Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_system.php on line 22

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 315

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 315

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 1415
Dostsesi.Com Serbest Arsiv 01.2007 - 11.2008 - 5 SENELIK AKP ICRATLERI

Pazar, 22. Aralık 2024 06:42   User Online: 44 

Üye bilginiz

Üye merkeziniz

Özel Messajiniz

Ziyaretçi defteriniz

Üye lerimiz

Forumda çikiş

Forumlar

Genel

Kültür

Atatürk

Türkiye

Bilgilendirme

Spor

Site ve Radyo

Arsiv II Genel

Arsiv Kultur

Resim
Manzara -6Fantazi Resim 10Bebek -10Sevimli 20Goek_Bayrak.jpgSevimliKus -1kopek-resimleri4.jpgKaranfil -2Tabiat 10Manzara -5BeyazgulBirbenSevimli 13SelaleUykusu kacmisBebek -1Cok HosTabiat 6Fantazi Resim 6

Portal Menüsü
Bilgiller
Bilgi ekle
Ekart
Pano
Haberler
Takvim
Resimler
Şiir
Fikra
Bizi tavsiye et
Site Anket
Site kural Impressum
Download tavsiyeler
 Link Tavsiyeler
Bize ulaşım

Dostsesi.Com Serbest Arsiv 01.2007 - 11.2008 Sisteme girmen gerek

Aşağı git
« Ön  Diğer »
küçükten büyüğe do;ğru sırala büyükten küçüğe doğru sırala      print
Konuyu açan: Konu: 5 SENELIK AKP ICRATLERI
Junior Member
Junior Member

sabireden
Cevaplar: 22
kayıt olmuş: 5/8/2004
Durum: Çevrimdışı
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 19/3/2008 Saat 16:21  
Sayin Arkadaslar burda AKP nin ihtidardeki dönemde yapilan ícratleri beraber analize edelimi.

Bekledigimiz yaslar cikara bildilermi ?

Cikardigi yasalar yasa degiskleri kimlere yaradi ?

AKP devirnde kurulan sirketleri baklaim.

AKP yöneticleri bakanlerin aile ferd lerin mal mulk artislerin kaynagi durumu hakkinda bilgilenlim.

Medya kurulusalri neden AKP yakinlerin eline geciyor örnegin ATV Star

Hazine satislari kimler ala bildi

Devlet kurumlarina ayit sirketler kimler aldi
kim bu aliciler .

Arkadaslar basda size de özür dielrim konular acma tarzimda ben kendim Alman dergilere yazilarimda basladigim gibi kagit üzere önce böyle bir soru ibresi hazirlarim.
Hazirladigim soru hibresini baslarim cevaplamaya
ve cevaplerde görsüm ve fikirim üretirim.
Insallah bu sekil sizinle burda payalsima basladigim icin afiniza siginirim.
Ayreten ben Alman dergilerinde Almanca yazdigim icin ve Türkce de bazi eksikelrim yazi hatalrim oluyor ve sizlerde yazi hatalarim olursa özür dielrim.
:afedersin: ilk türkce sayfalarinda yazismam dir :agla: :afedersin:

Junior Member

sabireden
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 19/3/2008 Saat 17:44  
Bekledgimiz yasalar

Ben sahsimca en cok bekledgim yasa degisimlerin basinda Miletvekil dokunmazligi beklyirodum.

Nedeni de sudu AKP ilk ihtidare gelince kendileri yeni bir sayfa sayilirdi ve cekinmesi gerekn durum yokdu
CHP senlerin partis olarek kendini o konuda cekinlecek bir noktasi olamdigi durum.

Beni baya umutlandirmisdi

Ihtidar ve Mualifet bu konuda tez uslasip ciakriler dusnmisdim ne yaziki yanildim ;(

O yasa cikmiz olsaydi su an ki AKP kapatma durumuda ortada kalkmis olurdu :egypt:

bankalari icini bosaltip sonra de madalya alan ortami durdurecek yasa degisimi yapilamdi.

buna baska örneklerle bende devam edecem

Member

KizilZora
Cevaplar: 158
kayıt olmuş: 9/10/2007
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 20/3/2008 Saat 02:14  
Slm Sabireden sizin habreini yok galiba :D okdar cok yasa cikaryiorki Akp Buyurun :D

AKP Hükümeti, azınlık vakıflarının rahatça mal edinebilmeleri için yasa çıkarıyor.

AKP Hükümeti, azınlık vakıflarının Bizans’tan kalma eserleri bedelsizce devralması için yasa çıkarıyor.

AKP Hükümeti, azınlık vakıflarının dışarıdan sınırsız fonlar elde etmesi için yasa çıkarıyor.

AKP Hükümeti, yabancıların Türkiye’de vakıf kurabilmelerinin, yerli vakıflarla işbirliğine gidebilmelerinin, vakıfların yönetimlerinde yer alabilmelerinin önünü açıyor.

AKP Hükümeti, azınlık ve yabancı vakıflarının şirket kurabilmelerinin önünü açmak için yasa çıkarıyor.

AKP Hükümeti, yabancı petrol şirketlerinin Türkiye’den çıkarılan petrolden yüzde 98 pay alabilmeleri için yasa çıkarıyor.

AKP Hükümeti, madenlerin yabancılar tarafından talan edilmesi için yasa çıkarıyor.

AKP Hükümeti, Sosyal Güvenlik Yasası’nda değişikliklere giderek IMF’yi memnun etmeye çalışıyor.

AKP Hükümeti, yabancıların topraklarımızı alabilmesi için yasa çıkarıyor.

AKP Hükümeti, yabancıların ülkemize daha rahat mal satabilmeleri için ithalatı destekliyor, önündeki engelleri kaldırıyor.

AKP Hükümeti, yerli üretime kotalar getirerek, tarıma destekleri azaltarak ya da sınırlandırarak yabancıların ekmeğine yağ sürüyor.

AKP Hükümeti, BOP kapsamında ülke ülke dolaşarak ABD’nin, İsrail’in talepleri için dolaşıyor.

AKP Hükümeti, Türk gurbetçilerine, “Almanya’ya entegre olun” çağrısında bulunarak Almanya’yı memnun ediyor.

AKP Hükümeti, para basma yerine küresel tefecilerden borç alarak onları memnun etmeye devam ediyor.

AKP Hükümeti, millete ait karlı kamu şirketlerini yabancılara satarak onları memnun ediyor.

AKP Hükümeti kilise evlerinin önünü açarak, tarihi kiliseleri devlet bütçesiyle onararak misyonerleri sevindiriyor.

AKP Hükümeti, ülkemizin kırmızı çizgilerini bir bir silerek yabancıları memnun ediyor.

AKP Hükümeti, gerçek gündemi, suni gündemler, tartışmalar ortaya atarak milletten gizliyor, yabancılar gerçek gündemi bizden daha önce biliyor. Yeni Anayasamızı bile önce ABD’liler bilecek.

AKP Hükümeti uyguladığı yanlış ekonomik politikalarla milletimizin borçlanmasını sağlıyor ve de bu borçları veren finans kurumlarını da yabancılara satıyor.

Yani milletimiz yabancıların kucağına atılıyor.
AKP Hükümeti, para ile para kazanan yabancı sermayedarlara ülkenin kapılarını sonuna kadar açıyor, büyük karlar elde etmesini sağlıyor, üstelik vergi de almıyor.

AKP Hükümetinin daha çok icraatını sayabiliriz, ama bu kadar kafidir zannediyorum.

Bu arada işçi aç, memur aç, emekli, esnaf aç, sanayici çaresiz, çiftçi hacizlik…Kısaca millet topyekün perişan vaziyette.

Azınlık memnun, yabancı memnun, küresel güçler memnun…
Tablo bu.

Şimdi lütfen siz cevap verin, AKP Hükümeti kim için çalışıyor, kime hizmet ediyor?

Murat cabas.

[tarihinde düzeltildi 20/3/2008 Saat 02:29 Yazar KizilZora]

KizilZora
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 20/3/2008 Saat 02:22  
Kimin icin :cool: Tabiki Benim Sizin icin degil.Vardir Akp bir bildigi :D Ileriye dönük düsünüyorlar.Bukadarinida Göremiyoruz ya :alkis:

Cevaplar: 289
kayıt olmuş: 27/1/2008
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 20/3/2008 Saat 03:24  
Fırtına çıktığında uyuyabilir misiniz?
Yıllar önce bir çiftçi, fırtınası bol olan bir tepede bir çiftlik satın almıştı. Yerleştikten sonra ilk işi bir yardımcı aramak oldu. Ama ne yakındaki köylerden ne de uzaktakilerden kimse onun çiftliğinde
çalışmak istemiyordu. Müracaatçıların hepsi çiftliğin yerini görünce çalışmaktan vazgeçiyor, burası fırtınalıdır, siz de vazgeçseniz iyi olur diyorlardı.

Nihayet çelimsiz, orta yaşı geçkince bir adam işi kabul etti. Adamın haline bakıp ´çiftlik işlerinden anlar mısın?´ diye sormadan edemedi çiflik sahibi. ´Sayılır´ dedi adam, ´fırtına çıktığında uyuyabilirim´. Bu ilgisiz sözü biraz düşündü, sonra boşverip çaresiz adamı işe aldı. Haftalar geçtikçe adamın çiftlik işlerini düzenli olarak yürüttüğünü de görünce içi rahatladı. Ta ki o fırtınaya kadar:

Gece yarısı, fırtınanın o müthiş uğultusuyla uyandı. Öyle ki, bina çatırdıyordu. Yatağından fırladı, adamın odasına koştu: ´Kalk, kalk! Fırtına çıktı. Herşeyi uçurmadan yapabileceklerimizi yapalım.´ Adam yatağından bile doğrulmadan mırıldandı: ´Boşverin efendim, gidin yatın. İşe girerken ben size fırtına çıktığında uyuyabilirim demiştim ya.´ Çiftçi adamın rahatlığına çıldırmıştı. Ertesi sabah ilk işi onu kovmak olacaktı, ama şimdi fırtınaya bir çare bulmak gerekiyordu.

Dışarı çıktı, saman balyalarına koştu: A-aa! Saman balyaları birleştirilmiş, üzeri muşamba ile örtülmüş, sıkıca bağlanmıştı. Ahıra koştu. İneklerin tamamı bahçeden ahıra sokulmuş, ahırın kapısı desteklenmişti. Tekrar evine yöneldi; evin kepenklerinin tamamı kapatılmıştı. Çiftçi rahatlamış bir halde odasına döndü, yatağına yattı. Fırtına uğuldamaya devam ediyordu. Gülümsedi ve gözlerini
kapatırken mırıldandı: ´Fırtına çıktığında uyuyabilirim´

Sıkıntılara zihnen (bilgi, plan), mânen (dua), maddeten (tedbir) hazırsanız, fırtına çıktığında uyuyabilirsiniz. Hayatınız boyunca.

Kızgınlıkla karar almayın, mutluluktan uçtuğunuzda söz vermeyin. İkisi de sarhoşluk ânıdır, akıl başta değildir

AKP'i,%47.Bu Vata nin insani secti? Ne demisti? AZIZ NESIN...

Firtinada,rahat uyuyamiyoruz sonuc hayirli olur insallah.

Profiline gir Bu üyenin tüm mesajlarını göster Cevap 4
Member
Member

Cevaplar: 289
kayıt olmuş: 27/1/2008
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 20/3/2008 Saat 03:30  
Sabireden,Türkce sözlükten yardim alabilirsiniz,ben ve kizim öyle yapiyoruz!!!
sabire ve kzilzora,paylasimlarinizdan dolayi tesekkürler.
Profiline gir Bu üyenin tüm mesajlarını göster Cevap 5
Ziyaretçi

Ziyaretçi
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 20/3/2008 Saat 08:55  
Demokrasiyi kömürle, pirinçle, çocuklara oyuncak dağıtmakla oy toplamak sanan zihniyet demokrasiden bahsetmesin bi zahmet. Aynı DTP gibi sıkışınca demokrasi, icraatlarında diktatörlük yok ya. Soros'tan, Fettullah'tan beslenenler demoksai güvercini, aydın olmuşlar da haberimiz yok.

Demokrasi bu zihniyete ağır geliyor eğer biz demokrasiyi anlayan bir toplum olsaydık vatan hainlerini halkın adamları diye yüceltmezdik. Cumhuryetin ilk on yılında alınan yolu 70 yılda alamamışız.

Suç bir partinin yanlış şeyler yapmasını destekleyen halkta mı, yoksa yasalara uymayan bir partiye gerekeni yapan yargıda mı?

Fransa savunma bakanının CIA ile bağlantısı anlaşıldığında istifa etmek zorunda bırakılmıştır, bizimkiler maşallah hazineden sorumlu bakan ingiliz vatandaşı.

Suç kimde?
Cevap 6
Senior Member
Senior Member

Cevaplar: 808
kayıt olmuş: 6/11/2004
posticons/heart.gif Yazılış Tarihi: 20/3/2008 Saat 10:08  
öncelikle!!!

degerli sabireden, paylasimlarini ve bu paylasimlardaki tarzini cok begendigim icin, özlemisim.

emekelerine yuregine o akli balig olusuna cok tesekkur ederim. :t:

5 senelik akp icraatlari kousuna gelince,

akp yillar suren planli programli ve bilincli calismalarinin semereleridir bunlar.

bukelemun misali renk degise degise bu gunlere gelip halk oylarinin cogunlugunu alip anayasamiza aykiri her halden siyrilip gelmislerdir.

suclu halk desek ki öyle görunuyor,

ozanlarimizin dedigi gibi,
bir ayrilik, bir yoksulluk, bir ölum...

halkimi bu hale duurdu.

ayrilik nifak tohumlari ekildi yuzyillardir, sinsice, halk yoksulllasdirildi bilincle muhtac hale getirildi. terör ve savaslar bizi bizden etti.

hicbirsey birden bire olmadi.

gökkizim ve bence yorumlariniza katilmamak mumkun degil.

kizil zora,ise bilgi isigi sunmus akpnin cikardigi yasalarla ilgili emeklerinize saglik.

isin asli su...

hicbir sey birden bira olmadi.

Profiline gir Web siteyi ziyaret et Bu üyenin tüm mesajlarını göster Cevap 7
Junior Member
Junior Member

sabireden
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 20/3/2008 Saat 20:12  
Kizil Zora :thumbsup:
Konu ben acdim ama kesinlikle sizin gibi bu kadar bilgi akdarmam imkansizdi

Keske sizin gibi bunlari halka anlate bilecke bir medya kurulusu ciksaydi.

Secimde bir fiasko yasmasaydik.

AKP cok yönde halkin kisa zamanda göre bilecek degsimler yapdi yani göz boyama cok iy bilen bir yapisi var.

Sayin Basbakanimiz Tayip Erdogan bu basarili siyaseti Istanbul belediye zamaninda kanitlamisdi.

AKP ve Saygi deger Basbakanimizin asil kurnazligi ve halka basari olarek görünen ler kendi yapdiklari degil onlarde önce gelen ihtidarlerin programlari planlerini bitirmekdir.

Örnegin eski Ekonomi bakani Kemal Dervisin hazirladgi recete sonuna kadar devam edirdiler ve kendi basarisi olarek milete gösderdiler.
Belediye baskaniken de yapdigi gibi Dalanin ve Sözenin projeleri devam edirip bitirmekle puan kazandigi gibi.

57. Hükümeti DSP - ANAP - MHP hükümetin hazirladigi Ekonomi Politikasi kaymagini 58. Hükümeti yemek nasip oldu.

Gökkiz sagolasin verdiigin önerin icin birdakilerinde yaperim

Junior Member

Cevaplar: 69
kayıt olmuş: 12/10/2007
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 20/3/2008 Saat 20:30  
biraz da ben ilave edeyim gerçi aynıları yazılmış.

)Anayasanın Türk Milleti tanımının içi hızla boşaltılmış ve tam bir garabet ürünü olan TüRKİYELİLİK tanımı yapılarak Anayasaya yönelik bir tahrifat başlatılmıştır.

2)Türkiye’de tuhaf alt kimlik-üst kimlik tanımları yapılmış, tüm Türk Ulusu’nu temsil eden Türk üst kimliği reddedilerek ulusal yapı kimi yerde 20, kimi yerde 30 hatta bazen cinnet anlarında 40 ı aşkın(Brezilyalı futbolcularda dahil edilerek, yada Yörük, Türkmen,Dadaş gibi acaip çeşitlemelerle)etnik gurup iddiası ile paramparça edilmeye çalışılmıştır.Bu resmen anayasal suçtur!

3)Sıfır terörle devraldıkları hükümet sürecinde bölücülük hızla artmış, memleketin her vilayetine şehit cenazeleri akmıştır.

4)Başbakanlıkta şimdiki Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ,Başbakan vekili sıfatı ile Leyla Zana , Sırrı Sakık,Hatip Dicle ‘yi kabul edip teröre karşı ilk tavizleri vermişlerdir.

5)Eve dönüş yasası ile Mehmetçiğin kolu bacağı pahasına yakalayıp, içeri tıktığı PKKlılar tekrar serbest bırakılmış ve bir nevi dağa dönüş yasası yürürlüğe girmiştir.

6)Diyarbakır’a giden Başbakan Resmen Kürt sorunu demiş ve tanımını bile yapmıştır.Bu terörün son 20 yıldaki en büyük kazanımı olmuştur.Bu anayasanın halkı etnik temelli ayırmayı suç öngören maddesine muhalefettir.

7)B.O.P. un başkenti olarak Diyarbakır’ın ilanı Misak-ı Milli sınırlarını bile tartışılır kılmıştır.

8)A.B. Anayasasına Brüksel’de Papa heykelinin altında atılan imza ile egemenliğin bir kısmı Emperyalist A.B. ye teslim edilmiştir.

9)Türk topraklarının para ile satışına onay veren hükümet sadece topraklarla yetinmemiş, en kıymetli Cumhuriyet kazanımlarının da yabancıya peşkeş çekilmesine taşeronluk yapmıştır.Tüpraş’ tan Erdemir’e kadar haraç mezat ve değerinin çok altında satılmıştır.

10)Tüm bankacılık ve finans sistemimizin neredeyse %55 i yabancıların eline geçmiştir.

11)Kerkük’ten Batı Trakya’ya kadar Türk’ün olduğu her yerde geri çekilinmiştir.

12)Türklüğe hakaret eden ve bu yüzden haklarında dava açılan yazarlara bizzat Başbakan destek telefonları açmış ve neredeyse Türklüğe hakaret teşvik edilmiştir.

Daha saymak gerekirmi?
Profiline gir Bu üyenin tüm mesajlarını göster Cevap 9
Junior Member
Junior Member

UmutsusSeven
Cevaplar: 12
kayıt olmuş: 29/8/2006
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 21/3/2008 Saat 02:01  
Simdi ben ne yazecem

bu kadar hem fikir oldukca ben biraz miziklicilik yapim :D

AKP hatalari saymakla bitmez

Ama bizim muhalifete ne dememiz gerek

Anli sanli CHP ve Miliyetci MHP

CHP Secimde AKP nin sloganlarinla oy almak isdedi
Secim propagandasina kuran dagitir asure mevsimi olmadan yaper :egypt:

Secim meydanlarinda AKP ip atan

türban yasasini imzaliyan MHP

Cumhuriyet savcisi yerinde olsaydim
Dava acmisken CHP ve MHP de acerdim

DTP zaten kapanilmadigi her gün bize saygisizlik dir

:thumbsup:

Gokkizine bir cevap yazim

halkin 47 secmis diyor
yaniliyorsunuz Halkin 72 % secmisdir

AKP 47%
MHP 14%
DTP 7 %
SP 4

;)

[tarihinde düzeltildi 21/3/2008 Saat 02:03 Yazar UmutsusSeven]

Member

KizilZora
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 21/3/2008 Saat 03:16  

Alıntı:
57. Hükümeti DSP - ANAP - MHP hükümetin hazirladigi Ekonomi Politikasi kaymagini 58. Hükümeti yemek nasip oldu.

Yazik degilmi Kismet ve Niyetlere kaldi guzelim Türkiyemiz.Vahlar olsun demek ten baska birsey gelmiyor.

Sabireden dilin kemgi yok deyimi vardir ya :D Benimde klavyenin Kabloso yok diyeyim :D Keskeler Deilmi bize kaybetiren,Sizin Benim gibi azinligi ile olcak is degil ya Yurek dolu kabul edemiyor Bukdar Yalanlari Bukdar düzanbazliklari.

UmutsusSeven
Cevaplar: 12
kayıt olmuş: 29/8/2006
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 21/3/2008 Saat 03:27  
kiskanmayin ya
AKP isini bilir

Bak kapama engelemek icin yeni reverendum paketi hazirlyiorlar ve yarin MHP ve DPT nin onayina cikacekler

MHP milet vatan askinla desteklyiecek

DTP kürd halki icin nice vefa katlanip desteklyiecek

Hukkuk yalniz AKP nin isdedgi gibi islerse Hukkuk dir

Devlet Bahceli gibi bir genel baskani olduguna tüm MHP lileri kutlarim :alkis:

darisi CHP nin basina

:yltype:

Senior Member

Cevaplar: 808
kayıt olmuş: 6/11/2004
posticons/heart.gif Yazılış Tarihi: 21/3/2008 Saat 10:20  
:( olan benim ulkeme vatandasima oluyor. :redhead: :thumbdown:

Profiline gir Web siteyi ziyaret et Bu üyenin tüm mesajlarını göster Cevap 13
Ziyaretçi

Ziyaretçi
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 21/3/2008 Saat 12:09  
umutsusSevene katılıyorum. böyle muhalefet oldukca iktidarın sırtı yere gelmez. milliyetci görünen MHP cumhurbaskanlıgı seciminde AKPye buyuk destek vererek A. Gul'un secilmesini saglamıstır. Aynı destegi turban yasasındada vermiştir. AKPnin rengi bellidir.Ama milliyetci gecinen MHPnin rengi bir turlu belli olamamıştır. Yeri geldikce ummetci olan AKPye milliyetcilerin oy vermesi beni hayretler icinde bırakıyor.
konunun başına dönersek muhalef yoktur. CHPnin soylemlerine kendi tabanı bile inanamamaktadır. karşı sesler cılız olunca AKPnin haykırması cok normal
Cevap 14
« Ön  Diğer »        print
Yukarı git

mxBoard, © 2006 by pragmaMx.org, based on eBoard, XMB and XForum

0,051 saniye - 44 queries
Giriş

Kullanıcı Adı:

Şifre:

Sprache
Arabirim Dilini Seçin:

Almanca Fransızca Türkçe İngilizce
Son 5 Bilgi
Happy Birthday

Bugün hiçbir kullanıcımızın doğumgünü yok!
Etkinlik Takvimi
Aralık 2024
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31  

Fuarlar
Toplantilar
Konserler
Festivaller
Kültür Sanat
Anma Günleri
Dogum günü
Dini Bayramlar
Özel Günler
Resmi Bayramlar
üye Puani
  1. Rojin: 10 976 Puanlar
  2. asliyok: 4 432 Puanlar
  3. HarmanYeli: 4 396 Puanlar
  4. KizilZora: 2 048 Puanlar
  5. life23: 1 675 Puanlar
  6. gokkiz: 1 657 Puanlar
  7. BirNefes: 1 048 Puanlar
  8. Erasmus: 984 Puanlar
  9. -Pozan-: 785 Puanlar
  10. Siyahinci: 623 Puanlar
Son Şiirler
SAKLI SEVDAM
(8098 okuma)
Hatırlarmısın .!
(11182 okuma)
Mektup......
(11996 okuma)
ANADOLU GARIBI
(12021 okuma)
SALKIMSÖĞÜT
(11783 okuma)
YAŞAMAYA DAİR
(12011 okuma)
SALKIMSÖĞÜT
(12176 okuma)
TOP Download
  1. AntiVir Personal - Free Antivirus
       [Hits: 979 x]
Link ler
  1. VOLKAN KONAK
  2. Yusuf Hayaloglu
  3. Full dizi izle

Bu sitedeki tüm logo ve markalar sahiplerinin malıdır. Diğer detayları Künye bölümünde bulabilirsiniz .

Haberlerimizi RSS kullanarak yayınlayabilirsiniz.

Bu site pragmaMx 0.1.11 tabanlıdır.

Yorumlar yazarların sorumluluğu altındadır,
geri kalan her şey © 2004 - 2024 by Dostsesi - Stimme der Freundschaft