Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_system.php on line 22

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 315

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 315

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 1415

Cumartesi, 07. Haziran 2025 11:50   User Online: 23 

Üye bilginiz

Üye merkeziniz

Özel Messajiniz

Ziyaretçi defteriniz

Üye lerimiz

Forumda çikiş

Forumlar

Genel

Kültür

Atatürk

Türkiye

Bilgilendirme

Spor

Site ve Radyo

Arsiv II Genel

Arsiv Kultur

Resim
Kedi -1Dostluk Resimi Daglardan akan SuSevimli 17Sevimli 9Bayrak3Dostluk Resimi 8adam_ve_guel.jpgBayrak2Bebek -4Kedi -2Beyaz AmberRenkli karanfilSevimli 14Dostluk 8kopek-resimleri4.jpgBayrak Gul1Bebek -10Dostluk 3Karanfil -1

Portal Menüsü
Bilgiller
Bilgi ekle
Ekart
Pano
Haberler
Takvim
Resimler
Şiir
Fikra
Bizi tavsiye et
Site Anket
Site kural Impressum
Download tavsiyeler
 Link Tavsiyeler
Bize ulaşım

Serbest Genel - Allgemein - Rätsel Sisteme girmen gerek

En son aktif olan: 7/6/2025 Saat 08:50

Aşağı git
« Ön  Diğer »
küçükten büyüğe do;ğru sırala büyükten küçüğe doğru sırala      print
Konuyu açan: Konu: Türbanlı başkan da olsun
deleted
Member

KizilZora
Cevaplar: 337
kayıt olmuş: 9/10/2007
Durum: Çevrimdışı
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 28/1/2008 Saat 00:12  
Isparta Belediye Başkanı Balaman, türbanlı belediye başkanı olmasını istedi..

Türbanlı bir kadının belediye başkanı veya daire başkanı da olabilmesi gerektiğini savunan Balaman, bir İmam Hatipli'nin hırsız veya uğursuz olduğunun gÖrülmediğini, aralarından terÖrist de çıkmadığını Öne sürdü.

Isparta Belediye Başkanı Hasan Balaman, İl Müftülüğü tarafından Süleyman Demirel Kongre Sarayı’nda düzenlenen ‘Hafifelik Taç Giyme TÖreni’nde konuştu. ülke gündemine oturan başÖrtüsü sorununun Meclis'te çÖzülmesi gerektiğini sÖyleyen Hasan Balaman, Türkiye'nin demokratik bir ülke olduğunu ve başÖrtülü bir kadının da belediye başkanı veya daire başkanı olabilmesi gerektiğini kaydetti.

Hasan Balaman, başÖrtünün AK Parti’nin siyasi simgesi olmadığını belirterek, diğer siyasi partilere mensup başÖrtülü kadınların da bulunduğunu sÖyledi. Salonda bulunanlara, ‘BaşÖrtülü MHP'li yok mu’, ‘BaşÖrtülü CHP'li yok mu’ diye sorup ‘Var’ yanıtını alan Balaman, Milliyetçi Hareket Partisi’nin sadece üniversitelerde başÖrtünün serbest bırakılmasına yÖnelik düşüncesi olduğunu belirtti. Başkan Balaman, “BÖyle birşey olmaz. Yasak her yerden kalkmalı” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti’ne gelecek nesillerin sahip çıkacağına değinen Balaman, “İmam hatipli bir kişinin hırsız veya uğursuz olduğu gÖrülmemiştir. Bunların aralarından terÖrist de çıkmamıştır” diye konuştu.

GULSENHANIM
Cevaplar: 76
kayıt olmuş: 22/10/2007
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 29/1/2008 Saat 11:06  
hayirlisi neyse o olsun.. bu türkiyeyi bi turbanli bayan kurtaracaksa birakin o olsun.. bi kürt kükenli biri kurtaracaksa birakin o kurtarsin.. yeterki türkiyeye sarar gelmesin.. türban insanlari degismez.. kürt kökenlide ayni.. 40 sene türkiye icin bir sarari gelmediyse sadece köken kürt diye simdikmi gelecekl.. insanlarin iclerine bakin sacina basina kökene degil.. türk oglu türk dedin .. bide bakmisin.. 100 yil önce nerden gelmis... .. .. yazmayim diyom yaziyom.. sunkü yazilarimi istedim gibi yansitamiyorum. yanlis anlasmalar oluyor.. bu yazilarida neden yaza biliyorum.. sünkü ben almanyada yasiyorum. almanlarla büyümüsüm.. ve alman politakada türk köken olsada fark etmiyot .. tabi ilerde . belki türk kökenli bir basbakanda ola bilir kim bilir??:: BASKA ĞÅ“LKERELEDE TĞÅ“RBANLI BASBAKANDA VARDI NIYE NE OLMUS:: arafatinda basi kapali.. öyle geldi öyle giti.. bunu herkez yapamaz.. onu da yapa bilmek var.. neysem oyum..

Senior Member

Cevaplar: 683
kayıt olmuş: 6/11/2004
posticons/thumbup.gif Yazılış Tarihi: 29/1/2008 Saat 11:18  
gulsencim ;

degerli arkadasim ;

icinden gelenleri kaleme almissin,

buna saygi duyulur...

ama herkes kabul edecek diye bir kural yok...

yazilarin icin endise tasidigini biliorum.

merak etme hakaret, propaganda unsuru, genel ahlaka aykirilik ve forum kurallarinin disina cikmadikca özgursun.

elestirilerede acik olmalisin.

elestiriler iyidir ufkumuzu acar.

bilmen gereken herkes ayni fikirde olmak zorunda degildir.

burada fikrini dilin döndugunce kaleme almissin cok tesekkur ederim.
ve devamini diliyorum :thumbup:

Profiline gir Web siteyi ziyaret et Bu üyenin tüm mesajlarını göster Cevap 2
Junior Member
Junior Member

GULSENHANIM
Cevaplar: 76
kayıt olmuş: 22/10/2007
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 29/1/2008 Saat 11:22  
ben almanyada turbanli olarak is yerimde calisamadim .. ama disari cikinca takindim.. sonunda chefyardiimcisi oldum.. basörtü var yok türküm almanim önemli degil yeterki is yerime faydali olayim.. sarar vermeyim.. bence politikada öyledir sonuncda onucda o kisileri basa koyanda türkiyeliler.. baskas yerden secilmiyor.. yani demi .. turgut özalda bildime göre aslinda kürtlük vardi.. zararin oldunu düsünmüyorum.. o yüzden turbanda korkmayin.. gene ickinizi ice bilirsiniz galiba :D

Senior Member

Cevaplar: 683
kayıt olmuş: 6/11/2004
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 29/1/2008 Saat 11:50  
gulsencim aslinda demek istedigin temel prensipde zararli degil faydali olmak iste bu hepsinden önemlisi katiliyorum :thumbup:

Profiline gir Web siteyi ziyaret et Bu üyenin tüm mesajlarını göster Cevap 4
« Ön  Diğer »        print
Yukarı git

mxBoard, © 2006 by pragmaMx.org, based on eBoard, XMB and XForum

Giriş

Kullanıcı Adı:

Şifre:

Sprache
Arabirim Dilini Seçin:

Almanca Fransızca Türkçe İngilizce
Son 5 Bilgi
Happy Birthday

Bugün hiçbir kullanıcımızın doğumgünü yok!
Etkinlik Takvimi
Haziran 2025
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30  

Fuarlar
Toplantilar
Konserler
Festivaller
Kültür Sanat
Anma Günleri
Dogum günü
Dini Bayramlar
Özel Günler
Resmi Bayramlar
üye Puani
  1. Rojin: 10 976 Puanlar
  2. asliyok: 4 432 Puanlar
  3. HarmanYeli: 4 396 Puanlar
  4. KizilZora: 2 048 Puanlar
  5. life23: 1 675 Puanlar
  6. gokkiz: 1 657 Puanlar
  7. BirNefes: 1 048 Puanlar
  8. Erasmus: 984 Puanlar
  9. -Pozan-: 785 Puanlar
  10. Siyahinci: 623 Puanlar
Son Şiirler
SAKLI SEVDAM
(8367 okuma)
Hatırlarmısın .!
(11479 okuma)
Mektup......
(12306 okuma)
ANADOLU GARIBI
(12283 okuma)
SALKIMSÖĞÜT
(12006 okuma)
YAŞAMAYA DAİR
(12261 okuma)
SALKIMSÖĞÜT
(12453 okuma)
TOP Download
  1. AntiVir Personal - Free Antivirus
       [Hits: 1 032 x]
Link ler
  1. VOLKAN KONAK
  2. Yusuf Hayaloglu
  3. Full dizi izle

Bu sitedeki tüm logo ve markalar sahiplerinin malıdır. Diğer detayları Künye bölümünde bulabilirsiniz .

Haberlerimizi RSS kullanarak yayınlayabilirsiniz.

Bu site pragmaMx 0.1.11 tabanlıdır.

Yorumlar yazarların sorumluluğu altındadır,
geri kalan her şey © 2004 - 2025 by Dostsesi - Stimme der Freundschaft