Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_system.php on line 22

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 315

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 315

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 1415

Cumartesi, 07. Haziran 2025 22:12   User Online: 56 

Üye bilginiz

Üye merkeziniz

Özel Messajiniz

Ziyaretçi defteriniz

Üye lerimiz

Forumda çikiş

Forumlar

Genel

Kültür

Atatürk

Türkiye

Bilgilendirme

Spor

Site ve Radyo

Arsiv II Genel

Arsiv Kultur

Resim
Sevimli 1iki kalpTabiat 1Manzara -8Goek_Bayrak.jpgSelaleTabiat 8SevimliSen gitinManzara -12HayatSevimli 15Deniz BayrakDostluk Resimi 4Manzara -5KamelyaBebek BayrakGerberaCicek1Sevimli 19

Portal Menüsü
Bilgiller
Bilgi ekle
Ekart
Pano
Haberler
Takvim
Resimler
Şiir
Fikra
Bizi tavsiye et
Site Anket
Site kural Impressum
Download tavsiyeler
 Link Tavsiyeler
Bize ulaşım

Serbest Genel - Allgemein - Rätsel Sisteme girmen gerek

Aşağı git
« Ön  Diğer »
küçükten büyüğe do;ğru sırala büyükten küçüğe doğru sırala      print
Konuyu açan: Konu: Türk erkekleri ve tren....
Junior Member
Junior Member

Lale
Cevaplar: 14
kayıt olmuş: 13/8/2006
Durum: Çevrimdışı
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 24/12/2010 Saat 19:58  
Madem ciddi bir sekilde forumda tartisma yok, bende bari sizlerin kafanizi "Lay lay lom"mu konular ile sisireyimde sizde görün :)))))) Ne tehdit, ne intikam ama :)))))))

Efendim sizlere söyleyeyim, Ekimde toplanti öncesi is Laptop'umu bizim kurumun merkezine tamirat icin birakmam gerekiyordu. Evden sabahin köründe illa baglama calistigim icin malum yine geciktim. Bu defa hayli stresliydi, cünkü benim evden kurumun merkezi saadece 10 dakika sürüyor, yani 5 Km'cik.Tesadüf bu ya, tam kapida bos park adeta beni bekliyor :))))

Kapinin önünde de saniyorum söyle 8-10 "kara-kafalilar" yani bizim biricik halkimizin "kibar" temsilcileri halka halinda dikiliyorlar. Malum bu sene bütün Almanya da isyerlerinde sendika secimleri yapildigi icin, bizim kurum haril haril "Betriebsräte" [almanca bilmeyenler icin: bir nevi emekci/ Isci savunma organlari diyeyim.. tam olarak türkce karsiligini bilmiyorum maalesef] seminerleri düzenliyoir. Anlasilan yasadigim bu eyalet baskentinin büyük prodüksüyon sirketlerinin yeni sendika temsilcileri, bilgilenmek icin seminer öncesi son sigaralarini iciyorlar.

Saniyorum bizim türkler kadar bir bayanin park etmesini heyecanli bulan baska erkek kitlesi yoktur. Gözleri bayram etsin ve park etmek nasil olsun ögrensiler diye hemencecik [söylemesi ayip cok güzel park ederim -ama araba kullanmayi bilmem o baska konu :)))) ] sip sap park ettim. Bizimkiler sanki heyacanli bir film izler gibi [pardon sey trene bakar gibi] her hareketimi takip ediyorlar. Bozuntuya vermiyorum, inip arkadan Laptop cantasini, el cantami alip kapiya dogru tik tik tik giderken, arabayi kitleyip onlari da bir "Guten Morgen" [Almanca bilmeyenler icin „Iyi sabhar“] ile selamliyorum. Bizim tren meraklari selami almayi unutuyorlar :))))

Neyse bos ver Lale, diyorum devam ediyorum... icerde koridorda bir baska tren bekleyen grup daha. Bu grup ise masanin etrafina oturmuslar tik, tik, tik gelen treni izliyorlar. Garibanlar belki beni kara tren sandilar, mektup beklediler. Ama kara trenden ne fayda... Bu defa kimseye, selam melam yok, yok anam bacim yok, hak etmiyorlar! Tik, tik, tik.... 30 metrelik koridoruda gecip, 18 cift gözün igneli bakislarindan kurtuldum.

2. kata cikip islemleri yaptim, 10 dakika sonra indim, tik tik tik yine koridordayim. Bizimkiler halen son sigaralarini biterememisler -beceriksizler iste :)))) Bu arada trene bakan baska bir grup daha gelmis: ic bahcede sigara iciyorlar, büyük manzara pencerelerden tik tik tik treni izliyorlar. Tren ise transit geciyor, masadaki treni bekleyen ikinci grubun igneleyici bakislarindan da gecip, nihayet son grubun yanindan da sivisip arabaya dogru kosturup oturuyor malum tren. Oh beee, ne dünya varmis!

Bizim kapidaki ilk tren grubu yine heyecanla arabayi calistirmami, parktan cikmami (artik rush hour basladigi icin trafik yogunlasti, parktan trafige girebilmem bayagi uzun sürdü) gerilim filmi izler misali dikizliyorlar.

Allalh askina, bizim insanlarimiz neden hic bayan görmemis, kitliktan cikmis gibi bakarlar... bir bilen varsa beni aydinlatsin lütfen? Güzel bayana baksalar anlam vericem, ama kara trene bakmalari? Cok merak ediyorum... KENDI hanimlarina, kizlarina, kardeslerine öyle baskasi baksa, ne yaparlar acaba?

Lale
Profiline gir Web siteyi ziyaret et Bu üyenin tüm mesajlarını göster
Junior Member
Junior Member

Dilberim
Cevaplar: 63
kayıt olmuş: 30/9/2010
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 27/12/2010 Saat 15:25  
Selam Lale hanim yüreginize saglik

Hep ciddi konu olacak diye Forum da şart bence yok.

Sizin bu değerli yazınız gibi yazı gerek, kaleminiz (tuş lariniz) zeda görmesin,

Erkek mileti bayanlari bazen vitrinde ki manken sanar Lale.
Gerçekci olalım biraz de egomuz da okşanır:D

Birde bu yalnız Türk erkekleri ayit değildir örnek italiyan erkekleri araplarda hic baş etmeyelim.

Kendi insanimiz bence daha göze batiyor.

Saygilar ve paylaşımlara devamı umut ederım. :cay:

.

Junior Member

Lale
Cevaplar: 14
kayıt olmuş: 13/8/2006
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 27/12/2010 Saat 18:40  
Merhaba Dilberim,
tesekkür ederim. Bari siz konunun hangi foruma yazildigini kaale alip hicivce ama yinede geyik kategorisinde mizahi bir yazi oldugunu algilamissinizi, sag olun.

Biliyormusunuz, dogruyu söylemem gerekirse trene bakar gibi bakanlarin bakisi hic, ama HIC egomu oksamiyor!

Tam tersine: cok rahatsiz edici bir bakis. Araplar ile simdiye kadar fazla irtibatim olmadi (olanlar da Üniveristedendi, onlar öyle bakmiyordu) ama italyanlar arasinda 1,5 sene yasadim, hem de secilya (türkcesii böylemi yaziliyordu? Yani Sizilien) adasindandilar. Türk düsmanligini gördüm ama öyle yazimda kast ettigim gibi baktiklarini görmedim -dogruya dogru, egriye egri! Belki o zaman cocuk yasta oldugum icin fark etmedim, bilmiyorum?

Ama komsusuna, dernek arkadasina, arkadasinin hanimina öyle bakan saadece bizim milletimizin erkeklerinde kanik oldum. Bakislari resmen insani soyuyor, gözleri ac bir defa!

Lale
Profiline gir Web siteyi ziyaret et Bu üyenin tüm mesajlarını göster Cevap 2
« Ön  Diğer »        print
Yukarı git

mxBoard, © 2006 by pragmaMx.org, based on eBoard, XMB and XForum

Giriş

Kullanıcı Adı:

Şifre:

Sprache
Arabirim Dilini Seçin:

Almanca Fransızca Türkçe İngilizce
Son 5 Bilgi
Happy Birthday

Bugün hiçbir kullanıcımızın doğumgünü yok!
Etkinlik Takvimi
Haziran 2025
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30  

Fuarlar
Toplantilar
Konserler
Festivaller
Kültür Sanat
Anma Günleri
Dogum günü
Dini Bayramlar
Özel Günler
Resmi Bayramlar
üye Puani
  1. Rojin: 10 976 Puanlar
  2. asliyok: 4 432 Puanlar
  3. HarmanYeli: 4 396 Puanlar
  4. KizilZora: 2 048 Puanlar
  5. life23: 1 675 Puanlar
  6. gokkiz: 1 657 Puanlar
  7. BirNefes: 1 048 Puanlar
  8. Erasmus: 984 Puanlar
  9. -Pozan-: 785 Puanlar
  10. Siyahinci: 623 Puanlar
Son Şiirler
SAKLI SEVDAM
(8367 okuma)
Hatırlarmısın .!
(11479 okuma)
Mektup......
(12306 okuma)
ANADOLU GARIBI
(12283 okuma)
SALKIMSÖĞÜT
(12006 okuma)
YAŞAMAYA DAİR
(12261 okuma)
SALKIMSÖĞÜT
(12453 okuma)
TOP Download
  1. AntiVir Personal - Free Antivirus
       [Hits: 1 032 x]
Link ler
  1. VOLKAN KONAK
  2. Yusuf Hayaloglu
  3. Full dizi izle

Bu sitedeki tüm logo ve markalar sahiplerinin malıdır. Diğer detayları Künye bölümünde bulabilirsiniz .

Haberlerimizi RSS kullanarak yayınlayabilirsiniz.

Bu site pragmaMx 0.1.11 tabanlıdır.

Yorumlar yazarların sorumluluğu altındadır,
geri kalan her şey © 2004 - 2025 by Dostsesi - Stimme der Freundschaft