuklar yetiştiğinde, hepsi birer AVRUPALI olacak..!

Bu seri kitaplarda TÜRKLERDEN intikam alındığı da, gayet açık. Bir zamanlar ortak pazara girmeye çalışan Türkiyenin tek ihracaatı TÜRK LOKUMUYDU ve LOKUM satarak Avrupaya girmiştik. Vayyy sizmisiniz bizi LOKUMLA fetheden Türkler... Mukabelesi böyle olur işte. Veya 1974 Kıbrıs Çıkartmasında o zamanki bakanımızın kullandığı şifreli parola; "AYŞE TATİLE ÇIKTI" idi. Şimdi, hem KIBRIS'ı alacaklar, hem de LOKUM TATİLDE diyerek intikamlarını. Edirneden başlatılan dağıtım ise, Türkiyenin adeta , Avrupa sınırından fethedilmesi gibi bir olay.

Bu hikaye kitaplarında AB'nin kuruluşundan, AB'ye üye tüm ülkelerin (Türkiye hariç) kültürü, çocuk dilinde gayet sinsice aktarılmış. Bu kitaplarla yetişen çocukların, gelecekte Avrupa sempatizanı olması işten bile değil.

BU ZEHİRLİ OYUNA GELMEYİN !!!
AKP için hep takkiyeci, hep sağ gösterip sol vuruyorlar falan dediler ya...Eğer AKP gerçekten, tek devlet,tek millet,tek bayrak söyleminde samimi ise, bu kitapların dağıtımını ve dejenerasyon eylemini derhal durdurmalıdır. LOKUM gibi, çocuklarımızın zehirlenmesini önlemelidir.Yapılan, sinsice bir asimilasyondur. Takkeniz düşmüş, keliniz görünmüştür. Devamı başka yollarla gelecektir. LOKUMA HAYIR ! Bizden söylemesi...

Ziyaretçi
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 10/5/2008 Saat 12:35  

Alıntı:
Milliyetçi değilim diyen, önce nereye hizmetkar ve kapıkulu olduğunu iyi görmelidir. Allah sana akıl ve fikir ve kendi benliğini görme tanıma fırsatı versin.

DÜNYA TÜRK OLACAK..!

Sizin gib Zihinde olanlaradir bu slogan bölücüleredir bu slogan.Sizinde nekadar Akli oldugunuz Son Sözde kisliginizi Sergiliyor.

Dunya türk olcak ha hahhahha Süper zekasiniz.Siz önce kendi insanizla insan gibi yasamayi deneyin dunyadakki halki turk yapma cabasin birakinda Kendinizle özlesin önce.
Cevap 5
Junior Member
Junior Member

red_folder.gif Yazılış Tarihi: 10/5/2008 Saat 12:50  
Sizin gib Zihinde olanlaradir bu slogan bölücüleredir bu slogan.Sizinde nekadar Akli oldugunuz Son Sözde kisliginizi Sergiliyor.

Dunya türk olcak ha hahhahha Süper zekasiniz.Siz önce kendi insanizla insan gibi yasamayi deneyin dunyadakki halki turk yapma cabasin birakinda Kendinizle özlesin önce.

BÖLÜCÜ..?
Türkiye Devletinin adı Türk, menşei TÜRKTÜR.
TÜRK'ün haricinde kelam edenler bölücüdür ve sen de tabii. Sen ırkından şüphelisin? Dedenden, babandan şüphelisin?

DÜNYA TÜRK OLACAK, tabii ama sizin gibi amerikan uşakları ruhsuz bir amerikalı yaratamayacak bundan sonra çünkü biz üniter ve ulus devletiz. TÜRK'üz.Asıl hayalci olan sensin.

O güldüğün sözü anlayacak beyin sende yok çünkü örümcek kafalısın bilader kusura bakma da öyle.

Bildiğin bir sosyoloji varsa ve sen kendini ne hissediyorsan söyle, nesin sen? Başbuğ Mustafa Kemal diye birini tanır mısın mesela? Bu devletin kuruluş felsefesini de, geçmişteki 56 devleti ve bugünkü 7 devleti de tanır mısın? Yoksa, yediğim içtiğim,........m kar diyen bir zihniyet misin? Çocuklarına bırakacağın sadece HÜMANİZM mi?

İNSAN, insanca yaşam diyen bir devlet adını biliyorsan onu bana söylese veya hangi devletin anayasasında İNSANCA YAŞAM diye bir madde var?

Senior Member

Rojin
Cevaplar: 660
kayıt olmuş: 11/9/2006
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 10/5/2008 Saat 13:20  
slm dostlar yorumlarinizda vencide edici sözler kulanmasaniz menun olurum, ;) Yorum karsilki seviyilei seklide yapilir her kisi ayni düsüncede olmasi imkansiz diyorum.

SEvyilei sohbetler dilerim sizlere :k: :k: :k:

Ziyaretçi
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 10/5/2008 Saat 13:35  

Alıntı:
TÜRK'ün haricinde kelam edenler bölücüdür ve sen de tabii. Sen ırkından şüphelisin? Dedenden, babandan şüphelisin?

Sizin zihniyetiniz budur ejdat katma ise bende katarim sizin seviyenize düsmem nogayturk.

Sizin süpheniz varki atlarimizi karsirdicak kadar kücülüyorsunuz.

Alıntı:
DÜNYA TÜRK OLACAK, tabii ama sizin gibi amerikan uşakları ruhsuz bir amerikalı yaratamayacak bundan sonra çünkü biz üniter ve ulus devletiz. TÜRK'üz.Asıl hayalci olan sensin

Dnyayi nasil Turk yapcaksiniz simdi gercekten merak etim?Hayal aleminde cikin Kendi topragaimiz bize yeter.Benim irkcligim sizin gibi bölücü olmaktan ise.ABD usaklari kim bun sizde cok ii bilyiorsunuz,Gündemi bir türbanla kim karsitridi kim destekledi bilyioruz.ikili oynamayin.

Alıntı:
Başbuğ Mustafa Kemal

Eserleri sizlersiniz nekadar övünülecek bir tarihiniz var bir bakin ve yorumlarinizda kisliginizi seviyenizi sergilyorsunuz.Basbug Mustafanin Eserleri bunlarmi ögerdininiz diyorum.Beyninizi bölmeye okadar vermsinizki insanlik adina ne kalmis sizin gibi zihniyetlerde ejdadi katmya kadar kücülmüsünüz
Cevap 8
Senior Member
Senior Member

Cevaplar: 808
kayıt olmuş: 6/11/2004
posticons/heart.gif Yazılış Tarihi: 10/5/2008 Saat 13:37  
asimile olmadanda dunya vatandasligi yapabiliriz.

eger herkez kendi irkini dunya irki olacak dedigi surece bu savas bu terörler bitmez oysa öz benligini yitirmeden uygarca baris icinde saygiyla yasamak mumkundur. :thumbup:

Profiline gir Web siteyi ziyaret et Bu üyenin tüm mesajlarını göster Cevap 9
Junior Member
Junior Member

red_folder.gif Yazılış Tarihi: 10/5/2008 Saat 14:04  
kazirga,
beni anlamak için beni okumaya devam et.

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!

Ne yazık...ben Türküm diyemeyene...!

Ziyaretçi
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 10/5/2008 Saat 22:04  
Ellerinize yüreklerinize sağlık arkadaşlar.

Öncelikle bu belalı coğrafya üzerinde insan olarak yaşamak zorundayız. Yüzyıllardır birbirimizin namus bekçiliğini yaptık, kız alıp kız verdik artık bu fanatik duygulara son vermenin zamanı gelmedimi sizce.

Sevgili Nogaytürk anlayamadığım sizin düşüncenizde olmayanlar bu ülkeyi vatanı sevemezler mi acaba?

Bu ülkeyi elbette çok seviyorsunuz bizde seviyoruz... Asıl amacımız bu ülke için ne yapabiliriz olmalıdır. Ucuz milliyetçilik söylevleri insanlar arasına nefret tohumları saçmaktadır. Acaba Güneydoğu Anadoluda bulundunuzmu yaşam koşullarını gördünüzmü? Bir yazınızda şehitler için halkın ayaklanmasına kadar götürmüştünüz işi böyle söylevler insanlar arasında düşmanlık yaratmaktadır. Mesleginiz nedir bilemiyorum ama ucuz kahramanlıklardan vazgeçelim.

Sevgiyle

[tarihinde düzeltildi 10/5/2008 Saat 22:09 Yazar Bence68]
Cevap 11
Member
Member

Cevaplar: 184
kayıt olmuş: 21/4/2008
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 10/5/2008 Saat 22:31  
Noga, senden başka bu ülkeyi seven yok gibi. Senin dışında herkes vatan haini..

Ama bence en büyük hainlik insanları birbirirne düşman yapmaktır noga..

Ziyaretçi
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 11/5/2008 Saat 03:06  

Alıntı:
kazirga,
beni anlamak için beni okumaya devam et.

Deger verdigim kisileri okumayi tercihimdir,Sizi anlamak gerek dahi görmüyorum zihinyetinizi yazilarinizda vurguladiniz.Nasıl bi ideolojinin icindesinizki i kendinizi ahmakca milliyetcilige kurban ediyorsunuz?

Sizin ilk önce liderinize saygıniz olsun,Siz nasıl liderinin mezarına 2 tane köpek dikersiniz?

ideoloji nedır onu sorsam bilmezsiniz ama safsatalı süslü kelimelerle kendınızi bi halt sanan böle zihniyete sahipsiniz.

T.C söz sahibi olmak icin önce anadolu olmayi bilin.Denizler ölmez nice Denizler Yetisiyor.
Cevap 13
Junior Member
Junior Member

Asker
Cevaplar: 3
kayıt olmuş: 5/7/2004
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 11/5/2008 Saat 18:49  
:ztc: en büyük zarari veren zihinyet irkci düsünce sahip zihinyet.

Kemalist olmadan Kemal Atatürk ün yaratigi :ztc:
konusanlara sasiyorum

birakin su irkci bos bos atmalari

bir uluscu olmayi deneyin

:ztc: bir mosaik dir

NE MUTLU :ztc: VATANDASIM DİYENE!

artik ucucz miliyetcilikle bir yere varilmaz.

AKP nin keli ortaya cikti deniliyor
AKP daima keldiki tek gözlük takanlar görmiyordu.

AKP suclayanlara bir sözüm var meclisde basörtü yasasi olarak bilinen yasanin altinda MHP nin imzazini unutmiyalim

Bir dostun sözü burda yazacam ve bu sözü son secim öncesi demisdi

TBBMM 70% kemalist laik :ztc: dusmanlarina kalacak dedi ve ne yazik ki hakli cikti

AKP - DTP - MHP = 70 % anti laik , anti ulusal, anti demokrat , anti cumhuriyet, anti hukkuk , anti devrimci

Alıntı:
NOGAYTURK

Yazılış Tarihi: 10/5/2008 Saat 10:50
----------------------------------------------
Başbuğ Mustafa Kemal diye birini tanır mısın mesela?

Bu deyim büyük bir hakaret dir hic bir tarihi ve herhangi bir konumda denilmemisdir ve bunu burda yazan kisi tüm :ztc: vatandaslarinda özür dilemeli

Artik sinir asiliyor turanci hayalerinize
Mustafa Kemal Atatürk gibi dunya aydin bir insani alet etme hakkiniz yok.

Modern Türkiye Cumuhuriyetini temel ilkelerine sayginiz olmadigini bu degiminizle kanitladiniz

Yazik degime göre egitimci bir kisimiziniz.
1974 - 1980 arasinda sizin gibi egitimciler bizi
bize dusurdu.

Sizin fikir ve zihinyet icinde olan bir kisi genclerimizin egitmesinde utanc duyarim.

[tarihinde düzeltildi 11/5/2008 Saat 19:27 Yazar Rojin]

Junior Member

red_folder.gif Yazılış Tarihi: 11/5/2008 Saat 20:00  
ne MOZAİK'i ulan,

Türkiyede yaşayan halkın adı TÜRKtür, ve Türkiye Türklerindir,

Örümcek kafalısınız. Sana Başbuğ ATATÜRK'ün nutuklarını göndereyim ver msn adresini.

Junior Member

red_folder.gif Yazılış Tarihi: 11/5/2008 Saat 20:03  
ERASMUS,

Sen yumuşak ol bilader
ben olmayacağım.

Benim haine tavrım asla yumuşak olmaz ama beni sakın bölücü diye değerlendirme alırım aklını. Bölücü sizin gibi piyonlardır, uşaklardır. Sen kime hizmet ettiğine bi bakıver istersen. Senin gibi kimler düşünüyor/ ve kime hizmet ediyorsunuz.?

Junior Member

Asker
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 11/5/2008 Saat 20:26  
Burda tek bölücü sensin
Burda tehdit savurma tek vatanhain sensin
Burda ayrimcilik yapan tek kisi vardir ode sen
Yazik devletin seni egitimci olarek göev verdigine

301 maddesi cikarken senin anli sanli MHP nerde
Basörtü yasdasi altina imzayi koyan Senin savundugun MHP degilmi.

Bu sitede sana kendini ifade etme imkani verenlere de sesleniyorum seni susdurmalairi artik zamani gelmisdir.

[tarihinde düzeltildi 11/5/2008 Saat 20:30 Yazar Asker]

Member

red_folder.gif Yazılış Tarihi: 11/5/2008 Saat 20:29  
Ülkenin birinde sahipliyim denen yurdu çakallar basmış. Bu çakallar ki karşılarında ne gördüyseler hep saldırmışlar. Öyle bir saldırmışlar ki, bir de bakmışklar ki yiyecek bir şey kalmamış.

En sonunda birbirilerini yemeye başlamışlar.

işte çakalların sahiplendiği ülkede ancak böyle şeyler olurmuş.

Ziyaretçi
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 11/5/2008 Saat 20:40  
NOGAYTURK, kendisinin Türk olduğu şüpheli salyalar saçarak, vasiyetine mukaddes kitap gibi taptığınız adamların düşüncelerini bırakın. Dost olmaya bütünlük içerisinde yaşamayı öğrenin. Yazılan tüm yazıları takip etmeye çalışıyorum eğitimciymişsiniz (gecen gün chat te kaymakamoldugunuzu söylediniz ama) bu düşünceyle sadece nefret tohunları ekiyorsunuz. Ülkeyi koruyup kollamak sizin gibilere kaldıysa yazık :( :(

İşte sizin görüşünüz...

HÜSEYİN NİHÂL ATSIZ Nihâl Atsız'ın Vasiyeti
Nihâl Atsız'ın Vasiyeti

Yağmur Oğlum!

Bugün tam bir buçuk yaşındasın. Vasiyetnameyi bitirdim, kapatıyorum. Sana bir resmimi yadigar olarak bırakıyorum. Öğütlerimi tut, iyi bir Türk ol.

Komünizm bize düşman bir meslektir. Bunu iyi belle. Yahudiler bütün milletlerin gizli düşmanıdır. Ruslar, Çinliler, Acemler, Yunanlılar tarihi düşmanlarımızdır.

Bulgarlar, Almanlar, İtalyanlar, İngilizler, Fransızlar, Araplar, Sırplar, Hırvatlar, İspanyollar, Portekizliler, Romenler yeni düşmanlarımızdır.

Japonlar, Afganlılar ve Amerikalılar yarın ki düşmanlarımızdır.

Ermeniler, Kürtler, Çerkezler, Abazalar, Boşnaklar, Arnavutlar, Pomaklar, Lazlar, Lezgiler, Gürcüler, Çeçenler içer(de)ki düşmanlarımızdır.

Bu kadar çok düşmanla çarpışmak için iyi hazırlanmalı.
Tanrı yardımcın olsun!

Nihal Atsız
4 Mayis 1941
Cevap 19
Junior Member
Junior Member

red_folder.gif Yazılış Tarihi: 11/5/2008 Saat 20:49  
askerrrrrrrrrrrrrrrrr,
301 değişirken MHP meclisteydi ve 70 kişi hayır dedi. Nasıl göz var sende yav?

Ve senin içinden geçiyor kürdistan belki ki, bana bölücü diyorsun, türklüğü savunmak ne zamandan beridir bölücülük oldu?

Junior Member

Asker
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 11/5/2008 Saat 20:56  
Türkligi degil

Türkiye Cumhuriyetini savunmayi bir ögren

neyse san bu son yazimdi ve hata benim
seni ciddiye alip yazdigime

ve bu site yöneticlerde özür dilyiorum velakin böyle zihniyetin oldugu yerde benim yazilarim olmasi beni kücültür

Tüm Dostlara saygi ve hürmetler

Junior Member

red_folder.gif Yazılış Tarihi: 11/5/2008 Saat 20:59  
<NOGAYTURK, kendisinin Türk olduğu şüpheli salyalar saçarak, vasiyetine mukaddes kitap gibi taptığınız adamların düşüncelerini bırakın. Dost olmaya bütünlük içerisinde yaşamayı öğrenin. Yazılan tüm yazıları takip etmeye çalışıyorum eğitimciymişsiniz (gecen gün chat te kaymakamoldugunuzu söylediniz ama) bu düşünceyle sadece nefret tohunları ekiyorsunuz. Ülkeyi koruyup kollamak sizin gibilere kaldıysa yazık>

BENCE68,
Sen maaşlı asker bile olamazsın da, neden ilgileniyorsun benle şaşırdım. Maaş aldığın kuruma hizmet et ve karışma başkalarına.

Ben fikriyatım maaşlı yapmıyorum. 5 kez cezaevine girdim, hayatımın bir yılı hücrelerde geçti ama tek kuruş almadım. Ve ben kaymakamım demedim, öğretemenim sadece. Senin, sizin çocuklarınıza bir harf öğretmenin uğraşını verdim. Ve şimdi yazarlık yapıyorsamda bu amatör bir iş. Ben fikirlerimi paylaşıyorum sadece, hoşunuza gider veya gitmez. Ve senin bana yazık deme hakkın yok. Bence akıllı ol!

Sen belki güneydoğuda bulunmadım ben bulundum. Sen yumuşak global, dialogçu olabilirsin, müsade ette ben sivilim. Ülkeyi korumak kollamak görevi sizin ordunun.Benim öyle bir misyonum yok. Eğer ben ülke için zararılı madde isem senin gücün yetmesi lazım gel yok et beni. Veya otur oturduğun yerde, ülkem dediğin TÜRKİYEYİ koru kolla.

Junior Member

red_folder.gif Yazılış Tarihi: 11/5/2008 Saat 21:09  
ERASMUS,
Çakallardan bir şikayetin var ondan mı terk ettin ülkeni ve gidip ecnebinin kucağına oturdun. Gemiyi önce fareler terk edermiş. Sen pislik bir SIÇANSIN!

BENCE68,
Sende, TÜRK ve Türk Bayrağından rahatsız olan biri olarak asla TÜRK ASKERİ olamazsın!

Member

red_folder.gif Yazılış Tarihi: 11/5/2008 Saat 21:14  
Sen fare mi oldun bu defa.

Sen ulumaya devam et...

Ha, birde Atatürk'e sakın bir daha başbuğ deme.

Dinciler ümmetçi yaptı, sizin gibi kafatasçılar Başbuğ yaptı.

Oysa Atatürk, her ikisine de karşıydı.

O gemide ki fareleri de yılanları yiyeceğini sakın unutma..

Ben ne bayrağımdan rahatsızım ne de ülkemden . Hem ülkemi seviyorum , hem de halkımı. Senin gibi burda kin tohumları ekmiyorum, Büyük Başbuğ...

Ha, bu arada sana hiç öğretmenlik yakışmıyor. Kesin diplomayı dışardan alıp öyle üniversite bitirdin.
Yazık. Valla Türkeş'in kemikleri sızlıyor. Sizin gibi terbiyesizler nesiller yetiştiği için...

[tarihinde düzeltildi 11/5/2008 Saat 21:29 Yazar Erasmus]

Yukarı git

mxBoard, © 2006 by pragmaMx.org, based on eBoard, XMB and XForum

0,065 saniye - 52 queries
Giriş

Kullanıcı Adı:

Şifre:

Sprache
Arabirim Dilini Seçin:

Almanca Fransızca Türkçe İngilizce
Son 5 Bilgi
Happy Birthday

Bugün hiçbir kullanıcımızın doğumgünü yok!
Etkinlik Takvimi
Nisan 2025
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30  

Fuarlar
Toplantilar
Konserler
Festivaller
Kültür Sanat
Anma Günleri
Dogum günü
Dini Bayramlar
Özel Günler
Resmi Bayramlar
üye Puani
  1. Rojin: 10 976 Puanlar
  2. asliyok: 4 432 Puanlar
  3. HarmanYeli: 4 396 Puanlar
  4. KizilZora: 2 048 Puanlar
  5. life23: 1 675 Puanlar
  6. gokkiz: 1 657 Puanlar
  7. BirNefes: 1 048 Puanlar
  8. Erasmus: 984 Puanlar
  9. -Pozan-: 785 Puanlar
  10. Siyahinci: 623 Puanlar
Son Şiirler
SAKLI SEVDAM
(8287 okuma)
Hatırlarmısın .!
(11400 okuma)
Mektup......
(12229 okuma)
ANADOLU GARIBI
(12217 okuma)
SALKIMSÖĞÜT
(11943 okuma)
YAŞAMAYA DAİR
(12201 okuma)
SALKIMSÖĞÜT
(12388 okuma)
TOP Download
  1. AntiVir Personal - Free Antivirus
       [Hits: 1 011 x]
Link ler
  1. VOLKAN KONAK
  2. Yusuf Hayaloglu
  3. Full dizi izle

Bu sitedeki tüm logo ve markalar sahiplerinin malıdır. Diğer detayları Künye bölümünde bulabilirsiniz .

Haberlerimizi RSS kullanarak yayınlayabilirsiniz.

Bu site pragmaMx 0.1.11 tabanlıdır.

Yorumlar yazarların sorumluluğu altındadır,
geri kalan her şey © 2004 - 2025 by Dostsesi - Stimme der Freundschaft