Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_system.php on line 22

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 315

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 315

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 1415

Montag, 15. Juni 2026 12:03   User Online: 68 

Community

myCommunity

Resim
Tabiat 9Beyaz karanfilBebek -7Dostluk 4KaranfilManzara -9Tabiat 8Cicek -5SevimliBebek BayrakCok  Sirinler.Kus -1Fantazi Resim 7Bebek -4Cicek1AsterGaillardiaLalelerSevimli2Tabiat 4

Hauptmenü

Internes

Serbest Genel - Allgemein - Rätsel Sie sind nicht eingeloggt

Nach unten
« vorheriges  nächstes »
Aufsteigend sortiern Absteigend sortieren      print
Autor: Betreff: YüZüNüZDEN GüLüCüKLER EKSIK OLMASIN
Junior Member
Junior Member

Status: Offline
red_folder.gif erstellt am: 9/6/2008 um 17:38  
Bir dÖnem bir genel müdür yardımcılığı yapmış birisi anlatıyor:

"Sene 1965. Bir genel müdürlükte Özel kalem müdürü yardımcısıyım.. Bayrama 10 gün var.. Benim müdür hastalandı.. Ben ise işe gireli 2 hafta olmus, olmamış.

Genel Müdür bey beni çağırttı:
- Tebrik kartları hazır mı?.. Şaşırdım:
- Anlamadım! Hangi kartlar efendim?

- Aman evladim, Şükrü Bey sana sÖylemedi mi? Bayram geldi, tebrik kartları şimdiye kadar hazır olmalıydı.. Tüh tüh.. Eyvah...

- Çabuk hemen hazırlayıverin.
- Emredersiniz efendim! dedim. Ancak sabaha kadar 3 bin kartı nasıl yazacağım?

Genel müdür bey, bütün kartları çini mürekkebiyle ve en güzel yazımla yazmamı istedi. 3 bin karttan 2 bin tanesini kendisinden makamca alt'takilere şu sekilde yazacaktım:

"Bayramını kutla! r, gÖzlerinden Öperim"

1.000 tanesi de üst makamdakilere olacaktı ve onlarda da şu ifade yer alacaktı:
"Sizin ve eşinizin bayramını saygıyla kutlarken, sıhhatli ve başarılı günler niyaz ederim." Sabaha kadar 3 bin kart, düşünebiliyor musunuz?!?..

Ne yapalım? Çaresiz mecburen kolları sıvadım ve başladım Öncelikli 2000 karta:

"Bayramını kutlar, gÖzlerinden Öperim",
"Bayramını kutlar, gÖzlerinden Öperim",
"Bayramını kutlar, gÖzlerinden Öperim"
...

1, 5, 10, 18, 28, 58, 108, 188, 558.. Yazıyorum, yazıyorum bitmiyor!.. Nasıl sıkıntı bastı bir bilseniz!... 738, 918..

2,5 paket Samsun'u bu arada bitirmişim. Öyle işkence çekiyorum ki, ekmek parası olmasa bırakıp kaçacağım. Sıra 2000. karta geldiğinde şafak sÖküyordu. Ben de bitmişim ama Önümde hala yığınla kart duruyor!

Şimdi de 1.000 tane de üst makamlara yazılması gerekenler var. 4. Paket sigarayla birlikte "Sizin ve eşinizin bayramını saygıyla kutlarken, sıhhatli ! ve başarılı günler niyaz ederim"e başladım..

Boyuna yazıyorum, gÖz kapaklarim iyice ağırlaştı, takoz koysam gene de kapanacak.

209, 529, 689.. Yaz babam yaz.. Ama artık kalemi parmaklarımın arasında tutamaz oldum. Ben kaleme değil, kalem bana hakim:

"Sizin ve eşinizin bayramını saygıyla kutlarken, sıhhatli ve başarılı günler niyaz ederim."
"Sizin ve eşinizin bayramını saygıyla kutlarken, sıhhatli ve başarılı günler niyaz ederim."
...

Ve bir müddet sonra gerisini nasıl yazmışım hiç hatırlamıyorum:

"Niyaz ederim başarılı günler sizinle eşinizin bayramını kutlarken.."

"Kutlarken eşinizin bayramını saygıyla sıhhatli günler diler Niyazi ile beraber ederim.."

“Sizin, niyazi ile eşiniz birlikte bayramınızı sıhhat dilerim, tebrikle beraber.”

"Niyazi ile birlikte sizin ve eşinizin bayramını kutlarken ayrıca sıhhatle ederim.."

"Önce bayramınızı başarılı eder, sonra eşinizle Niyazi'ye t! ebrikli günler dilerim.."

"Sizin de eşinizin de Niyazi'nin de bayramını saygıyla eder, sıhhatli tebrik dilerim.."

“Bayramınız niyazi ile sıhhat bulsun, eşiniz ile birlikte tebrik olsun”

"Sıhhatli eşinizin bayramını saygıyla kutlarken, Niyazi'ye başarılar diler aynı zamanda ederim.."

"Bayramınıza etmeden Önce eşinizi saygıyla kutlar Niyazi'nin gÖzlerinden Öperim.."

"Sizin de, eşinizin de, Niyazi'nin de, bayramini da, tatilini de, gemlisini de, geçmisini de bayramını beklerim.. Saygiyla tebrik ederken.."

"Önce niyazi bayramı tebrik etsin, yok Öyle yağma, ben size ve eşinize sıhhat dilerim sonra"

“Bayram günü eşiniz ve niyaziye dikkat edin, size de daha bayram gelebilir.”

“Niyazi bey bayram günü eşiniz ile birlikte sizi sıhhat ile tebrik etsin”

“Tebrik ederim niyaziyi, eşiniz ile birlikte sizin bayram sabahı sıhhatinizi dilemiş”

Sabah tam mesai saatinde, gÖzlerim kan çanağı bir halde kartları yetiştirdi! m.. Genel müdür bir-ikisine şÖyle bir baktı: "Aferin" dedi.

"G üzel yazmışsın. Hemen postalayın!" Bizde HEMEN POSTALADIK!..

3 gün sonra da Önce bizim genel müdürü, sonra da tahmin ettiğiniz gibi bendenizi postaladılar!..

Eveeet, yahu ben bu ara Niyazi'yi merak ettim: Niyazi Nereden çıktı? :))))

Selametle kalınız.
Profil anzeigen Nach allen Beiträgen dieses Users suchen
« vorheriges  nächstes »        print

mxBoard, © 2006 by pragmaMx.org, based on eBoard, XMB and XForum

Login

Benutzername:

Passwort:

Sprache
Sprache für das Interface auswählen

Deutsch Englisch Französisch Türkisch
Happy Birthday
Heute haben keine Benutzer Geburtstag!
Terminkalender
Juni 2026
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30  

Messen
Veranstaltung
Konzerte
Treffen
Sonstige
Ausstellungen
Geburtstage
üye Puani
  1. Rojin: 10 976 Punkte
  2. asliyok: 4 432 Punkte
  3. HarmanYeli: 4 396 Punkte
  4. KizilZora: 2 048 Punkte
  5. life23: 1 675 Punkte
  6. gokkiz: 1 657 Punkte
  7. BirNefes: 1 048 Punkte
  8. Erasmus: 984 Punkte
  9. -Pozan-: 785 Punkte
  10. Siyahinci: 623 Punkte
Son Şiirler
SAKLI SEVDAM
(8890 okuma)
Hatırlarmısın .!
(12012 okuma)
Mektup......
(12863 okuma)
ANADOLU GARIBI
(12784 okuma)
SALKIMSÖĞÜT
(12519 okuma)
YAŞAMAYA DAİR
(12814 okuma)
SALKIMSÖĞÜT
(13033 okuma)
TOP Download
  1. AntiVir Personal - Free Antivirus
       [Hits: 1 167 x]
Link ler
  1. VOLKAN KONAK
  2. Yusuf Hayaloglu
  3. Full dizi izle

Alle Logos und Warenzeichen auf dieser Seite sind Eigentum der jeweiligen Besitzer und Lizenzhalter.
Im übrigen gilt Haftungsausschluss. Weitere Details finden Sie im Impressum.

Die Inhalte dieser Seite sind als RSS/RDF-Quelle verfügbar.

Diese Webseite basiert auf pragmaMx 0.1.11.

Die Artikel sind geistiges Eigentum des/der jeweiligen Autoren,
alles andere © 2004 - 2026 by Dostsesi - Stimme der Freundschaft