Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_system.php on line 22

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 315

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 315

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 1415

  Samstag, 07. Juni 2025 04:01   User Online: 21 

Community

myCommunity

Resim
Sevimli 16Sevimli 6Kedi -2Cok  Sirinler.Bebek -8Firat nehiriManzara -Sen gitinkirmizi_gul_deni.jpgDostluk 8Tabiat 3Manzara -4Manzara -Sevimli 13Deniz BayrakKaranfilSevimli 3Bebek -6Tabiat 9Beyaz Amber

Hauptmenü

Internes

Türkiye tanitim - Türkei Sie sind nicht eingeloggt

Als letztes aktiv: 7/6/2025 um 02:01

Nach unten
« vorheriges  nächstes »
Aufsteigend sortiern Absteigend sortieren      print
Autor: Betreff: ERCİYES ZAFER KURULTAYI İPTAL?
Junior Member
Junior Member


Beiträge: 51
Registriert: 6/5/2008
Status: Offline
Geschlecht: männlich
red_folder.gif erstellt am: 29/6/2008 um 21:09  
SUSURLUK

Ramazan NARİN

xsusurlukx@hotmail.com









ERCİYES ZAFER KURULTAYI İPTAL!



PLAN YAPILMIŞ PLAN..! Diye düşünmek istemiyoruz...





BAŞBUĞ ve TEKİR YAYLASI







Milliyetçi Hareket’in efsanevi lideri, BAŞBUĞ Alparslan Türkeş’in emanet bıraktığı, AĞUSTOS ayında gerçekleştirilecek Erciyes Zafer Kurultayı’na son verilmesi kararı, ve bu kararın Kayseri İl Başkanı tarafından " bizim inisiyatifimiz ile" denilerek açıklanması; Türk olanların, Türk Milliyetçisi olanların, Turan illerindeki TÜRK'lerin, ülkücü camiayı üzdü ve sabrını taşırdı. 18 yıl önce Türkeş’in bizzat katılımı ve talimatıyla başlatılan Erciyes ZAFER Kurultayı’nın kabul edilemez bir gerekçeyle tarihe gömülmek istenmesi, Türk Milliyetçileri arasında sert tepkilere yol açtı. Karara öfkelenen ve protesto eden ülkücüler, bunun “Türkeş’e hakaret” bunun"hareket içerisinde nifak" ve REDDİ MİRAS olduğunu söylediler.



ERCİYES ZAFER KURULTAYI OTAĞLARIMIZ





REDDİ MİRASA ben de ÖFKELİYİM..!

Erciyes Kurultayı, ülkücüler için bir Ergenekon, bir istişare ve tanışma toplantısıdır. Başbuğ’un sağlığında ve daha sonrasında MHP’nin yeniden yükselişini sağlayan da, bu kurultaydır. Yılda bir defa ve Ağustos ayında Tekir Yaylası’nda bu Kurultayda buluşan ülkücüler, her ili temsilen binlerce çadırlar kurmakta, çadırlar arasında ziyaretlere gidilmekte ve, yurt çapında bir kaynaşma olmaktadır.



18 yıldır, büyük bir çoşkuyla kutlanan, Türk Dünyasının ve Türk Milliyetçilerinin buluştuğu, kaynaştığı, istişare ettiği, vuslat ettiği ZAFER KURULTAYI iptal edilmiş ? Açıklayan İl Başkanı Süleyman KORKMAZ. Bana göre tasfiye memuru gibi davranan bir İl Başkanı sözkonusudur ve bu açıklaması ile yetkisizdir. Yetkisiz çünkü; bu kurultay Kayseri İl Teşkilatına özgü bir faaliyet olmaktan çıkmış, Türk Dünyasına mal olmuş bir kurultaydır. İptal edilmesi, reddi miras ve Başbuğa ve onun emanetlerine doğrudan saygısızlık ve ihanet olacaktır. En önemli sonucu da, Türk Düşmanlarını sevindirecek şekilde ülkücü hareketin bölünmesine yol açacak bir eylem olabilmesi ihtimalidir. Karar, adeta BAŞBUĞ’un izlerini silmek, ve o’nun arkasından gidenleri tasfiye etmek anlamındadır. Ve yapılmak istenenin, maalesef bu olduğu görülmektedir. Çünkü sayın İl Başkanı, gereken açıklamanın 10 gün sonra yapılacağını söylemekle, tepkileri ölçmek ve olayın küllenmesini istenmek gibi bir gayesinin olduğunu, ortaya koymuştur. Geçmişi silmek ve ülkücü hafızayı yok etmek anlamındaki bu karardan, derhal dönülmelidir. Çünkü ben ve benim gibi bütün ülkücüler bu kararı; Yüreklerine saplanan bir hançer olarak telakki etmektedir.



Rahmetli BAŞBUĞ Alparslan Türkeş, İsmail Gaspıralı’nın ifadesiyle “dilde, fikirde, işte birlik” ruhuyla bu zafer kurultaylarını gerçekleştirmiştir. İnsanlar, Doğu Türkistan’dan, Kazakistan’dan, Azerbaycan’dan, Türkmenistan’dan, Özbekistan’dan, Kırgızistan’dan Almanya’dan, Hollanda’dan, Belçika’dan ve Türkiye’nin her bölgesinden buraya akın akın, yıllarca gelmişlerdir. İnsanlar, yani Türk Milliyetçileri burayı çok lüks buldukları için değil, TEKİR YAYLASINDAKİ heyecanı paylaşmak istedikleri için, BAŞBUĞLA BULUŞMAK, TURANLA BULUŞMAK, ÜLKÜ SEVDASIYLA BULUŞMAK için buraya gelmişlerdir/geleceklerdir. Erciyes Zafer Kurultayları artık bir ÜLKÜCÜ HAFIZA haline gelmiş, gelenekselleşmiş şölenlerdir. BAŞBUĞ’ un emaneti olan bu şölen, bu kurultay asla iptal edilmemelidir, edilirse Reddi miras olur ki; yarın birileri bu iptalin altından, duyulan öfkenin altından kalkamaz.



BAŞBUĞUN VASİYETİ İMİŞ..?

Kayseri İl Başkanının, özrü kabahatından büyük olacak şekilde ileri sürdüğü mazaret, anlaşılır değildir, komiktir. 18 yıl önce kutlanmaya başlanılan bu kurultayın 16 büyük Türk Devletini temsilen 16 yıl, bir yıl da Türkiye Cumhuriyeti için 17 yıl, bir yılda 18. defa Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti için kutlandığını, 19.sunun ve devamının kutlanmayacağını, bunun da Başbuğun vasiyeti olduğunu söylenmesi, hem abesle iştigal hem de cüret olmuştur. Biz BOZKURT’uz ama asla MANKURT değiliz.



Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ’in, hiçbir yerde hiçbir şekilde bu anlama gelecek sözleri ve vasiyeti olmamıştır. Gerekçenin makul bir tarafı olmadığı gibi, bir ülkücü için tasvip edilebilir bir yönü de yoktur. Alparslan TÜRKEŞ’in vasiyeti ; sağlığında yaptığı konuşmaları, kitapları ve icraatlarıdır. Davasıdır. Bunların içinde de, bu anlama çekilebilinecek bir tek sözü veya yazısı yoktur. İl Başkanın bu anlamda ileri sürdüklerinde, yasal gerçeklik yoktur. Söylenen mazaret gerçeği yansıtmamıştır. Velev ki, gerçek olduğunu düşünsek bile, 16 büyük Türk İmparatorluğunun yanında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin olmasını KİMSE İZAH EDEMEZ. Şu anda 7 devlet-tek milletiz diyen Türklerinde akıl ve hafsalaları bunu almaz ve Başbuğumuzun böylesi rakamları ve hesabı, hiç olmamıştır.



BAŞBUĞ’un örs üzerinde çekiçle demiri dövdüğü TÜRK Kurultaylarından MHP’nin elini çektiği, Ülkü Ocaklarının iki de bir kapatılacak olduğunun söylendiği, Doğu Türkistan meselesinin Türkün ve ülkücünün meselesi olduğu yolunda cesaretli adımların atılamadığı günleri yaşadığımız bir durumda ; Erciyeste 18 yıldır her yıl kutladığımız Zafer Kurultaylarının, üstelik İl Başkanının inisiyatifi ile iptal edilmesi, zaten yaralı olduğumuz bizdar olduğumuz bu halimizde, yaramızın üzerine tuz biber ekmiştir.



Bu karara tepki gösterecek olanların, yönetime göre dışlanmayı ve ihraç edilmeyi göze alması gerekmektedir. Çünkü yarın birileri çıkarak, lider teşkilat doktrin ! diyerek, itaatsizlik diyerek, tepki duyanları dışlamaya hazırlanmaktadır ki, Hakkımızda hayırlısı olsun !



PLAN YAPILMIŞ, PLAN..!

Ben ve benim gibi düşünenlerin bu iptal kararının bir planın parçası, bir projenin ayağı olduğunu söylediklerini duyar gibiyim. Doğrudur. Eğer bu karar iptal edilmez ise, Amerika'nın, Avrupa'nın, Türk Düşmanlarının istediği dejenerasyon, asimile hareketi gerçekleşecek ve ülkücü hafıza unutturularak yozlaşma sağlanacaktır. Hatta korkarım ki, farkındalığın yükselmesi halinde ülkücü hareket bölünecektir. En azından, bu iptale karşı çıkanlar lider teşkilat doktrinine uymayanlar, bu iptale evet diyenler diye bölünecektir. Allah korusun ama, bu hareket adına yetkili olanların bu hususa dikkat etmelerinde fayda var diye, ikaz etmekte benim görevim.



Eğer, bu iptal bir tasfiye hareketinin parçası ise, bir planın parçası ise, bu hesapları yapanlar şunu unutmasın; FARKINDAYIZ ve KİM OLDUĞUNUZU biliyoruz. Ülkücünün milli direncini kıracak, 5000 in üzerindeki şehidinin kemiklerini sızlatacak fiillere asla rıza göstermeyeceğiz ve asla izin vermeyeceğiz.



Burada asıl üzüntü verici olan; ülkücülerin bir kısmının " İPTAL KARARI, TÜRKEŞİN VASİYETİN YERİNE GETİRİLMESİDİR..." yalanına bile inanmaya hazır olmasıdır ! BAŞBUĞ Alparslan Türkeş’in ülkücülere vasiyeti ; ortaya koyduğu siyasi mücadele, yazdığı kitaplar ve yaptığı konuşmalardır. Bütün bunlarda, “ vatanınız satılırken sessiz kalın, GÜÇ VE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPMAYIN ! ” diye bir vasiyet bulamazsınız ! Vatan satılırken, Meclis kürsüsünden “Allah aşkına yapmayın !” diye iktidara yalvarmak; ülkücü misyon, ülkücü vizyon değildir. Anayasa Mahkemesinin meclisteki iki parti için kapatma yargılamasının sona ermesinin ardından, MHP gelecek süreçte çok önem kazanacağı için, şimdiden bir iç muhakemeye de, MHP'nin de ihtiyacı var gözükmektedir.



BEKLEYİP GÖRECEĞİZ…

Geçtiğimiz yıl, Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ’nin ilk defa bu kurultaya katılmadığını ve ilk defa öksüz kalan bir kurultay geçirdiğimizi biliyorum. Bunun bir işaret olduğu hakkında tartışmalar yapılmışsa da, bizler buna asla inanmamıştık.



Şimdi, 10 günün dolmasını bekleyeceğiz ve göreceğiz. Asıl gerekçeyi göreceğiz. Gerçi Kayseri İl Başkanının bu İPTAL açıklamasının ardından, ZAMAN GAZETESİ ? ‘ne demeç veren bir üst düzey MHP yöneticisinin bunu doğruladığını, genel merkezinde aynı düşüncede olduğunu duyduk. Gine de, başta Genel Başkan Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin veya MHP yetkili organlarının bu iptal kararı hakkındaki açıklamalarını bekleyeceğiz. Umarız ki ; bu yanlıştan dönülünür...


____________________
NOGAYTURK
Profil anzeigen Nach allen Beiträgen dieses Users suchen
« vorheriges  nächstes »        print
Nach oben


mxBoard, © 2006 by pragmaMx.org, based on eBoard, XMB and XForum

0,026 Sekunden - 18 queries
Login

Benutzername:

Passwort:

Sprache
Sprache für das Interface auswählen

Deutsch Englisch Französisch Türkisch
Happy Birthday
Heute haben keine Benutzer Geburtstag!
Terminkalender
Juni 2025
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30  

Messen
Veranstaltung
Konzerte
Treffen
Sonstige
Ausstellungen
Geburtstage
üye Puani
  1. Rojin: 10 976 Punkte
  2. asliyok: 4 432 Punkte
  3. HarmanYeli: 4 396 Punkte
  4. KizilZora: 2 048 Punkte
  5. life23: 1 675 Punkte
  6. gokkiz: 1 657 Punkte
  7. BirNefes: 1 048 Punkte
  8. Erasmus: 984 Punkte
  9. -Pozan-: 785 Punkte
  10. Siyahinci: 623 Punkte
Son Şiirler
SAKLI SEVDAM
(8367 okuma)
Hatırlarmısın .!
(11479 okuma)
Mektup......
(12306 okuma)
ANADOLU GARIBI
(12283 okuma)
SALKIMSÖĞÜT
(12006 okuma)
YAŞAMAYA DAİR
(12261 okuma)
SALKIMSÖĞÜT
(12453 okuma)
TOP Download
  1. AntiVir Personal - Free Antivirus
       [Hits: 1 032 x]
Link ler
  1. VOLKAN KONAK
  2. Yusuf Hayaloglu
  3. Full dizi izle

Alle Logos und Warenzeichen auf dieser Seite sind Eigentum der jeweiligen Besitzer und Lizenzhalter.
Im übrigen gilt Haftungsausschluss. Weitere Details finden Sie im Impressum.

Die Inhalte dieser Seite sind als RSS/RDF-Quelle verfügbar.

Diese Webseite basiert auf pragmaMx 0.1.11.

Die Artikel sind geistiges Eigentum des/der jeweiligen Autoren,
alles andere © 2004 - 2025 by Dostsesi - Stimme der Freundschaft