Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_system.php on line 22

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 315

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 315

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 1415

Cumartesi, 07. Haziran 2025 16:29   User Online: 32 

Üye bilginiz

Üye merkeziniz

Özel Messajiniz

Ziyaretçi defteriniz

Üye lerimiz

Forumda çikiş

Forumlar

Genel

Kültür

Atatürk

Türkiye

Bilgilendirme

Spor

Site ve Radyo

Arsiv II Genel

Arsiv Kultur

Resim
Tabiat 2Cicek -5Atatuerk.jpgManzara -10Fantazi Resim 9Beyaz kardelenManzara -2Manzara -11Dostluk Resimi 1Cok HosDostluk Resimi 6SensizFirat nehiriManzara -14CigdemKirmizigulSevimliGoek_Bayrak.jpgSevimli 19Guen_Batimi.jpg

Portal Menüsü
Bilgiller
Bilgi ekle
Ekart
Pano
Haberler
Takvim
Resimler
Şiir
Fikra
Bizi tavsiye et
Site Anket
Site kural Impressum
Download tavsiyeler
 Link Tavsiyeler
Bize ulaşım

Serbest Genel - Allgemein - Rätsel Sisteme girmen gerek

En son aktif olan: 7/6/2025 Saat 13:29

Aşağı git
« Ön  Diğer »
küçükten büyüğe do;ğru sırala büyükten küçüğe doğru sırala      print
Konuyu açan: Konu: yazi-yorum
Senior Member
Senior Member

Cevaplar: 683
kayıt olmuş: 6/11/2004
Durum: Çevrimdışı
posticons/heart.gif Yazılış Tarihi: 29/3/2008 Saat 13:24  
ewet karsidan atip tutariz.
suya sabuna dokunmaya geldimi is...

suya sabuna dokunmadan isin ustesinden geliveririz.

bir hikaye gelir aklima, kisaca anlatayim.

bir ulkede, bir usta ve cirak ressam,

yillar gecmis cirak :
ustam ben oldum demis, sen ne dersin.
usta:
ben bilmem onlar bilir demis.
cirak:kim onlar?
usta: sen bir resim yap gÖtur sehrin meydanina birak. bir de not yaz bu resmin hatalarini yaziniz diye.
cirak ustasinin dedigini yapmis.
sehrin merkezine resmini notla beraber birakmis.
ertesi gun gittiginde, okadar cok not bulmuski, sanirsin kimse begenmememis.

cirak dÖnmus ustasina demiski:

ustam ben daha olmamisim. cok hatalar var. onlar bulmus.
usta:dur hele demis. sen simdi o notu degistir. oraya kalem degil firca koy ve notada resimde gÖrdugunuz hatalari duzeltiniz . yaz demis.

cirak aynen notu degistirmis.

ertesi gun gittiginde resmi hic dokunulmamis olarak gÖrmus.

bu madalyonun bir yuzu.

birde Öteki yuzu var.
bir seyler yaparsiniz. hayata gecirirsiniz.
sonra birileri gelir ve der.

su eksik bu eksik ben olsam sunu yaparim bunu yaparim.

yaptiginizi hemen elestirirler. haklidirlarda.hep sigindiklari aman iyi olsun dogru olsun ben yardimci oluyorum iyi niyet edebiyatidir.
buyrun siz yapin dersiniz resmen ipe un sererler.bu seferde mevcutlari begenmezler. bilmezlerki bu mevcutlarla en iyi yakalamak ve mevcutlarda bir adim Ötesidir hedef.
onlarsa tamam mevcutlarla tamam durumlari hayata gecirmek, onu herkes yapar. ve bu senin iyi yaptigini gÖstermez.

annemin babaannesi nur icinde yatsin, muzeyyen senari dinlerken hep sunu dermis, ''bu kadar calgi ve dogru vurdularmi uflediler mi ben bile sÖylerim sarkiyi ''(bu arada anne sulalemin sesi muhtesemdir) tabi canim oda emek cekiyor ama gelsin benim tava tersi tikirtimda sÖylesin :D (demek onunda mevcudu tava tersi imis)(tava ters cevrilip darbuka gişbi caliyorlarmis :D )

suya sabuna dokunmadan birde haziri
isterler.
hazir olan zaten sunulandir.
:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: emeklere eksik hatali olsada, elini tasin altina sokup suya sabuna dokunanlara :alkis:

[tarihinde düzeltildi 29/3/2008 Saat 13:32 Yazar asliyok]

Profiline gir Web siteyi ziyaret et Bu üyenin tüm mesajlarını göster
Ziyaretçi

Ziyaretçi
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 30/3/2008 Saat 11:56  
Güzel bir yazı ve eleştiri, eline yüreğine sağlık.

Eh burada çırak ve dolayısı ile eleştirilenlerde biri isim verilmese de birazcık ben olduğumdan dilim döndüğünce savunma yapmaya çalışayım.

Evet doğru ben kim oluyorumda eleştirebiliyorum, daha doğru dürüst paylaşım yapmayı beceremiyorum.. Haddime mi düşmüş eleştiri veya haddim olmayarak öneri.

Dostlar sitedeki eksikleri zannedersem en fazla eleştirinlerden biri bendim. Evet eksikler var bunu görmemek mümkün değil. Ama her ne hikmetse devamlı aynı şekilde söylenen sözler elimizdeki imkanlar ölçüsünde bu kadar.

Dostlar site öncelikle görsel sunusu ve paylaşımı artırılırsa ziyaretçi ve üye sayısı ve akabinde sponsorluk olgusu yaşama geçer diye yaklaşık 3 aydır devamlı söyledim.

Sevgili Asliyok diyor eleştirirler gel taşın altına elini koy dediğimizde yaklaşmazlar. Ben devamlı söyledim yazılıma yardım edeyim, düzenlemelerde katkıda bulunayım diye ama maalesef kabul görmedi. Bir ara tarihte bugün hazırlamaya çalıştık o yazılırmı bu yazılırmı fırçaları yedik, ilk siteye geldiğimde Atatürk bölümü açtırmak için ne kadar uğraş verdim sıradan üye olduğum halde. Sağolsunlar açıldı sonunda bilgilendirme bölümünün altında adet yerini bulsun diye...

Sevgili Aslıyok eğer eleştirilere açık değilseniz eleştirmeyelim. Ne görev verildi de yapılmadı forum için ne gerekirse yapayım diye defalarca söyledim. Ama sizin söylediğiniz katılım artsın evet katılım ve paylaşımların artması için öncelikle yönetimin öncülük etmesi gerekmez mi. Yönetimde bulunanlar arasında forumda paylaşımda bulunan sadece 2 kişi var mı bir başkası?

Dediğiniz dizayna dokundurtmam, bu haliyle bana yetiyor her şey düzenli ama geliştirilem... eh ne diyeyim kolay gelsin

Saygıyla
Cevap 1
« Ön  Diğer »        print
Yukarı git

mxBoard, © 2006 by pragmaMx.org, based on eBoard, XMB and XForum

Giriş

Kullanıcı Adı:

Şifre:

Sprache
Arabirim Dilini Seçin:

Almanca Fransızca Türkçe İngilizce
Son 5 Bilgi
Happy Birthday

Bugün hiçbir kullanıcımızın doğumgünü yok!
Etkinlik Takvimi
Haziran 2025
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30  

Fuarlar
Toplantilar
Konserler
Festivaller
Kültür Sanat
Anma Günleri
Dogum günü
Dini Bayramlar
Özel Günler
Resmi Bayramlar
üye Puani
  1. Rojin: 10 976 Puanlar
  2. asliyok: 4 432 Puanlar
  3. HarmanYeli: 4 396 Puanlar
  4. KizilZora: 2 048 Puanlar
  5. life23: 1 675 Puanlar
  6. gokkiz: 1 657 Puanlar
  7. BirNefes: 1 048 Puanlar
  8. Erasmus: 984 Puanlar
  9. -Pozan-: 785 Puanlar
  10. Siyahinci: 623 Puanlar
Son Şiirler
SAKLI SEVDAM
(8367 okuma)
Hatırlarmısın .!
(11479 okuma)
Mektup......
(12306 okuma)
ANADOLU GARIBI
(12283 okuma)
SALKIMSÖĞÜT
(12006 okuma)
YAŞAMAYA DAİR
(12261 okuma)
SALKIMSÖĞÜT
(12453 okuma)
TOP Download
  1. AntiVir Personal - Free Antivirus
       [Hits: 1 032 x]
Link ler
  1. VOLKAN KONAK
  2. Yusuf Hayaloglu
  3. Full dizi izle

Bu sitedeki tüm logo ve markalar sahiplerinin malıdır. Diğer detayları Künye bölümünde bulabilirsiniz .

Haberlerimizi RSS kullanarak yayınlayabilirsiniz.

Bu site pragmaMx 0.1.11 tabanlıdır.

Yorumlar yazarların sorumluluğu altındadır,
geri kalan her şey © 2004 - 2025 by Dostsesi - Stimme der Freundschaft