Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_system.php on line 22

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 315

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 315

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 1415

Cuma, 01. Kasım 2024 05:21   User Online: 100 

Üye bilginiz

Üye merkeziniz

Özel Messajiniz

Ziyaretçi defteriniz

Üye lerimiz

Forumda çikiş

Forumlar

Genel

Kültür

Atatürk

Türkiye

Bilgilendirme

Spor

Site ve Radyo

Arsiv II Genel

Arsiv Kultur

Resim
Sevimli 6Cicek1Sevimli 18Fantazi Resim 2iki kalpBebek -9Tabiat 6AslanSevimli 1Cicek -5Bayrak CamiFantazi Resim 5Sevimli 21Fantazi Resim 9Dostluk 2CamguzeliSevimli 10Bebek -12Manzara -Dostluk Resimi 4

Portal Menüsü
Bilgiller
Bilgi ekle
Ekart
Pano
Haberler
Takvim
Resimler
Şiir
Fikra
Bizi tavsiye et
Site Anket
Site kural Impressum
Download tavsiyeler
 Link Tavsiyeler
Bize ulaşım

Serbest Genel - Allgemein - Rätsel Sisteme girmen gerek

Aşağı git
« Ön  Diğer »
küçükten büyüğe do;ğru sırala büyükten küçüğe doğru sırala      print
Konuyu açan: Konu: GüNDEM
Member
Member

Cevaplar: 186
kayıt olmuş: 21/4/2008
Durum: Çevrimdışı
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 5/5/2008 Saat 07:49  
Gündem

Bu haftaki yazıma gündem ismini bıraktım. Neden mi dersiniz? Öyleyse buyurun okuyalım..

Haberleri açıyorum. Fox Tv’de alt yazı halinde geçiyor. Birden fazla evlilik yapanlara daha fazla maaş. Haber ne kadar doğru bilmiyorum. Eğer bÖyle bir şey var ise ilerde çok tartışılacağa benziyor. Yine başka bir haber kanalına bakıyorum. Eski meclis başkanının türban konusundaki açıklamaları var. 2 Şubat’taki Ankara mitingine gÖnderme yapıyor. Ankara mitingi için kullanılan duyuruyu darbe çağırtkanlığıyla eş tutuyor. 222A ‘yı (2 Şubat Saat 14’ de Anıtkabir) 555K ile (5 Mayıs saat 17’de Kızılay) Aynı tutuyor. Eski meclis başkanı Arınç’a gÖre 555K ile Menderes’e darbe yapılmış ve idam edilmişti.

Başka bir haber de ise ayçiçeği yağının fiyatlarının yükselişinden bahsediyor. Yine habere gÖre; fiyatlardaki yükselişin asıl nedeni geçen yılki kuraklık. Başka bir nedeni ise buğday fiyatlarının yükselişi gerekçe gÖsteriliyordu. Gerçekten de iki ay Öncesine kadar 5 litre ayçiçeği yağının fiyatı 11-12 ytl iken aniden fiyatlar 17-23 ytl’ye kadar çıkmış durumda. Sadece ayçiçeği yağı mı?

Ya mutfağımızın vazgeçilmezi olan tüp gaz fiyatlarına ne demeli?

Onun fiyatı da 1 ay içersinde %35 ‘lere varan bir artış gÖsterdi. Mutfağımızı alev sarmış kimse sanırım duymuyor. Olan hep düşük gelirli vatandaşlara oluyor.

E, ülkemizin en Önemli sorunu türban.. Haydi çÖzelim. Mutfağı yangın sarmış kime ne?

Buyurun ayıplı yerlerimizi Örtelim. Türbanı şÖyle mi bağlasak, yoksa bÖyle mi bağlasak?
Nasıl daha iffetli oluruz? Her nedense iffeti hep kadının Örtünmesinde buluyorlar. Yani hep belden aşağı vuruyorlar. Oysa hiç belden yukarsında iffet aramıyorlar.

Dış açığımız her gün artıyor. Dış ve iç borç 400 milyar doları bulmuş. Bir türlü İMF’nin tahakkümünden kurtulamadık. Borsa da işler tepetaklak.

Buyurun ayıbımızı Örtelim. Ama nedense ayıp konusunda suçlu kadınlar oluyor.

Yine Ankara’da Eğitim-Birsen’in Olağan Genel Toplantısı yapılıyor. Ana konu “türban”. Oysa eğitimin diğer konularından pek sÖz edilmiyor. İlginçtir, türban konuşuluyor, ama toplantı salonunda kadınları sayısı parmakla gÖsteriliyor. Kadınlar hakkında erkekler konuşuyor. Bu nasıl Özgürlük ve demokrasi anlayışı ise.. Bu nasıl çağdaşlık ise.

Yine bir eğitim sendikası olan Eğitim-Sen’den son günlerdeki gündemle ilgili ses seda yok.
Yine bir eğitim sendikası olan Eğitim-Sen’den son günlerdeki gündemle ilgili ses seda yok.

ülkemizde işsizlik her geçen gün artıyor. Zamlar başını aldı gitti. Elektrik, şeker, ayçiçek yağı,ve un fiyatlarındaki artışlar yüzde yirmi ile yüzde atmış oranında bir artış oldu. Küresel bir finans krizinden şu anda en çok etkilenen bizim ülkemiz. …

Buyurun; beyler , bayanlar…..

Hep beraber ayıbımızı Örtelim.

Saygılarımla.

Erasmus

Member

Cevaplar: 274
kayıt olmuş: 27/1/2008
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 5/5/2008 Saat 09:18  
Dogru baslik Erasmus kardesim,emegine saglik.Hasta insan saglikli düsünemez.
Günümüz de Türkiye hasta?
Hastaligi nasil iyilestiririze bakarsak,paylasirsak,kandirmacalara?türbanmis suymus buymus...ilgimizi artilara odaklarsak...
Profiline gir Bu üyenin tüm mesajlarını göster Cevap 1
deleted
Member

KizilZora
Cevaplar: 337
kayıt olmuş: 9/10/2007
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 5/5/2008 Saat 12:29  
Ayiplari örtmekten Saklamktan ne geldi ise Basimiza geldi.ĞÖrtmek yerine Care üretmek önemli kacis örtüs cözüm degil.

Rojin
Cevaplar: 1061
kayıt olmuş: 11/9/2006
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 5/5/2008 Saat 15:29  
ĞÖnceleri tv bir zevkle izlerdim Gazetleri merakla okurdum,Ve hatta ozmanlar tv yoktu bir radyomuz vardi okdar dikatli dinlerdiki 2nci günü dört gözle beklerdik,Ozamnalar teknolji bukdar ileri deildi.

Simdi tv izlemyiorum Gazete okumuyorum Radio dinlemyiorum,Okdar degisim olduki ne oldugumuzu kim oldugumzu unutur hale getirdiler bizi,Cikarlari icin satanlar menfatlari icin yok sayanlar,Kopmus bir toplum son sanat eserleri oldu ne yaziki dilerim ve umarim eski günlerdeki hzuru ve Mutlugumuzu azda olsa bula bilelim.UMTLAR tükenmeden ;)

Senior Member

Cevaplar: 683
kayıt olmuş: 6/11/2004
posticons/heart.gif Yazılış Tarihi: 5/5/2008 Saat 17:41  
erasmus tebrik ederim.

guzel bir yazi ile gundemin sentezini yakalamissin.

Profiline gir Web siteyi ziyaret et Bu üyenin tüm mesajlarını göster Cevap 4
« Ön  Diğer »        print
Yukarı git

mxBoard, © 2006 by pragmaMx.org, based on eBoard, XMB and XForum

Giriş

Kullanıcı Adı:

Şifre:

Sprache
Arabirim Dilini Seçin:

Almanca Fransızca Türkçe İngilizce
Son 5 Bilgi
Happy Birthday

Bugün hiçbir kullanıcımızın doğumgünü yok!
Etkinlik Takvimi
Kasım 2024
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Fuarlar
Toplantilar
Konserler
Festivaller
Kültür Sanat
Anma Günleri
Dogum günü
Dini Bayramlar
Özel Günler
Resmi Bayramlar
üye Puani
  1. Rojin: 10 976 Puanlar
  2. asliyok: 4 432 Puanlar
  3. HarmanYeli: 4 396 Puanlar
  4. KizilZora: 2 048 Puanlar
  5. life23: 1 675 Puanlar
  6. gokkiz: 1 657 Puanlar
  7. BirNefes: 1 048 Puanlar
  8. Erasmus: 984 Puanlar
  9. -Pozan-: 785 Puanlar
  10. Siyahinci: 623 Puanlar
Son Şiirler
SAKLI SEVDAM
(8055 okuma)
Hatırlarmısın .!
(11138 okuma)
Mektup......
(11947 okuma)
ANADOLU GARIBI
(11977 okuma)
SALKIMSÖĞÜT
(11752 okuma)
YAŞAMAYA DAİR
(11976 okuma)
SALKIMSÖĞÜT
(12108 okuma)
TOP Download
  1. AntiVir Personal - Free Antivirus
       [Hits: 977 x]
Link ler
  1. VOLKAN KONAK
  2. Yusuf Hayaloglu
  3. Full dizi izle

Bu sitedeki tüm logo ve markalar sahiplerinin malıdır. Diğer detayları Künye bölümünde bulabilirsiniz .

Haberlerimizi RSS kullanarak yayınlayabilirsiniz.

Bu site pragmaMx 0.1.11 tabanlıdır.

Yorumlar yazarların sorumluluğu altındadır,
geri kalan her şey © 2004 - 2024 by Dostsesi - Stimme der Freundschaft