Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_system.php on line 22

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 315

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 315

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 1415

Pazar, 22. Aralık 2024 05:28   User Online: 71 

Üye bilginiz

Üye merkeziniz

Özel Messajiniz

Ziyaretçi defteriniz

Üye lerimiz

Forumda çikiş

Forumlar

Genel

Kültür

Atatürk

Türkiye

Bilgilendirme

Spor

Site ve Radyo

Arsiv II Genel

Arsiv Kultur

Resim
Dostluk Resimi 10KaplanBebek -9Fantazi Resim 5Manzara -14Daglardan akan SuManzara -18ZambakTabiat 9Dostluk Resimi 4Cok  Sirinler.Dostluk 1Sevimli 13Bayrak CamiFantazi Resim 7Sevimli 10Sevimli 18Tabiat 4Tutukluiki kalp

Portal Menüsü
Bilgiller
Bilgi ekle
Ekart
Pano
Haberler
Takvim
Resimler
Şiir
Fikra
Bizi tavsiye et
Site Anket
Site kural Impressum
Download tavsiyeler
 Link Tavsiyeler
Bize ulaşım

Türkiye tanitim - Türkei Sisteme girmen gerek

Aşağı git
« Ön  Diğer »
küçükten büyüğe do;ğru sırala büyükten küçüğe doğru sırala      print
Konuyu açan: Konu: BU DA BİZİM HARİTAMIZ..!
Member
Member

Rojin
Cevaplar: 174
kayıt olmuş: 11/9/2006
Durum: Çevrimdışı
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 7/5/2008 Saat 23:28  
NOGAYTURK
Newbie

Yazılış Tarihi: 7/5/2008 Saat 23:05

SUSURLUK
Ramazan NARİN
xsusurlukx@hotmail.com

BU DA BİZİM HARİTAMIZ..!

Cumartesi günkü yazımda, 08.-NİSAN-Günlü Hürriyet Gazetesinde yayınlanan Türkiye’ yi bölünmüş gösteren haritadan bahsetmiştim. Zamanlamasına Dikkat! Demiştim.

Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın davetiyle, sayın Avrupa Birliği Komisyonu Başkanı Jose Manuel Barroso ve genişlemeden sorumlu yetkilisi Olli Rehn, 10/12-NİSAN günlerinde davete icabetle, ülkemizi ziyareti lütfettiler. Bu derecede yüksek bir ziyaret 40 yıldır ikinciye oluyormuş ! Ziyaret mi, işgal mi pek anlamadım. Silah falan yok, en üst düzey karşılama protokolü ile, TBMM’ ne kadar geldiler.

Egemenliğimizi bağımsızlığımızı temsil eden TBMM’ ne.

Gelişleriyle sanki; daha öncede gördüğümüz ALÇAK bir film sahneye konmuştu. “ 15-Kasım-2005. Türkiye ve Avrupa' dan yetkililerin katıldığı İstanbul' daki konferansın açılışından önce, Avrupa Birliği Marşı, ardından ? İstiklal Marşı okundu.” Hatırladım. Bu defa ki herhalde, YÜKSEK bir filmdi.

29 Ekim 2004 tarihinde Roma' da, Türkiye' nin aday ülke sıfatına binaen (Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Abdullah Gül tarafından) imzaladığı, AB Anayasası, aslında bir AB Marşı' nı da içeriyor. Bunu da hatırladım. Bu marş, eğer üye olursak bizim de milli marşımız olacak, bütün Hıristiyan AB ülkeleri gibi. Ama henüz üye falan olmadık ? Ve olacağımızda yok, ucu açık yani. Amma, AB marşını, İstiklal Marşımızın önüne koyduk, ondan önce okumaya başladık bile…?

“ BİR TANRI BABAMIZ OLUYOR…! ”

Nezaketmiş !!! Bu zat ve heyeti ; Beethoven'in 9. Senfonisi'nin son bölümünden uyarlanan ve Hristiyan kültürünün ezanı olan “ BİR TANRI BABAMIZ OLUYOR…! ” sadalarıyla, adı : Avrupa Marşı, (yani; 1972 yılında Avrupa Konseyi tarafından kabul edilen marş) İSTİKLAL MARŞINDAN önce ? çalınarak karşılandı.Yetkililerimiz bunu nezaket diyerek açıkladılar. Bunun neresi nezaket? Takdirlerinize bırakıyorum.

Bu marşın, halen Avrupa’nın ortak marşı olmadığını söyleyen, güya Türk ve Avrupa Parlamenteri VURAL ÖGER diye birini de hatırlıyorum amma, O da sanırım ülkemize misafirliğe gelmişti. Hani, AB karşıtları beni görsünler de, AB karşıtlığından vazgeçsinler diye… Ve ÖGER TUR’ un reklamı için tabii. Televizyonlardaki görüntüsü ve söylemleriyle de, utandırmıştı beni.

Şimdi, bulunduğumuz hukuki sürece göre; Avrupa Anayasası ve Marşı AKP İktidarı tarafından, ya mecliste oylanacak veya referanduma sunulacak. Zamanını bekliyorlar sanırım. Ama, henüz onaylanmamış bile olsa, karşılamada, NEZAKETEN ! provası yapıldı. AB’nin İKİ üst düzey temsilcisi bu marş ile karşılandı ve Mecliste konuşturuldu. Hem de, içişlerimize müdahale sayılabilecek konularda görüş sunmasına rağmen konuşturuldu. Allahtan ikaz edilmiş ki, AKP yi davalı yapan Anayasa Mahkemesi için, pek atıp tutamadı. Ama bu karşılama ve müthiş ikramlar ( İkram = AB Marşının çalınması, Milli görüşçü AB Karşıtı Sn. ERBAKAN’ ın, Ulusalcı PERİNÇEK’ in hapsedilmesi gibi v.d) yüzünden ben, bu sahneleri İŞGAL EDİLMİŞ TÜRKİYE gibi hissettim. Hani İşgal illa, topla tüfekle olmaz ya, bu da işgaldir bence…

Bu arada, gelmelerinin arefesinde, işbirlikçi gazetelerimiz küçük ve parçalanmış TÜRKİYE’ yi de, o melun HARİTALARIYLA işbu ağababalarına, ikram mahiyetinde gösteriverdiler tabii.

AKP İKTİDARINDA ; “ BİR TANRI BABAMIZ OLUYOR ! “
" Törelerin ayırdıkları / Senin sihrinle birleşir... Yumuşak kanadının uçtuğu yerlerde/ Gökyüzünün ışıltılı evreninde Uçuşan güneşler gibi / Yolunuzda neşeyle koşun kardeşler ! Zafere koşan bir kahraman neşesiyle... Kucaklaşın ey milyonlar ! / Bu öpüş tüm dünyanındır. Kardeşler, yıldızlı göğün üzerinde / Sevgili bir baba vardır. " BABA, OĞUL, KUTSAL RUH ÜÇLEMESİ!..

Okudunuz işte, görüldüğü gibi, Hıristiyanlığın "teslis" yani "Baba, oğul ve kutsal ruh" üçlemesi, AB Anayasasının içine, hem de ön önemli AB sembollerinden biri olan milli marşının içine girmiştir! Bizim de imzaladığımız (henüz onaylanmayan) AB Milli Marşı' nı söylerken, "gökyüzündeki sevgili baba" yı anacağız. Veya anmaya başladık bile. Gerçi bu marşı çalan devletin memurları orkestra, bunu ne zaman ezberledi, veya kimden talimat aldı bilmiyorum. Epey ön hazırlık yapılmış demek ki…Hazırız. Belki bu orkestra da AB fonlarından kredilendirilmiş olabilir tabii. Hem de, İslamcı (ılımlı İslamcı) bir iktidarda…?

Yani, artık her yerde olan İslâmiyet' in “Allah'' ı yerine, Hıristiyanlığın " Baba Tanrı " sını anacağız ! Ya da seslendireceğiz, hem de avazımızın çıktığı kadar. Hani, AB Anayasası içinde " Hıristiyan Birlik " kavramı yoktu ? Hani, AB “ Hristiyan Kulubü ” değildi ? Bunun ispatı için, daha ne olması gerekiyor acaba ? Veya, biz aptal mıyız ?

İşte tam burada, AKP nin ateşli Müslüman ! savunucularının, bizim kullandığımız “ TANRI TÜRK’Ü KORUSUN ve YÜCELTSİN !” deyişimize karşın, bizi neredeyse putperest, dinsiz sayan söylemlerini de hatırladım. Şimdi onlara diyorum ki; sizlere hayırlı olsun, BABA TANRI !

Ve; bu safahatta en önemli enstantaneyi bir gazetemiz ikram olarak, AB Heyetinin önüne koydu. Karşılığında, AB fonlarından gelen hortumları kalınlaşmıştır belki, bilemem. Sanırım, bu sayın heyet de, böylesi bir ikramla ilk defa karşılaşıyorlardır ve şaşırmıştırlar. Öyle ya, önceden Türk Tarihini bildiklerinden çocuklarını “TÜRKLER GELİYOR!” diye korkuturlardı. Bu teslimiyetçilik karşısında mutlaka şaşırmışlardır da, bence buna (yani çocuklarını korkutmaya) gine devam etsinler, çünkü ; TÜRKLER GELİYOR…!

YUKARIDAKİ HARİTA DA BİZİM HARİTAMIZ . Misak-ı millinin haritası. AB'iler aslında dua etsinler gökyüzündeki sevgili babalarına, önlerine TURAN’ ı, KIZILELMA Haritalarımızı koymuyoruz henüz. Ama, onlar bizim tavuklarımızı KAZ görmeye devam ettikçe, Türkiye’ yi bölme ve sevr düşüncelerinden vazgeçmedikçe bilsinler ki, bu haritalarımızı da masalarına koymasını biliriz ve koyacağız, İstiklal Marşımızı da biliriz ve onu da hep önce okuyacağız, onların tavuklarını da KAZ göreceğiz. Çünkü, yukarıdaki harita bizim haritamız.

KOMPLO veya Türkçesi GİZLİCE YÜRÜTÜLEN PLANLAR bizim moralimizi bozuyor, ama bu bile bir varlığın, bir milletin var olduğunun göstergesidir. Türkiye’de morali bozulanlar var, kafası da… Olacak. Çünkü ; bu ülkedeTÜRK olanlar var. LOZAN, önümüzde, MİSAK-I MİLLİ’ de, Başbuğ Atatürk’ün dedikleri de… Bunu/ları dikkate almayanlar, gaflet ve dalalet içinde bulunanlar ve işbirlikçileri, <SAKARYAYI, ÇANAKKALEYİ…> sakın unutmasınlar, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR ve tarih tekerrür ediverir. Maazallah !

[tarihinde düzeltildi 10/2/2009 Saat 15:36 Yazar Rojin]

Ziyaretçi
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 8/5/2008 Saat 06:54  

Y O R U M S U Z
Cevap 1
Member
Member

Rojin
Cevaplar: 174
kayıt olmuş: 11/9/2006
Durum: Çevrimdışı
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 8/5/2008 Saat 17:32  
Kurt kocayinca cakala maksara olurmus he :D

Yorumsuz :D

Yukarı git

mxBoard, © 2006 by pragmaMx.org, based on eBoard, XMB and XForum

0,026 saniye - 19 queries
Giriş

Kullanıcı Adı:

Şifre:

Sprache
Arabirim Dilini Seçin:

Almanca Fransızca Türkçe İngilizce
Son 5 Bilgi
Happy Birthday

Bugün hiçbir kullanıcımızın doğumgünü yok!
Etkinlik Takvimi
Aralık 2024
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31  

Fuarlar
Toplantilar
Konserler
Festivaller
Kültür Sanat
Anma Günleri
Dogum günü
Dini Bayramlar
Özel Günler
Resmi Bayramlar
üye Puani
  1. Rojin: 10 976 Puanlar
  2. asliyok: 4 432 Puanlar
  3. HarmanYeli: 4 396 Puanlar
  4. KizilZora: 2 048 Puanlar
  5. life23: 1 675 Puanlar
  6. gokkiz: 1 657 Puanlar
  7. BirNefes: 1 048 Puanlar
  8. Erasmus: 984 Puanlar
  9. -Pozan-: 785 Puanlar
  10. Siyahinci: 623 Puanlar
Son Şiirler
SAKLI SEVDAM
(8098 okuma)
Hatırlarmısın .!
(11182 okuma)
Mektup......
(11996 okuma)
ANADOLU GARIBI
(12021 okuma)
SALKIMSÖĞÜT
(11783 okuma)
YAŞAMAYA DAİR
(12011 okuma)
SALKIMSÖĞÜT
(12176 okuma)
TOP Download
  1. AntiVir Personal - Free Antivirus
       [Hits: 979 x]
Link ler
  1. VOLKAN KONAK
  2. Yusuf Hayaloglu
  3. Full dizi izle

Bu sitedeki tüm logo ve markalar sahiplerinin malıdır. Diğer detayları Künye bölümünde bulabilirsiniz .

Haberlerimizi RSS kullanarak yayınlayabilirsiniz.

Bu site pragmaMx 0.1.11 tabanlıdır.

Yorumlar yazarların sorumluluğu altındadır,
geri kalan her şey © 2004 - 2024 by Dostsesi - Stimme der Freundschaft