Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_system.php on line 22

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 315

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 315

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 1415

Cumartesi, 07. Haziran 2025 21:39   User Online: 74 

Üye bilginiz

Üye merkeziniz

Özel Messajiniz

Ziyaretçi defteriniz

Üye lerimiz

Forumda çikiş

Forumlar

Genel

Kültür

Atatürk

Türkiye

Bilgilendirme

Spor

Site ve Radyo

Arsiv II Genel

Arsiv Kultur

Resim
KardelenSevimli 8Bayragimiz.TatliManzara -14EllerDostluk 5SevimliSevimli 13Renkli karanfilTabiat 1GecesefasiAmberDostluk Resimi 6KamelyaKaplanSevimli 10Fantazi Resim 10Tabiat 6Tabiat 4

Portal Menüsü
Bilgiller
Bilgi ekle
Ekart
Pano
Haberler
Takvim
Resimler
Şiir
Fikra
Bizi tavsiye et
Site Anket
Site kural Impressum
Download tavsiyeler
 Link Tavsiyeler
Bize ulaşım

Serbest Genel - Allgemein - Rätsel Sisteme girmen gerek

Aşağı git
« Ön  Diğer »
küçükten büyüğe do;ğru sırala büyükten küçüğe doğru sırala      print
Konuyu açan: Konu: Makyaj
Junior Member
Junior Member

Lale
Cevaplar: 14
kayıt olmuş: 13/8/2006
Durum: Çevrimdışı
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 18/12/2010 Saat 21:43  
Bir kac sene önce sabah ise giderken kirmizi isikta beklerlen sol seritteki arabada bir hareketi fark ettigim, dönüp baktim nedir diye. Efendim, direksiyonun arkadasindaki beyefendi öne dogru egilmis sol eli ile yüzünün tenini gererek sag elindeki bir cisimi suratinda asagidan asagiya dogru sürüttüyor. Önce anlayamadim, iyice baktim... sonra bilincime ulastati! Beyefendi arabada tras oluyordu!

AHA!!!!!

„Ayol, demek trafik isigindaki bekleme zamanini böyle degerlendirme imkani varmis! Önce garipsedim, sonra beyefendiyi aklimda aklisladim. Lakin kendisi bunu duyamadi. Aradan 10-15 dakika ve en az 15 km gecmisti. Kim bilir nerdeydi beni onu habersiz alkislarken.

Garipsemeden sonra gülümsedim, aklimdan bir muzurluk gecti! Bende öyle yapmak istedim! Aaa.. ask olsun yani yani! Aliniyorum ama, tabiki tras olmayi kast etmiyorum ask olsun yani! Makyaj, ayol mayaj. Ogün bugün evde yetistiremeyince makyajimi arabada yapiyorum. Ön. Cuma sabahi saat 04.00 de uyandim (dün dinlenirken, sizdigim yerde uyuyup kalmisim!), rahat rahat hazirlanirim dedim. Harika: bugün yeni eleman ise basliyior. Ise erken giderim, önceden bir kac isi bitiririm düsündüm.

Bir iki ütü yaptim (sabah saat 04.00 ve 05.00 arasi Allah akil fikir versin J)) Notalarimi hazirladim (aksama konserimiz vardi), sazi hazirladim (bugünden irtibaren baskasinin aski olacak L) Mutfagi topladim (aksamdan kalmaydi), saclarima bakim yaptim (eeee nede olsa gören kiskaniyor –bilhassa saadece 2 -3tel saci olan Almanlar– bakmasam olmaz. Oh, canima degsin, kis-ka-nan-lar catlasin J)). Sonra Maillere ve Facebook’a baktim, BA okudum, gazete okudum derken birde baktim saat olmus 07.25! Off beee, hani bügün kosturmadan rahat rahat iste gidecektim? Ask olsun Lale!

Neyse sazimi, laptop-cantasini, el-cantami, anahtarlari kaptim arabaya kosturdum. Sansa bakarmisiniz? Bugün yan eve gelen ustalar arabami rahat birakmislar hemen sorunsuz parktan ciktim (dün 20 dakika komyonun yol acmasini beklemistim!). Her zaman kirmizi olan hain trafik isiklari bugün sanki simdiye kadar kizdigim her kirmizi isik icin benden özür dilercesine her yerde yesil isikla karsiliyor beni! Istedigim zaman nerdeydiniz ayol, bugün istemem, istememmmm.

Neyse 10. dakika sonra belediye sarayinin yanindaki trafik isigi merhametli cikti beni kirmizi isikla karsiladi. Kendisine bir tebessümle tessekkür ettim, sag elimi cantaya attim... karistiriyorum… elime aradigim bir türlü gelmiyor. Nerde bu rümer allah askina? Lamba yesil oldu, offf hadi devam…. 2. yesi.. yürü Lale, yürüüüü.. AHA! 3. Lamba kirmizi, yasasinnnnn. Rümer yine yok.. neyse bos ver rümeri.. ruj nerde.. aaa ne güzel olmasi gerektigi yerde. Aferin sana ruj, gel bakim. Soooo… dikiz aynasini hemen egerek… sip-sap, ruj isi tamam! Elimi yine cantaya attim.. tüh.. lamba yine yesil yandi.

Stress yapma Lale, daha 10 km yolun var! 10 dakika sonra kasabaya girerken hip hip hurrayyyy, gloriaaaaaa… iste yine bir kirmizi isik. Sag el yine cantaya, sürmeyi kapmasiyla nerdeyse gözümün icine sokmasi bir oldu :)))) bir sola, bir saga.. bu iste tamam. Süper!

Rümer halen ortalikta yok, bos ver Lale.. ama törpi var. 1. Tirkan ve 2 tirnak tamamdir. Diger lambada 3 tirnak daha.. yasasin sol elim hazir! Bir dahaki lambada da sag el.. wooww.. hemen hemen makyaj ve bakim isi bitti :))) Petikürede baslasammi acaba, nasil olsa 2 trafik isigi daha var :)))))

Ayaklarima baktim.. cizme var! Tüh petikür isi bugünlük yatti. Bos ver Lale derken, parfümü unuttugumu animsadim. Bir fis saga, bir fis sola bu iste tamam ayol :)))))). Arabayi ofisin önüne park ettigimde saklananin rümeride buldum, sol kirpikler: Bir asagi, bir yukari.. sonra sag kirpikler: bir asagi, bir yukari. Bu iste tamam...

Evet, Lale hazir is dünyasinin bütün “savaslarina” hazir… cantayi, laptopu alip.. tik tik tik ofise dogru gider. Tamam petikür olmadi ama öglende topltantiya ayni yolu nasil olsa geri gitmem gerek :)))) En iyisi cizmeleri cikarip yalinayak araba kullanayim. Hani petikür etme firsatim olursa yani yani yani ... :))))))

Lale C.
01.10.2010

Lale
Profiline gir Web siteyi ziyaret et Bu üyenin tüm mesajlarını göster
Ziyaretçi

Ziyaretçi
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 19/12/2010 Saat 12:26  
Yüreğinize sağlık harika anlatmışsınz :D

İnsanız başımıza böyle olaylar geliyor... Bu sene benimde başımdan böyle bir şey geçti...

Ağustosta hava 213 derece. Ter akıyor insanın başından, kıçından. Hani öyle zamanlar. Bir de üzerine sağ ayak başparmak tırnağın etine batıyorsa al başına belayı...

Bende postal giymekten sıkça görülen tırnak deformasyonları yüzünden özellikle sağ ayak başparmağımın bir tarafında neredeyse 180 dereceye varan bir dönüş vardı. Doktor bir arkadaşım Gel, alıveriyim ben onu kökünden. dediğinde yutkunmuş ve vazgeçmiştim. Acıya katlanacaktım biraz.

Sonra kendi kendime dedim ki... Ulen bırakayım ben bu tırnağı uzasın. Nereye kadar yani? Uzayıp uzayıp çıkacak bir yerden işte. O zamanda ucundan kestirir, rahatlarım.

Böylece ellemedim uzun bir zaman.

Eylül sonlarına girerken, benim tırnak öyle bir hal almıştı ki, görüntüsünü filme çekip, Pamuk Prenses'teki cadıya monte etseler değme special-effectçiler "wowww" diyecek.

Bizin Özen doktora şimdi napçam dedim. Abi alayım dedim korktun gideceksin bir kuaföre, pedikürcüye düzgünce kestireceksin, rahatlatır o seni dedi.

Zaten tırnak öyle bir uzamış ki, hani pedikürcü yapamam derse bir sanayi sitesi bulmam lazım diye düşünüyorum. Alet edevat sıkıntısı olmasın.
Lan yapma etme, ben hayatım boyunca pedikür yaptırmamış bir metro erkeği olaraktan, kimi bulurum, nasıl ederim diye düşünüyorum.

Neyse efenim, günlerden bir gün, öğleden sonra saat 4 filan... İşlerimi tamamlamış eve dönüyorum arabayla.

Evin arka sokağında bir baktım Aaa... M. Kuaför."daha önce hiç dikkat etmemişim.
Zınk diye durdum ve indim.
Kıçımda bermuda şort, ayaklarımda topuklarına basılı, yumuşacık beyaz Converse'ler, ayıptır söylemesi. Hava vıcık vıcık vıcık. Sanırım 208 dereceye düşmüş olmalı.

Kuaföre yaklaşırken şöyle bir bakındım, etrafta kim var kim yok diye.
Yandaki dükkanın kapısında iki tane hanzoseksüel aga muhabbet ediyorlar. Pedikür yaptıracağımı duymasalar iyi olur.
Kuaförün kapısında ise, heriflere 5-6 metre mesafede iki kız oturuyor.

Birinin her halinden manikür-pedikür işlerine baktığı belli oluyor. Çünkü bayan kuaförlerinde çalışan kızların ortak bir saç biçimi ve rengi oluyor. Üstleri civciv sarı, dipler ise kuzgun siyah.

Yanındaki kız ise sanırım akşama bir düğün ya da organizasyona katılacağı için gelip saçını, makyajını yaptırmış, ayrılmadan önce kapıda civciv ile bir sigara molası vermiş bir abla. Yüzü porselen bebekler gibi. Sonradan camda okudum. Porselen makyaj yapılır diye.

Ben yanaştım bunların yanına ürkek ürkek.

İyi günler, pidikür yapıyomusunus (Adamlar duymasın diye pedikürü kısık sesle ve çok zarif söyledim tabi.)

Civciv Tabi yapıyorus. İsterseniz hemen geçin içeri dedi.

-Yok ben şu anda işten geliyorum, müsait değilim. Yarın kaçta geleyim?

- Akşam 7 gibi bekleriz sizi...

-Yalnız bir sorun tırnak deformasyonu var. Bir bakın isterseniz de ona göre karar verin.

Bunu söylediğim sırada tırnağımı görsün diye, ayağımı convers'ten çıkarırken, sıcaklığın ve terinde etkisi ile hafif gri renge dönüşmüş astar da ayakla beraber dışarı geldi.

Zaten bir garip cadı tırnağı, yanında astar, şort, ter, sıcak ve her türlü iğrençlik.

O anda iki şey oldu. Daha doğrusu birinden eminimde, diğerini sanki duymuş olabilirim.

Civciv, tırnakla tanıştığı anda çok ciddi bir travma geçirdi. ( Doktor alalım o tırnağı dediği sırada benim yutkunmam çok hafif kalır yani.) Öyle bir yutkundu ki gitti dedim kız...

Yandanda sanki bir porselen çatlama sesi duydum ama dediğim gibi emin değilim.

Ertesi gün, akşam üzeri saat 18,35... duşlar alınmış, giyinilmiş arka sokaktki kuaföre gittim...
-????

Korktuğum gibi değilmiş olay. Biraz canım acıdı ama civciv çok rahatlattı gerçekten.
Üstelik Beyefendi, bu kadar büyütmenize gerek yok. Buraya öyle hanımlar geliyor ki, sizin bu sorununuz hiç kalır onların tırnaklarının yanında... diyerek.

Kremler, ovmalar, masajlar, özel terlikler, civcivler... Hayat güzelmiş meğer.

Geçenlerde yine gittim.

Artık ayda bir kez pediküre gidiyorum.

Yaaa, işte böyle.
Cevap 1
Junior Member
Junior Member

Lale
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 19/12/2010 Saat 19:15  
Katilim icin tesekkür ederim Bence. Sizin hikayede tam benim yazima uymus.

Benim saatlerim kozmetikciminki ile uyusmuyor maalesef, c.ertesi günleride petikür kabul etmiyorlar :(

Siz sanslisiniz...

Lale
Profiline gir Web siteyi ziyaret et Bu üyenin tüm mesajlarını göster Cevap 2
Junior Member
Junior Member

Asker
Cevaplar: 87
kayıt olmuş: 5/7/2004
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 21/12/2010 Saat 13:45  
Lale hanim simdiye kadar nerdeydiniz
:D güzel bir paylasim

Bence abim burda olmanda cok mutlum
icdenlikle yaziyorum ben yazilarinizi özlemisdim

Life agamin Rojin hanimin emekleri sizin gibi degerli insanlarin destegile güc kazanir

Tesekkür ederim bu kervani yalniz birakmadiginiz icin
:thumbsup: :cay: :cay:

Junior Member

Lale
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 24/12/2010 Saat 19:35  
Tesekkür ederim Asker,
bulardayim, zaman buldukca ve aklima bir seyler geldikce bir seyler karaliyoru... pardon.. tusluyorum yani :)

Lale
Profiline gir Web siteyi ziyaret et Bu üyenin tüm mesajlarını göster Cevap 4
« Ön  Diğer »        print
Yukarı git

mxBoard, © 2006 by pragmaMx.org, based on eBoard, XMB and XForum

Giriş

Kullanıcı Adı:

Şifre:

Sprache
Arabirim Dilini Seçin:

Almanca Fransızca Türkçe İngilizce
Son 5 Bilgi
Happy Birthday

Bugün hiçbir kullanıcımızın doğumgünü yok!
Etkinlik Takvimi
Haziran 2025
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30  

Fuarlar
Toplantilar
Konserler
Festivaller
Kültür Sanat
Anma Günleri
Dogum günü
Dini Bayramlar
Özel Günler
Resmi Bayramlar
üye Puani
  1. Rojin: 10 976 Puanlar
  2. asliyok: 4 432 Puanlar
  3. HarmanYeli: 4 396 Puanlar
  4. KizilZora: 2 048 Puanlar
  5. life23: 1 675 Puanlar
  6. gokkiz: 1 657 Puanlar
  7. BirNefes: 1 048 Puanlar
  8. Erasmus: 984 Puanlar
  9. -Pozan-: 785 Puanlar
  10. Siyahinci: 623 Puanlar
Son Şiirler
SAKLI SEVDAM
(8367 okuma)
Hatırlarmısın .!
(11479 okuma)
Mektup......
(12306 okuma)
ANADOLU GARIBI
(12283 okuma)
SALKIMSÖĞÜT
(12006 okuma)
YAŞAMAYA DAİR
(12261 okuma)
SALKIMSÖĞÜT
(12453 okuma)
TOP Download
  1. AntiVir Personal - Free Antivirus
       [Hits: 1 032 x]
Link ler
  1. VOLKAN KONAK
  2. Yusuf Hayaloglu
  3. Full dizi izle

Bu sitedeki tüm logo ve markalar sahiplerinin malıdır. Diğer detayları Künye bölümünde bulabilirsiniz .

Haberlerimizi RSS kullanarak yayınlayabilirsiniz.

Bu site pragmaMx 0.1.11 tabanlıdır.

Yorumlar yazarların sorumluluğu altındadır,
geri kalan her şey © 2004 - 2025 by Dostsesi - Stimme der Freundschaft