Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_system.php on line 22

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 315

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 315

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 1415
Dostsesi.Com Serbest Arsiv 01.2007 - 11.2008 - sizce nedir???

Cumartesi, 07. Haziran 2025 04:13   User Online: 22 

Üye bilginiz

Üye merkeziniz

Özel Messajiniz

Ziyaretçi defteriniz

Üye lerimiz

Forumda çikiş

Forumlar

Genel

Kültür

Atatürk

Türkiye

Bilgilendirme

Spor

Site ve Radyo

Arsiv II Genel

Arsiv Kultur

Resim
BirbenSevimliDostluk 1Fantazi Resim 9kopek-resimleri4.jpgSevimli 21ZambakElde FidanIrmakSevimli 8Tabiat 2Bebek -2Manzara -8Sevimli 6Cicek1Cicek -4GecesefasiDostluk Resimi 9Sevimli 3Bebek -5

Portal Menüsü
Bilgiller
Bilgi ekle
Ekart
Pano
Haberler
Takvim
Resimler
Şiir
Fikra
Bizi tavsiye et
Site Anket
Site kural Impressum
Download tavsiyeler
 Link Tavsiyeler
Bize ulaşım

Dostsesi.Com Serbest Arsiv 01.2007 - 11.2008 Sisteme girmen gerek

En son aktif olan: 7/6/2025 Saat 03:13

Aşağı git
« Ön  Diğer »
küçükten büyüğe do;ğru sırala büyükten küçüğe doğru sırala      print
Konuyu açan: Konu: sizce nedir???
Senior Member
Senior Member

Cevaplar: 808
kayıt olmuş: 6/11/2004
Durum: Çevrimdışı
posticons/heart.gif Yazılış Tarihi: 20/3/2008 Saat 11:44  
siz olsaniz AKP'yi kapatirmiydiniz, nedenlerizi ve nasillarinizi ve dogabilecek sonuclarini yaziniz???

bakalim kacimiz cesur bu konuda ve kacimiz fikirlerimizi ve cözumlerimizi acik yureklilikle paylasabilecegiz.

not:3 gun beklemek istiyorum. elbette bu soruya ictenlikle cevap verecegim. ister cevap yain ister yamzyin tam 3 gun sonra cevabim :thumbup:
neden 3 gun sonra <<<< sizlerin önunde olmamak icin :thumbup:

Profiline gir Web siteyi ziyaret et Bu üyenin tüm mesajlarını göster
Ziyaretçi

Ziyaretçi
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 20/3/2008 Saat 11:57  
Her zamanki gibi miziktanarak başlayayım...

Ben olsam kapatmazdım. Galiba başsavcıda bu davasıyla tarihe geçecektir. Yoksa acaba anlaşmalı bir göğüşmü var. Biz millet olarak hep mazlumun yanındayız ya :)

Sevgili dost bence bu dava nasıl sonuçlanırda sonuçlansın iki ucu :D moklu değnek.

Parti kapatılırsa yeni bir isimle yenisi kurulur ve MADURİYETlerinden dolayı %60 ile iktidara gelirler...

Parti kapatılmazsa bak haksız yere dava açıldı diye halka karşı mazlum rolünü üstlenerek yerel seçimlerde %70 ler civarında oy alırlar...

Acaba bu parti bu davanın açılması için bir yerlerden düğmeyemi bastırdı...

Ne dersiniz...

Saygılar
Cevap 1
Ziyaretçi

Ziyaretçi
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 20/3/2008 Saat 12:15  
AKP kapatılırsa yeni bir ad ile gümbür gümbür gelir.Bence68'e katılıyorum. Bunu anlamak için siyaset kurnazı olmaya hacet yok. Milli Selamet partisi, Fazilet Partisi Refah Partisi en iyi örnektir.

Ama bu siyasi bir hesaptır.
Birde işin hukuki yanı var. AKP anayasayı deliyor.
AKP cumhuriyetin altını oyuyor.
AKP laik devleti yıkıp şeriat devletine dogru ne varsa yapıyor.
AKP hızla kadrolaşıyor.
AKP islami yaşamı gündelik hayata yerleştirirken kartelleşerek medyayı Fethullahçı gazeteleri kullanıyor.
AKP eğitim öğretim kanunlarından başlayarak tüm devrimlere karşı bir karşı devrimi hızla yürütüyor.
PEKİ HIRSIZIN HİÇMİ SUÇU YOK?
Devleti soyanlar ortalıkta gezerken baklava çalan cocuk hapise atılırsa hukuku inanılırmı bu toplumda?
İktidartaki parti hertürlü cumhuriyet kazanımını yozlaştırırken siz onu rahat bırakıp kızların bacağına kezzap atanı cezalandırmaya kalkarsanız kendinizle çelişmezmisiniz?
Ne dersiniz?
Cevap 2
Ziyaretçi

Ziyaretçi
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 20/3/2008 Saat 12:30  
yine bence68in acaba birileri bu partinin kapatılması için dügmeyemi bastı fikrine katılıyorum?
AKPnin ekonomik politikaları iflas etmiştir. Pembe tablolara bakmayın siz insanlar yoksul insanlar ac. Kömurle nohutla nereye kadar.
AKPnin önce fakirleştir sonra yardımlarla şükürcüğe alıştır söylemi tutmuştur. Ama ama AKPYE pek bir dester liboşlar eskisi kadar yanında degiller. AKPnin turbana özgurluk kadar bir 301 maddesine yada diger ozgurluklere hiç deginmemesi entel liboşları hayali sükuta ugrattı. Ekonomi deseniz yerde surunuyor. Hele son cıkan sosyal güvenlik yasaları hernekadar coğunlukta hala jeton düşmesede çalışanlarında emeklilerinde aleyhinde. Dusunun Türkiyede yaşayan bir insanı 65 yaşından önce emekli etmeyeceksiniz ha buarada kıdem tazminatınıda kaldırıcaksınız. Türkiyede hangi kurum özel yada kamu bir insanı 65 yaşına kadar çalıştırır? İşine son verecek nasılsa tazminatta yok. Ama bunu hala anlayamadılar.
AKPye bel baglamışABCİ entel liberaller cok hayal kırıklıgına uğradı. Adamın derdi turban ve şeriat devleti. Sen ne bekliyorsunki AB kritelerinde bir anayasa cıkaracak hükümetmi buna kargalar bile guler?
Neyse daha cok sey var ama uzun yazıp bunaltmak istemiyorum. Ardaşlarında cevaplarını gördükçe ve fikrim oldukca yazarım nacizane
Cevap 3
Site kurucusu
Senior Member

Rojin
Cevaplar: 660
kayıt olmuş: 11/9/2006
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 20/3/2008 Saat 14:53  
Kapatilmasina bende karsiyim.Kapancakda geri dönmeyecekmi,dönecekler hemde daha güclü bir sekilde döneckler.

AKP ana yasayi deliyor,cumhuriyetin altini oyuyor,hizli kadrolasiyor,medyayi kulaniyor,devrimi hizli.

Simdi burda sunu düsünüyorum Nasil bukdar yol ala bilyior AkpCuvaldizi kendimize batirma zamani deilmi Sizce? Desetk Nerden Kayanak Nerden,Birazda bunlara Baklaim.

Kapatilmasi tarftari degilim,Hatadir kapatilamsi,diger partilerde de Kapatma olaylarini gördün Ne oldu vazmi gectiler Siyaseten,Yada Düsüncelerinden.

Fakat Akp kadar yol alan Partide ilkdir diyorum Türkiyede.buda benim Sahsi düsüncemdir.

Gidenler ne yapti"ki Gelen ne yapcak,Degismeyen Sistem Türkiyede.Avrupa ülkelrinde oylar Para karsiligi Satilmiyor,Yaziki türkiyede Oylar Para karsligi Satildikca degisecek bir durum görmüyorum Türkiyede.

Junior Member

sabireden
Cevaplar: 22
kayıt olmuş: 5/8/2004
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 20/3/2008 Saat 16:01  
AKP kapatilmasina isdiyenlerdeyim.

Velakin kapamasi Devlete ne verir dyie bkadigimda korkum de var

AKP kendi yapdi kendi biciyor.

"Hiç kimse kurum ve kuruluş mahkemelere ve yargıçlara emir veremez , telkin ve tavsiyede bulunamaz. Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devleti olup demokratik ve laik düzen bunun üzerine inşaa edilmiştir.
Kuvvetler ayrılığı devlet oraganları arasında üstünlük sıralaması anlamına gelmemektedir.
Devletin temel ilkelerinden biri 'sosyal hukuk devleti' olmasıdır. Güçsüzleri güçlüler karşısında koruyan, milli gelirin adil bir biçimde dağılmasını sağlayan sosyal hukuk devletidir.
Hukukun bulunmdağı yerde demokrasiden de söz edilemez. Yasalar hukuk için vardır ve gereklidir.
Hukukun üstünlüğü kişilerin haklarını güvence altına alır. Hukuk herşeyin üstündedir ve keyfiliğe yer yoktur.
Yargının bağımsızlığına tutuculukla yaklaşan siyasiler bunun acı sonuçları görmüş, yaşamış ve ülkelerine de yaşatmıştır. "

Ziyaretçi
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 20/3/2008 Saat 16:17  
Türkiyenin aksayan beli dogrulmayan sosyal hukuk devleti yanı AKP tarafından hızla budanmakta. bunu sosyal güvenlik yasaları ve diger icraatlarına bakarak acıkca görebiliriz.
AKP demokrasinin 3 erkinden 2 ne sahip. yasama ve yürütmeye sahip şu anda. geriye yargı kaldı onuda işgal ettiklerinde işlem tamam olacak.

'Fakat Akp kadar yol alan Partide ilkdir diyorum Türkiyede.buda benim Sahsi düsüncemdir.'

degerli roj fikrine tabiki sonsuz saygım var ama AKP yol aldı derken neyi kastediyorsun? hangi konuda yol aldı?
Cevap 6
Junior Member
Junior Member

sabireden
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 20/3/2008 Saat 16:17  
Sayin Rojin

dedikelrin cok noktalarda katiliyorum tek bir kac ekleme yapmamadan dayanamyiecem.

Bir Parti var olan yasalaeri delecek hice sayecek
sonra kendi yapdigi hatalari önüne gelince camur atecek. KABUL EDILEMEZ

Hukkun eksikelri degsidirmek meclsin görevi
AKP ihtidari ve yalaka ci MHP DTP dostlarinla bu sorunlari bilerek ne yapdilar.

Cumhuriyet Savcı kendine verilen yetkide yol aliyor.
Türkyiede yayinlanan Gazete ve dergilerdeki yorumlari takip ediyormusunuz bilmiyorum ben ediyorum.

Ilk haber cikdiginde Savcinin yetkisi yanis oldugunda süphe ler vardi
Son günlerdeki yorumlar baktikca insanlar gün gectikce Savci hakkli görmeye basliyor.

Hukkun üsdünde hic bir kisi özel kurum yokdur
Meclis kanun mekanismasi calisdirir kendine dokunmayince kadar hareket etmezler acisini de cekmesini bilmelidir

Rojin sana su yaziinda katilmiyorrum
Alıntı:

Gidenler ne yapti"ki Gelen ne yapcak,Degismeyen Sistem Türkiyede.Avrupa ülkelrinde oylar Para karsiligi Satilmiyor,Yaziki türkiyede Oylar Para karsligi Satildikca degisecek bir durum görmüyorum Türkiyede.

giden gelenler yapdigi yanislari kesinlikle cokdur
gideni geri getiremesin ama geleni etkilersin
hangi system bizim vicdansizligimizi engeliye bilir
System'mi diyorki oyunuzu satin
insanlerin beyninde ki cahil dusunce sorun olan anlik menfati dusunup gelecegi karardiklerini milet anlamyior.

System rejim sucu degil
bizim kisilik hatamiz

[tarihinde düzeltildi 20/3/2008 Saat 16:28 Yazar sabireden]

Senior Member

Rojin
Cevaplar: 660
kayıt olmuş: 11/9/2006
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 20/3/2008 Saat 16:45  
bSlm Sabireden ve kuzucuk ilk yorumu sana yaziyorum kuzucuk

AKP yol derken,Arkasindaki Desteklere yol aldigini ima etmistim,Negibi kurumlarda yol aldi,Yazmakla inan bitmez,Görmüyorum ,Duymuyorum,Hisetmyiorum"mu yani maymuncugu oynamak lazim ozman diyorum.

Size gelince Sabireden Hukkun Ekisikligi yenimi diye en basta kendime soruyorum,Degil Hukkunun eksiklikleri simdi geliyor Aklillara ozman Soraraim,Bu zaman kadar Akklilari nerdeydi diye!!

Sizde söle bir yazi yazmisiniz
Alıntı:
Ilk haber cikdiginde Savcinin yetkisi yanis oldugunda süphe ler vardi

Sizce Hangi bir Devlet kurumunda Tasi oynatmaya kalksak Süpheli bir Durum cikmayack!! Sanmyiorum Cünkü okdar Itimatlarimizi kiridilarki,Güven sarsilmis birkere.

Sistemin sucu olmsa,bu durumlara kadar gelmezdik yine Kendi düsüncem.Yani Türkiyede yolsuzluk var oldukca Rüsvet var oldukca Daha cokkkk Yasariz diyorum.

[tarihinde düzeltildi 20/3/2008 Saat 16:47 Yazar Rojin]

Junior Member

sabireden
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 20/3/2008 Saat 18:16  
sayin Rojin

haklisin rusvetler yolsusluklar varken yol almamiz zor birak zor olmasi aksine imkansiz

koca bir impartorluk türk memurun rusvetinle elde gitti.

Tek bu var systemde rusvete ve yolsusluga yer vermiyor.

Zaten AKP nin hatasi bunlarla mucadele yerinde kendileri o kervana katilidi ve kendi yandaslarina sahip cikti.

Devlet imkanlerinle yeni Zenginler ve kendi yandaslarina mevkiler yaratilar.

Yolsuslukla rusvetle mucadele yerine system le rejimle ugrasiyorlar.

Dun de o yüzden AKP nin 5 yilik icratina incelemk icin sizinle paylasiam basladim.

Burda bazi arkadaslariniz benim bu yazimda AKP dusmani olarek damgaliyecekler

Aslinda hic de öyle degildim evet AKP oyum vermedim vermem de cunku taban fikirlerinle baadasmiyordum.
Velakin 2004 secimde AKP nin ihtidar olmasina sevinmisdim.
Neden'ide su du yeni bir parti siyaset camurunda daha yeni giriyor ve kendi korkulari olmadigi icin cok konularin usdune gide bilir diye.

Örneginde önceki Hükümetin icisler bakani Tantanin cekdigi sIkintiler dusndukce neydi o zamanki sIkintiler her kaldirdigi tasda o zamanki Hükümet ortagi ANAVATAN PARTISINA pisligi cikiyordu.

Yeni bir parti ihdidarda
Anamulafet partisi CHP senlerin siyaseti icnde olmasi halinde gine temiz kalmis bir parti.

COK COK AMA COK YARINLARA UMUTLA BAKDIM
O YÜZDEN HAYAL KRIKLIGIMDE COK BÜYÜK OLDU
:mad2:

Member

Cevaplar: 289
kayıt olmuş: 27/1/2008
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 24/3/2008 Saat 13:21  
Saygideger arkadaslar,icinde bulundugumuz durumun ve su günlerin yasam zorluklarinin bir an bile aklimizdan cikmadigini biliyoruz...
Ve bizlerin istekleri,refah icinde bir Türkiye.
Renkler degil,hangi Parti degil,Ayyildiz Bayragimizi ve onun gölgesinde yasayanlarimizi,refah icinde yasatan bir lider...isteklerimizin arasinda,gönüllerimizde bu var.Sagduyumuzu,ümidimizi yitirmeden!!!

Sancili günlerin Dogumu,mutluluk dogar ümidiyle.
saygilar ve sevgiler.
Profiline gir Bu üyenin tüm mesajlarını göster Cevap 10
Senior Member
Senior Member

Cevaplar: 808
kayıt olmuş: 6/11/2004
posticons/heart.gif Yazılış Tarihi: 25/3/2008 Saat 13:42  
öncelikle siz degerli dostlarima paylasimlariniz icin cok tesekkurler ediyorum :t:

ben kapatilsin hukumet dussun hatta silinsin istiyorum.

cunku görunen köy klavuz istemez seriat gelirse ve veya seriat adi eninde sonunda ortaya atilacakki bir gun atilirsa bu kapatmanin sonuclarindan daga agir sonuc ve bedelller öderiz.

bizler nelere katlandik ne savaslar görduk ne badireler atlattik.

cok gec olmadan bi sekilde durmali durdudrulmali :thumbdown:

Profiline gir Web siteyi ziyaret et Bu üyenin tüm mesajlarını göster Cevap 11
« Ön  Diğer »        print
Yukarı git

mxBoard, © 2006 by pragmaMx.org, based on eBoard, XMB and XForum

0,044 saniye - 37 queries
Giriş

Kullanıcı Adı:

Şifre:

Sprache
Arabirim Dilini Seçin:

Almanca Fransızca Türkçe İngilizce
Son 5 Bilgi
Happy Birthday

Bugün hiçbir kullanıcımızın doğumgünü yok!
Etkinlik Takvimi
Haziran 2025
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30  

Fuarlar
Toplantilar
Konserler
Festivaller
Kültür Sanat
Anma Günleri
Dogum günü
Dini Bayramlar
Özel Günler
Resmi Bayramlar
üye Puani
  1. Rojin: 10 976 Puanlar
  2. asliyok: 4 432 Puanlar
  3. HarmanYeli: 4 396 Puanlar
  4. KizilZora: 2 048 Puanlar
  5. life23: 1 675 Puanlar
  6. gokkiz: 1 657 Puanlar
  7. BirNefes: 1 048 Puanlar
  8. Erasmus: 984 Puanlar
  9. -Pozan-: 785 Puanlar
  10. Siyahinci: 623 Puanlar
Son Şiirler
SAKLI SEVDAM
(8367 okuma)
Hatırlarmısın .!
(11479 okuma)
Mektup......
(12306 okuma)
ANADOLU GARIBI
(12282 okuma)
SALKIMSÖĞÜT
(12006 okuma)
YAŞAMAYA DAİR
(12261 okuma)
SALKIMSÖĞÜT
(12453 okuma)
TOP Download
  1. AntiVir Personal - Free Antivirus
       [Hits: 1 032 x]
Link ler
  1. VOLKAN KONAK
  2. Yusuf Hayaloglu
  3. Full dizi izle

Bu sitedeki tüm logo ve markalar sahiplerinin malıdır. Diğer detayları Künye bölümünde bulabilirsiniz .

Haberlerimizi RSS kullanarak yayınlayabilirsiniz.

Bu site pragmaMx 0.1.11 tabanlıdır.

Yorumlar yazarların sorumluluğu altındadır,
geri kalan her şey © 2004 - 2025 by Dostsesi - Stimme der Freundschaft