Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_system.php on line 22

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 315

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 315

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 1415

Pazar, 20. Nisan 2025 03:51   User Online: 17 

Üye bilginiz

Üye merkeziniz

Özel Messajiniz

Ziyaretçi defteriniz

Üye lerimiz

Forumda çikiş

Forumlar

Genel

Kültür

Atatürk

Türkiye

Bilgilendirme

Spor

Site ve Radyo

Arsiv II Genel

Arsiv Kultur

Resim
Kedi -1Kedi -2KaplanAslanKirmizi beyaz lallerManzara -SensizManzara -12kopek-resimleri4.jpgiki kalpSevimli 14Manzara -5Sen gitinTabiat 10Fantazi Resim 5Cicek -4Manzara -Bebek -12KaplanCicek -2

Portal Menüsü
Bilgiller
Bilgi ekle
Ekart
Pano
Haberler
Takvim
Resimler
Şiir
Fikra
Bizi tavsiye et
Site Anket
Site kural Impressum
Download tavsiyeler
 Link Tavsiyeler
Bize ulaşım

Dostsesi.Com Kültür Forum Sisteme girmen gerek

En son aktif olan: 20/4/2025 Saat 00:51

Aşağı git
« Ön  Diğer »
küçükten büyüğe do;ğru sırala büyükten küçüğe doğru sırala      print
Konuyu açan: Konu: Kad?n Olmak...
Junior Member
Junior Member

Siyahinci
Cevaplar: 56
kayıt olmuş: 22/7/2008
Durum: Çevrimdışı
posticons/heart.gif Yazılış Tarihi: 15/1/2009 Saat 01:02  

Kadın olmak ; sadece güzel olmak demek değil, :D gördüğünde o güzelliğin içinde erkeğin kendi ruhunu bulabilmesini sağlayabilmektir... ;)

Kadın olmak ; ipek saçlar, pembe topuklar, ince bel değil, bütün bunların içerisinde bir hanımefendi olabilmeyi başarabilmektir.. :thumbup:

Kadın olmak ; güzellik takıntısı içerisinde olmak değil, o güzelliğe akılda katabilmektir... ;)

Kadın olmak ; insanları elinin tersiyle itip kendisinden uzaklaştırmak :ka: değil, avuçlarını sımsıkı kavrayarak insana emin ellerde olduğu duygusunu verebilmektir. ;)

Kadın olmak ; çok :yltype: konuşarak beynini didiklemek değil, sıradan ve kabullenilebilir yaşamın ne olduğunu bilebilmektir... :t:

Kadın olmak ; şatafat düşkünü olmak değil, sımsıcak :zop: bir öpücüğün bir tek taş yüzükten daha değerli olduğunu anlayabilmektir...

Kadın olmak ; doğum günleri, evlenme :k: günleri ve bilumum ardı arkası kesilmeyen :k: özel gün sendromlarında pahalı hediyeler istemek değil, sadeliğin içerisinde fark edilebilir olmaktır...

Kadın olmak ; duruşu, oturuşu ve yürüyüşü abartılı olmak demek değil :thumbup: , kendini süs bebeği gibi ortalara atıp başkalarıyla fingirdeşmemektir...

Kadın olmak ; hangi dizi başlamış, :mad2: kimler oynuyor, kim kiminle yakalanmış bunları :mad2: merak etmek değil, ekonomiden, politikadan, spordan ve kültürel olaylardan haberi olmaktır... ;)

Kadın olmak ; sırf hatun numarasıyla cahilliğini gizlemek değil :angle: , bizi kim yönetir, oligarşi, monarşi, revalüasyon, :o ofsayt gibi kelimelerin anlamını bilmektir...

Kadın olmak ; gezip eğlenmek değil, pazar parasını :mad: kozmetiğe yatırmaması gerektiğini, domatesin, ekmeğin, soğanın, kıymanın kaç para olduğunu bilmektir... :jop:

Kadın olmak ; telefonda saatlerce :idea: cak cak konuşmak değil, sonradan gelen faturalara niye böyle fatura geldi acaba diye şaşırmamaktır... :idea:

Kadın olmak ; içi vıcık vıcık dedikodu yumağı içinde kaybolmak demek değil, :ka: eşini, dostunu kollamaktır...

Kadın olmak ; marka düşkünü, moda düşkünü olmak değil, sökük, paça boyu, fermuar dikebilmektir... :t:

Kadın olmak ; marifetlerini sadece erkekleri elde ederken göstermek değil, :gunman: tüm elinden gelen marifetleri içinden gelerek, göstermelik olmadan yapabilmektir...

Kadın olmak ; :mad: dır dır konuşup adamın sinirini bozup, kafatasını :klapp: attırmak değil, körolası dilini gerektiğinde tutabilmektir...

Kadın olmak ; sadece alışveriş merkezlerine gidip ne bulduysa almak değil, :( sana don kilot almasını, gömlek ve ayakkabı numaranı bilebilmesidir... :jop:

Kadın olmak ; sadece kendi giyiminden sorumlu olup kendini giydirmek :) değil, zevki seni giydirecek kadar yerinde olmaktır...

Kadın olmak ; orada burada :mad: dedikodu yaparak, laf taşımak değil, seni ayıkla pirincin taşı durumlarına getirmemektir... :thumbup:

Kadın olmak ; güzel görünebilmek için orasını burasını :ka: her yeri görünene kadar açmak değil, dekoltesinin dozunu ayarlayabilmektir... :)

Kadın olmak ; :knockout: saldırganlaşıp kafesinde kırbaçla eğitilmeye çalışılan bir aslana benzemek değil, yumuşak huylu :D olup erkeğinin dizlerinde tüyleri okşanan bir kedi olabilmektir... :zafedersin:

Kadın olmak ; çağırdım, gelmedin, :knockout: geç kaldın, aramadın, sormadın, kiminleydin, hesap ver demek değil, sana yüreğiyle güvenmek ve inançlarıyla sokulmaktır...

Kadın olmak ; sağda solda :yltype: konuşulanları gerçekmiş gibi saymak değil, kimsenin arkasından konuşmamaktır...

Kadın olmak ; sınırları zorlayıp, salya sümük ;( ağlamak, kıytırık nedenlerden hır gür çıkarmak demek değil, sözü dinlenir, anlaşılır olmaktır...

Kadın olmak ; hayatı giyim kuşam üzerine kurmak :zelveda: demek değil, giydiğin gömleğe hangi pantolonun yakıştığını, uyum ve :cool: uyumsuzluğun ne olduğunu bilmektir...

Kadın olmak ; dağa çıkarken rugan ayakkabı giymek :gunman: değil, spor ayakkabısı ile topuklu ayakkabının ayrımı bilebilmektir...

Kadın olmak ; of :P yoruldum, beni ara, beni al, beni bul, bunu isterim demek :angle: değil, sence de uygunsa, yanındayım, ben gelirim, merak etme diyebilmektir... :hello:
Profiline gir Bu üyenin tüm mesajlarını göster
Ziyaretçi

Ziyaretçi
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 5/3/2009 Saat 07:00  
Eline yüreğine sağlık tekrar tekrar okudum ve kadın için bende ileti göndereyim dedim...

Tanrı 6 ncı günün geç saatlerine kadar kadını yaratmakla meşguldü. Bir melek yanına yaklaşı ve neden bu seferkine bu kadar zaman harcıyorsun dedi.

Tanrı yanıtladı onu nasıl yarattığımı öğrenmek istermisin? O, yıkanabilir, ama plastikten değil, 200 den fazla oynar ekleme sahip ve her çeşit yemeği yapabilir, kalbinde birden fazla çocuğa yer verebilir, incinmiş dizden kırık kalbe kadar herşeyi sevgiyle iyileşirebilir ve en önemlisi bunu sadece iki elle yapabilir,

Melek çok etkilenmişi sadece iki el.... bu imkansız, Bu standart bir modelmi? Bir güne bu kadar emek.... Yarına kadar dinlenin efendim, onu sonra tamamlarsınız. olmaz,dedi tanrı.Eserimi tamamlamaya az kaldı,onun kalbimde apayrı bir yeri olacak. O, hasta olduğunda kendi kendisini iyileşirebilir ve günde 18 saat çalışabilir. Melek, kadına yaklaşı ve ona dokundu. Ama siz onu çok yumuşak yaratmışsınız, efendim.

Evet, öyle,dedi Tanrı ama ayrıca güçlüde yarattım. Onun nelere dayanıp nelerin üstesinden gelebileceğini tahmin bile edemessin.

Peki düşünebiliyormu diye sordu melek.
Tanrı yanıtladı düşünmekle kalmıyor, nedenini sorguluyor ve tartışıyor da.

Melek kadının yanağına dokundu.... Tanrım, bu yaratık su sızdırıyor galiba ona çok şey yüklemiş olmalısın.

Su sızdırmıyor....o göz yaşı diye düzeltti Tanrı Ne için? diye sordu melek.Tanrı yanıtladı Göz yaşları onun üzüntüsünün, tasalarının, sevgisinin, yalnızlığının, çektiği acılarının, gururunun göstergesi.

Bu yanıt meleği çok etkiledi,

Efendim,siz bir dahisiniz. Herşeyi düşünmüşsünüz kadın gerçekten muhteşem.

Evet öyle Kadınların erkekleri şaşırtan güçleri var. sıkıntıyla başa çıkabilir ve çok ağır yükleri taşıyabilir. Mutluluğu, sevgiyi ve zekayı elinde tutar. çığlık atacak hale geldiğinde gülümser. Ağlayacak gibi olduğunda şarkı söyler, mutlu olduğunda ağlar ve korktuğunda kahkaha atar. İnandığı şey uğruna savaşır. Adaletsizliğin karşısındadır. Ailesi için canını feda etmeye hazırdır. En kötü anında dostunun yanındadır. Sevgisi koşula bağlı değildir. Çocuklarının başarılarıyla sevinç gözyaşı döker. Arkadaşlarının başarısıyla gururlanır. Doğum ve evlilik haberleri onu dünyanın en mutlu insanı yapar. Bir akrabası veya arkadaşı öldüğünde yüreği kan ağlar. Fakat, kendisinde hayatla mücadele edecek gücü bulur. Bir öpücüğün bir kucak açışın kırık kalpleri iyileşireceğini bilir. Onun bir tek yanlışı vardır

KENDİSİNİN PAHA BİÇİLEMEZ BİR VARLIK OLDUĞUNU UNUTUR....
Cevap 1
Site kurucusu
Senior Member

Rojin
Cevaplar: 987
kayıt olmuş: 11/9/2006
Durum: Çevrimdışı
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 5/3/2009 Saat 18:39  
Yureginize saglik her iki paylasimida zevkle okudum :zalkis: :zalkis:

Alıntı:
KENDİSİNİN PAHA BİÇİLEMEZ BİR VARLIK OLDUĞUNU UNUTUR....

Bu söze sunu eklmek istedim unutmaz aslinda ama unuturuyolar desek daha dogru olcak galiba.

Kadin olmak dünyayin en zor isi ve sanati.Kolay gelsin kadinlarimiza........

Yukarı git

mxBoard, © 2006 by pragmaMx.org, based on eBoard, XMB and XForum

Giriş

Kullanıcı Adı:

Şifre:

Sprache
Arabirim Dilini Seçin:

Almanca Fransızca Türkçe İngilizce
Son 5 Bilgi
Happy Birthday

Bugün hiçbir kullanıcımızın doğumgünü yok!
Etkinlik Takvimi
Nisan 2025
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30  

Fuarlar
Toplantilar
Konserler
Festivaller
Kültür Sanat
Anma Günleri
Dogum günü
Dini Bayramlar
Özel Günler
Resmi Bayramlar
üye Puani
  1. Rojin: 10 976 Puanlar
  2. asliyok: 4 432 Puanlar
  3. HarmanYeli: 4 396 Puanlar
  4. KizilZora: 2 048 Puanlar
  5. life23: 1 675 Puanlar
  6. gokkiz: 1 657 Puanlar
  7. BirNefes: 1 048 Puanlar
  8. Erasmus: 984 Puanlar
  9. -Pozan-: 785 Puanlar
  10. Siyahinci: 623 Puanlar
Son Şiirler
SAKLI SEVDAM
(8287 okuma)
Hatırlarmısın .!
(11400 okuma)
Mektup......
(12229 okuma)
ANADOLU GARIBI
(12217 okuma)
SALKIMSÖĞÜT
(11943 okuma)
YAŞAMAYA DAİR
(12201 okuma)
SALKIMSÖĞÜT
(12388 okuma)
TOP Download
  1. AntiVir Personal - Free Antivirus
       [Hits: 1 011 x]
Link ler
  1. VOLKAN KONAK
  2. Yusuf Hayaloglu
  3. Full dizi izle

Bu sitedeki tüm logo ve markalar sahiplerinin malıdır. Diğer detayları Künye bölümünde bulabilirsiniz .

Haberlerimizi RSS kullanarak yayınlayabilirsiniz.

Bu site pragmaMx 0.1.11 tabanlıdır.

Yorumlar yazarların sorumluluğu altındadır,
geri kalan her şey © 2004 - 2025 by Dostsesi - Stimme der Freundschaft