Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_system.php on line 22

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 315

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 315

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 1415

Pazar, 22. Aralık 2024 05:10   User Online: 73 

Üye bilginiz

Üye merkeziniz

Özel Messajiniz

Ziyaretçi defteriniz

Üye lerimiz

Forumda çikiş

Forumlar

Genel

Kültür

Atatürk

Türkiye

Bilgilendirme

Spor

Site ve Radyo

Arsiv II Genel

Arsiv Kultur

Resim
Dostluk 2Bebek -12UymuslarManzara -15Tabiat 7IrmakDeniz BayrakBeyaz kardelenCicek -5Bebek -11Bebek BayrakDostluk 6EllerKusKrizantemSen Ben.Manzara -14Manzara -Kirmizi beyaz lallerFantazi Resim 4

Portal Menüsü
Bilgiller
Bilgi ekle
Ekart
Pano
Haberler
Takvim
Resimler
Şiir
Fikra
Bizi tavsiye et
Site Anket
Site kural Impressum
Download tavsiyeler
 Link Tavsiyeler
Bize ulaşım

Türkiye tanitim - Türkei Sisteme girmen gerek

Aşağı git
« Ön  Diğer »
küçükten büyüğe do;ğru sırala büyükten küçüğe doğru sırala      print
Konuyu açan: Konu: UZUN İNCE BİR YOLDAYIZ..!
Junior Member
Junior Member

Cevaplar: 51
kayıt olmuş: 6/5/2008
Durum: Çevrimdışı
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 9/5/2008 Saat 00:37  
İNCE UZUN BİR YOLDAYIZ..!

YOLUN VARDIĞI YER…, SAKIN BU KİLİSE KONUTLAR OLMASIN !

AKP, kuruluş günlerinden beridir ince ve ilmi bir siyasetle yoluna devam ediyor. Kendilerince, eğer kapatılmazlarsa şimdilik başarılılar tabii. Hepimizin hatırlayacağı üzere, AKP Lideri R.T.E, “ MİNARELER SÜNGÜMÜZ ” şiirini okumaktan mahkum olduğundan beridir, bir delikanlılık karizması kazandı. Kasımpaşalı ve delikanlı..?

Refah ve Fazilet Partilerinin kapatılmasını müteakip te, “ BERABER YÜRÜDÜK BİZ BU YOLLARDA” nidalarıyla, yandaşlarını yanına aldı. Ertuğrul GÜNAY v.d gibi Ateist ve sosyalistleri de aldı yanına, demek ki bu yola çıkarken onlarda onun yoldaşıymış.!

% 46,5 ile ikinci iktidarına kavuşunca da, “ DURMAK YOK YOLA DEVAM “ nidalarıyla, daha da cesaretlenmiş ve milli iradeyi arkalarına alarak, yelkenlerini doldurdular. Kapatma davasına muhatap olduktan sonra da, bu nidaları çokça seslendirdiler, adeta meydan okurcasına...

Halkımızın, mağdura zora düşmüşe gösterdiği yakın ilgiyi sosyolojik olarak çözdüklerinden, ilm’i siyasetlerinde halkımızın bu duygularını da pekala kullandılar.

Bu şiirsel ilmi siyasette, onların halkımıza ve dünyaya verdikleri mesajları esasen kendileri biliyorlar ama, satır aralarını asla delikanlılık ünvanına yakışır şekilde, açıkça halka ifade etmiyorlar. Adeta, takkiye ve ilmi siyaset AKP’nin rehberi olmuş…

Ben, AKP’nin bu şiirsel siyasetinin arkasındaki mesajları düşünürken, takkenin düştüğü ve kelin göründüğü bir haber, bomba gibi manşetlere düştü. Balıkesir'de bir pilotun fark ettiği TOKİ EVLERİNİN ÇATILARINDAKİ HAÇ DİZAYNI, Balıkesir MHP İl Teşkilatının gayretleriyle kamuoyuna duyuruldu. Ve TOKİ den açıklama beklendi. Aynı durum İstanbul Hadımköy, Ankara Turkuaz Vadisi Toki evlerinde de varmış.

Dün, AKP Bürokratı ve muhtemelen Müslüman olan TOKİ Başkan Yardımcısının açıklamasını da okudum. Milleti aptal yerine koyan bir açıklamaydı. Efendim, bunları HAÇ gibi görmek KOMİKMİŞ..! inşaat tekniğinde Merdiven,asansör,yangın merdiveni boşlukları çatıya geldiğinde bu şekli alıyormuş !!! Allah, Allah ! O denilenler bizim konutlarımızda da var ama, bizim çatılarımızda nedense HAÇ yok. Allaha şükür.

Şimdi, dikkatle Bandırma TOKİ Evlerinin bitmesini bekliyorum. Yarın, ALPARSLAN TÜRKEŞ ORMANI ağaçlandırmasına katkı için, o bölgeye gidecem. Bandırmada da havaalanı var ve bir pilotumuz bize o konutların tepeden kuşbakışı resmini çeker, bizde görürüz. HAÇ mı? HİLAL mı? Aynı teknikle yapılan bu evlerinde KİLİSE KONUT olarak imal edilip, edilmediğini de...

Son günlerde Hristiyan Kulübü AB karşında düştüğümüz yeri görüyoruz. Bu kapıda olmanın utancını yaşarken, ülkemizde misyonerler cirit atarken, kilise evler mantar gibi biterken, İktidar AKP, KİLİSE EVLER imal edip, fakir fukara vatandaşlarına sunuyor.? Ben bu resme göre ; TAKKE DÜŞTÜ KEL GÖRÜNDÜ! Diyorum. Karizmatik delikanlılardan, takkiyeye gitmeden, dinler arası dialog saçmalarıyla toplumumuzun kafasını karştırdığınız şu günlerde, yalansız ve dolansız bir açıklama bekliyorum. Sadece ben değil, nüfusunun % 99’u Müslüman olan bu halk istiyor. Bu şekilde bir AB'ye girişi, şiddetle kınıyorum.

Bu yazımla; İnce uzun bir yoldayız…Türkiye’yi bir yerlere götürüyoruz… ve vardığımız yere, varacağımız yere, alıştırıldığımız şeye bir bakar mısınız ? diyorum ve halkımızı uyanık olmaya, ilmi siyaseti ve takkiyeyi çözmeye davet ediyorum. KİLİSE KONUTLAR ? Biz, bu şekillere HAÇ diyoruz, TOKİ ; komik diyor?
Profiline gir Bu üyenin tüm mesajlarını göster
Junior Member
Junior Member

BirNefes
Cevaplar: 21
kayıt olmuş: 22/5/2008
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 24/7/2008 Saat 12:15  
Uzun ince bir yoldayiz gidiyoruz Gündüz Gece. :( Bu gitmeller gitme degil egil salkim sögüt egil,bu bizdeki Sevda degil. :zalkis: :zalkis:
Profiline gir Bu üyenin tüm mesajlarını göster Cevap 1
Junior Member
Junior Member

sabireden
Cevaplar: 2
kayıt olmuş: 5/8/2004
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 26/7/2008 Saat 21:48  
AKP nin yolu acik ve görmek isdiyen herkes göre biliyor.

Olay AKP diye bakmak yanis meclis de siyasi soruna bakin.

Meclisde olan 4 parti de hangisi T.C su anki systemine inanci var.

AKP dinci bir siyaset takip ediyor ve yasa degismlerinde kimlerde destek aldi.

AKP + MHP Turban yaasasi cikardi ve DTP cekimser kaldi.

Ben bu meclisdeki AKP-MHP-DTP iltifakin hangi yol de gidigi merak ediyorum.

Kapama davasinda bile 3 parti acilan dava anti demokratik dir diye mesajler verdi.

Meclisde olan temsilcillerimiz hangi yolda onu merak ediyorum

Saygilar

Yukarı git

mxBoard, © 2006 by pragmaMx.org, based on eBoard, XMB and XForum

0,049 saniye - 24 queries
Giriş

Kullanıcı Adı:

Şifre:

Sprache
Arabirim Dilini Seçin:

Almanca Fransızca Türkçe İngilizce
Son 5 Bilgi
Happy Birthday

Bugün hiçbir kullanıcımızın doğumgünü yok!
Etkinlik Takvimi
Aralık 2024
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31  

Fuarlar
Toplantilar
Konserler
Festivaller
Kültür Sanat
Anma Günleri
Dogum günü
Dini Bayramlar
Özel Günler
Resmi Bayramlar
üye Puani
  1. Rojin: 10 976 Puanlar
  2. asliyok: 4 432 Puanlar
  3. HarmanYeli: 4 396 Puanlar
  4. KizilZora: 2 048 Puanlar
  5. life23: 1 675 Puanlar
  6. gokkiz: 1 657 Puanlar
  7. BirNefes: 1 048 Puanlar
  8. Erasmus: 984 Puanlar
  9. -Pozan-: 785 Puanlar
  10. Siyahinci: 623 Puanlar
Son Şiirler
SAKLI SEVDAM
(8098 okuma)
Hatırlarmısın .!
(11182 okuma)
Mektup......
(11996 okuma)
ANADOLU GARIBI
(12021 okuma)
SALKIMSÖĞÜT
(11783 okuma)
YAŞAMAYA DAİR
(12011 okuma)
SALKIMSÖĞÜT
(12176 okuma)
TOP Download
  1. AntiVir Personal - Free Antivirus
       [Hits: 979 x]
Link ler
  1. VOLKAN KONAK
  2. Yusuf Hayaloglu
  3. Full dizi izle

Bu sitedeki tüm logo ve markalar sahiplerinin malıdır. Diğer detayları Künye bölümünde bulabilirsiniz .

Haberlerimizi RSS kullanarak yayınlayabilirsiniz.

Bu site pragmaMx 0.1.11 tabanlıdır.

Yorumlar yazarların sorumluluğu altındadır,
geri kalan her şey © 2004 - 2024 by Dostsesi - Stimme der Freundschaft