Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_system.php on line 22

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 315

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 315

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 1415

Cumartesi, 07. Haziran 2025 22:52   User Online: 63 

Üye bilginiz

Üye merkeziniz

Özel Messajiniz

Ziyaretçi defteriniz

Üye lerimiz

Forumda çikiş

Forumlar

Genel

Kültür

Atatürk

Türkiye

Bilgilendirme

Spor

Site ve Radyo

Arsiv II Genel

Arsiv Kultur

Resim
AsterKusSevimli 18Beyaz AmberHepimizin Bu VatanManzara -15Tabiat 10CamguzeliEllerBebek BayrakCok HosBebek -11GerberaDostluk 6Bayrak1Sevimli4PembesakayikBayrak Gul1SelaleKus -1

Portal Menüsü
Bilgiller
Bilgi ekle
Ekart
Pano
Haberler
Takvim
Resimler
Şiir
Fikra
Bizi tavsiye et
Site Anket
Site kural Impressum
Download tavsiyeler
 Link Tavsiyeler
Bize ulaşım

Serbest Genel - Allgemein - Rätsel Sisteme girmen gerek

En son aktif olan: 7/6/2025 Saat 19:52

Aşağı git
« Ön  Diğer »
küçükten büyüğe do;ğru sırala büyükten küçüğe doğru sırala      print
Konuyu açan: Konu: 10 YTL'ye kabul garantili dua
Junior Member
Junior Member

umut1960
Cevaplar: 57
kayıt olmuş: 16/5/2008
Durum: Çevrimdışı
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 1/7/2008 Saat 07:22  
:mad2: 10 YTL'ye kabul garantili dua
Tıklayın, cehaleti izleyin...

30.06.2008 15:23
Kocaeli'de yerel yayın yapan Gonca FM'in `hoca' lakaplı sahibi Tuncer Çiftçi, 10 YTL karşılığında Erzurumlulara `dua' etti. "Kanseri dua ile tedavi ediyorum" diyerek tartışma yaratan Tuncer Çiftçi'den dua almak isteyen yüzlerce vatandaş, Halk Eğitim Merkezi'nde izdihama neden oldu. Salonu tıka basa dolduran vatandaşları "Elinizi kalbinize koyun, gÖzlerinizi kapatın" diyerek yÖnlendiren Tuncer Çiftçi, herkese dua etti.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Yerel televizyonlarda yaptığı dinin programlarda izleyicilere dualar edip, sorunlarını çÖzdüğünü iddia eden Tuncer Çiftçi, Erzurum'da da bir programa katıldı.

Yaklaşık 500 kişi kapasiteli Erzurum Halk Eğitim Merkezi'ni kiralayan ve girişler için 10 YTL ücret talep edilen Tuncer Çiftçi'nin dua programı izdihama neden oldu. Programın paralı olduğunu Öğrenen çok sayıda vatandaş dışarıda kaldı. Çiftçi, dışarda bekleyenlerin yanına giderek "Bakın arabayla geldik, bu salonu tuttuk, iki gündür otelde kalıyorum. Güvenlik gÖrevlileri, ses cihazlarına para Ödüyorum. Ben bir daha geldiğimde bu parayı nereden bulacağım?." sÖzleriyle ikna etmeye çalıştı. Emniyet ekiplerinin ve Özel güvenlik şirketi elemanlarının yoğun tedbir aldığı dua programında, ilk Önce ilahi konseri verildi. Kocaeli'de yerel olarak yayın yapan Gonca FM'in sahibi, Tuncer Çiftçi, programında , vatandaşlar sorunlarını yazdıkları küçük not kağıtlarını, konuşma kürsüsüne bıraktı. Bir süre sonra konuşma kürsüsüne sığmayan yüzlerce not kağıdı, gÖrevliler tarafından poşete doldurularak, kaldırıldı. İlahi konserinin ardından alkışlar eşliğinde sahneye çıkan Tuncer Çiftçi, duaya başlamadan Önce herkesin mutlaka 'estağfurullah' demesi yÖnünde uyarı yaptı. "Şimdi hep birlikte dua edeceğiz. Bunun için elinizi kalbinize koyun, gÖzlerinizi kapatın" diyerek sÖzlerine devam eden Çiftçi, yaklaşık iki dakika süren bir dua etti.

Öte yandan programa başlamadan Önce gazetecilerin sorularını cevaplandıran Tuncer Çiftçi, kendisine Türkiye'nin çok tanınmış simalarının da müracaat ettiğini belirterek, "İsim veremem ama şaşıracağınız isimler benden dua etmemi istiyorlar. Herkese yardımcı olmaya çalışıyorum" dedi. Gittiği heryerde büyük ilgi gÖrdüğünü de belirten Çiftçi, "Beni sevmeyenlerde var biliyorum. Halkı sÖmürdüğümü düşünüyorlar. Ben sadece dua ediyorum. İnsanlar duaların etkili olduğunu sÖylüyorlar. Yaptığımız organizasyonun masrafı oluyor, sanatçılar geliyor, salon kirası, geliş gidiş masrafları oluyor. Bunun için kanunu bir şekilde biletli olarak yapıyoruz, bu organizasyonu"diye konuştu.

Bir gazetecinin bu işin sırrı nedir?" şeklindeki bir soruya ise Tuncer Çiftçi, Bu işin sırrı Hazreti Peygamberimiz de . Birlikte dua ediyor, ondan istiyoruz. Kainat onun yüzü suyu hürmetine yaratılmadı mı? Her seferinde de sÖylüyoruz. Bizde bir şey yoktur. Biz sadece dua ediyoruz. Şifayı veren Allah'tır. " diye cevap verdi. Kendisinin hoca olmadığını, ilkokul mezunu olduğunu ve talebe olduğunu kaydeden Çiftçi, şunları kaydetti: "Tıpta çaresi olmayan migren, hepatit b gibi rahatsızlıkların dua yoluyla geçtiğini sÖylüyor insanlar. Bunların raporları da var. Benim bir iddiam yok. Onlar Öyle sÖylüyor. Ben sadece insanlarımız iyi yaşasınlar , cehenneme gitmesinler diye çalışıyorum. Allah rızası için çalışıyorum. "

AJANSLAR
ALINTIDIR
Profiline gir E-mail gönder Bu üyenin tüm mesajlarını göster
Ziyaretçi

Ziyaretçi
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 1/7/2008 Saat 09:10  
Ben hemen Erzuruma gidiyorum. Günahlarımdan arınayım... :D

Eline yüreğine saglık dost. :alkis: :alkis:
Cevap 1
Ziyaretçi

Ziyaretçi
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 1/7/2008 Saat 21:11  
Beni de götürür müsün Bence'ciğim bu fırsat kaçmaz :partyon:
Cevap 2
Site kurucusu
Posting Freak

Rojin
Cevaplar: 1061
kayıt olmuş: 11/9/2006
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 2/7/2008 Saat 02:13  
Daha ne cehalatler var bilmedigimiz :D

Junior Member

umut1960
Cevaplar: 57
kayıt olmuş: 16/5/2008
posticons/light.gif Yazılış Tarihi: 2/7/2008 Saat 06:44  
bende %50 indirimli bana gelin hemde çifte garantili ve sigortalı hatta hükümet destekli
ayrıca destekleme primide veriyor hükümet bana :thumbsup:
Profiline gir E-mail gönder Bu üyenin tüm mesajlarını göster Cevap 4
« Ön  Diğer »        print
Yukarı git

mxBoard, © 2006 by pragmaMx.org, based on eBoard, XMB and XForum

Giriş

Kullanıcı Adı:

Şifre:

Sprache
Arabirim Dilini Seçin:

Almanca Fransızca Türkçe İngilizce
Son 5 Bilgi
Happy Birthday

Bugün hiçbir kullanıcımızın doğumgünü yok!
Etkinlik Takvimi
Haziran 2025
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30  

Fuarlar
Toplantilar
Konserler
Festivaller
Kültür Sanat
Anma Günleri
Dogum günü
Dini Bayramlar
Özel Günler
Resmi Bayramlar
üye Puani
  1. Rojin: 10 976 Puanlar
  2. asliyok: 4 432 Puanlar
  3. HarmanYeli: 4 396 Puanlar
  4. KizilZora: 2 048 Puanlar
  5. life23: 1 675 Puanlar
  6. gokkiz: 1 657 Puanlar
  7. BirNefes: 1 048 Puanlar
  8. Erasmus: 984 Puanlar
  9. -Pozan-: 785 Puanlar
  10. Siyahinci: 623 Puanlar
Son Şiirler
SAKLI SEVDAM
(8367 okuma)
Hatırlarmısın .!
(11479 okuma)
Mektup......
(12306 okuma)
ANADOLU GARIBI
(12283 okuma)
SALKIMSÖĞÜT
(12006 okuma)
YAŞAMAYA DAİR
(12261 okuma)
SALKIMSÖĞÜT
(12453 okuma)
TOP Download
  1. AntiVir Personal - Free Antivirus
       [Hits: 1 032 x]
Link ler
  1. VOLKAN KONAK
  2. Yusuf Hayaloglu
  3. Full dizi izle

Bu sitedeki tüm logo ve markalar sahiplerinin malıdır. Diğer detayları Künye bölümünde bulabilirsiniz .

Haberlerimizi RSS kullanarak yayınlayabilirsiniz.

Bu site pragmaMx 0.1.11 tabanlıdır.

Yorumlar yazarların sorumluluğu altındadır,
geri kalan her şey © 2004 - 2025 by Dostsesi - Stimme der Freundschaft