Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_system.php on line 22

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 315

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 315

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /www/htdocs/w00c089c/dostsesi.com/forum/includes/mx_api.php on line 1415

Cumartesi, 07. Haziran 2025 12:23   User Online: 69 

Üye bilginiz

Üye merkeziniz

Özel Messajiniz

Ziyaretçi defteriniz

Üye lerimiz

Forumda çikiş

Forumlar

Genel

Kültür

Atatürk

Türkiye

Bilgilendirme

Spor

Site ve Radyo

Arsiv II Genel

Arsiv Kultur

Resim
LalelerSon BaharGerberaBayragimiz.Bayrak Gul1Sevimli 14Bebek -7Yaseminiki kalpManzara -6Sevimli 20Manzara -2Fantazi Resim 6Dostluk 5Dostluk Resimi 9Sevimli 13Bayrak2Bebek -9Cicek -5Fantazi Resim 5

Portal Menüsü
Bilgiller
Bilgi ekle
Ekart
Pano
Haberler
Takvim
Resimler
Şiir
Fikra
Bizi tavsiye et
Site Anket
Site kural Impressum
Download tavsiyeler
 Link Tavsiyeler
Bize ulaşım

Serbest Genel - Allgemein - Rätsel Sisteme girmen gerek

Aşağı git
« Ön  Diğer »
küçükten büyüğe do;ğru sırala büyükten küçüğe doğru sırala      print
Konuyu açan: Konu: ABD BASKANI Obama DUNYANIN TEK LAYIK OLAN ISLAM üLKESINDE TüRKIYE CHUMURIYETIN DE
Junior Member
Junior Member

Asker
Cevaplar: 87
kayıt olmuş: 5/7/2004
Durum: Çevrimdışı
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 7/4/2009 Saat 11:29  
ABD Barack Hussein Obama.

Islam bir ailede gelen ve islam olmadigini sÖyleyen bir kisi.

Burda konumuz kisiligi tanitimi olmasin .

OBAMA gelmeden Önce de cok dusundum bu adma neden TR secdi ilk resmi ülke ziyaretinde.

Umutla bekledim simdi TR deki konusmalarda bakdigimda bunu anladim bir kes daha kendi Özümüzü bir kes daha satmamizi isdeniyor.

Örnek Ermeni soykirimde bas etmesi hemde bizim Meclisde bunu yapmasi
TBMM meclisinde soykirimde bas etmek ve bunu sine ceken siyasetcilerimiz bizim ve sehitlerimize karsi yapilan en büyük saygisilik dir.

Bu ermeni soykirim degisleri midem bulandiryor ve bunu ilerki günlerde müsade ederseniz sizlerle beraber bir konuda inceliklerinel yazmak tartismak isderim.

ikinci olay Azerbeycanin topragin 30 % isgal eden´Ermenistana kapilarimizi acmamiz siyasi ticari iliskilerimiz gelisdermizi isdemesi bir ilkelik dir.

Bizde bunu isdemden Önce Ermenistanin Karabag sorumu cÖzmesi gerkediginde bas etmiyor.

Bizim yalaka siyasetcilerimiz Nato toplantisinde oldugu gibi gine ikinci sinif bir ülke siyasetin le devam ediyor.

Davos da patlayan kasimpasali RTE ONE MINUTE diye bir cit yok.

Bizde isdenilen ler listesi burda uzata bilirim

Bize ne veriliyor listesi yazmak isdedgimde bir yazilecek sÖz bulamiyorum.

Yeterin :ztc: disinde melet aramakda vaz gecin.

ne ABD ne AB ne de Sudi bize bir seyler vere bilir bize tek vere bilecek : :ztc: dir ve bunu nasil yücelendire bilecegimize bakalim.

Bizim Brüssel Wasingtona ihtiyacimiz yok inanin buna.

:ztc: cografi durum toprak maden zenginligi
genc toplumuz
Deli akan Firat , dicle kizilirmak v.s
Atamizin bize birakdigi düsünce mirasi
su an akilsik gÖrdüklerimiz bizlere comak degil bizi yarinlarin basina gÖtürecekler dir
Karadenizin cilgin dalgalari
Mozaik olan toplumumiz
degisk etnikler din mezepler
v.s
Bizim gücümizdir

:ztc: boyun egme hilal bakislim egme yarinlar bizim

Member

Cevaplar: 162
kayıt olmuş: 28/4/2004
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 7/4/2009 Saat 11:50  
alin size son bir haber

Hawaii Temsiciler Meclisi, oy birliği ile “soykırım”ı tanıyan bir karar benimsedi. Ermenistan Devlet Radyosu’na göre, kararda “soykırım suçu” kınanırken, “24 Nisan 1915, Ermeni Soykırımı’nın Anma Günü” olarak ilan ediliyor.”
Bu arada, Hawaii ile birlikte ABD’de "soykırım"ı tanıyan eyaletlerin sayısının 42’ye çıktığına dikkat çekillmesi gerek

alin size dostluk örnegi

Obama daha :ztc: topraklöarinda bulundugu anda alina karar alöin size bir samar.

Junior Member

Cevaplar: 3
kayıt olmuş: 14/3/2009
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 11/4/2009 Saat 00:30  
ben şahsım olarak amerikaya hiçbir zaman güvenmedim
güvenmiyorum.neden derseniz dünyaya ve amaerikanın dünyada yaptıklarına bakarsak neden güvenmediğim ortaya çıkacaktır.dünyada nerede kan var savaş var başrolerde amerika.derlerya büyük balık küçük balığı yer.işte amerika da büyük balık.küçük balıkları birer birer yemekte.maalesef bizlerde hala sağ-sol
kürt -türk
türkçe kürtçe gibi sunni olarak yaratılan gündemlere alet oluyor ve bu oyunlar karşısında uyanamadan onların ekmeğine yağ sürüyoruz.bence artık gözümüzü açmalı uyanmalıyız.amerika ırak a girmek için neyi bahane etti
nükleer silah var dedi
ne oldu ortada nükleer silah varmı?yok.çünkü o oraya girmek için uydurulan yalan dan başka birşey değildi.işte filistin
hani nerde insan hakları savunucuları
nerde amerika?yok.neden çünkü bu işin böyle olmasını isteyen ve her türlü çalışmayı yapanlar bu konuda insan haklarına falan bakmazlar.çünkü işlerine gelmez.yıllarca türkiye cummhuriyetinde yaratılan P.K.K. nerden doğdu nasıl bu kadar büyüdü?bunun ülkemize ne gibi zararları var
eğer p.k.k olmasaydı türkiye ne kadar ilerleme kaydederdi.bu soruların cevaplarını düşünmek lazım.sonra bu olaylardan en çok zararı kim gördü?kürt halkının haklarını savunacaklarını söyleyenler bu halka nasıl zulümler yaptı?neden köyler basılıp burada bulunan kürt köylüler bu örgüt tarafından kurşuna dizildi?köylülerin oğlu kızı neden kaçırılarak dağa götürüldü?yani kısaca kürt halkının haklarını koruyacağız diye ortaya çıkanlar en büyük zulümü burada yaşayan insanlara yapmıştır.bunuda dış güçler desteklemişlerdir.yoksa destek olmadan mümkünmü bunların bu kadar büyümesi?yiyecek silah mühimmat para bulunması nerden geliyor bu değirmenin suyu?tabi bunlar sadece benim kanaatlarım.işte ırak a oynana oyunun başka bir bölümüde bize oynanıyorgibi geliyor bana.işte amerika başkanı obama nın gelmesini de bu yüzden hayra geldi diye düşünmüyorum.inşallah ben yanılırımda ülkemiz ve insanlık adına iyi bişeyler olur diyorum.
Profiline gir Bu üyenin tüm mesajlarını göster Cevap 2
deleted
Member

KizilZora
Cevaplar: 337
kayıt olmuş: 9/10/2007
red_folder.gif Yazılış Tarihi: 12/4/2009 Saat 14:10  
Dısisleri Bakanı Clinton`ın verdigi mesajlar laik bir Türkiye`den yana oldukları bicimindeydi. Bunun yanında Türkiye`nin cok kültürlülügüne vurgu yapması bizden beklenenlerin ne oldugu konusunda ipucları veriyordu.

Yeni dünya dengesinin bir ayagında ülkemizin bulunacagını ve Baskan Obama`nın gelisinin sıradan bir ziyaret olmadıgını, önümüzdeki dönemde olusacak güc dengesinin istinat noktasında bulunması beklenen Türkiye`ye yapılmıs bir jest.

Obama`nın gelisini günlük sorunların cözümü icin bir fırsat saymak hata olur.
Profiline gir Bu üyenin tüm mesajlarını göster Cevap 3
« Ön  Diğer »        print
Yukarı git

mxBoard, © 2006 by pragmaMx.org, based on eBoard, XMB and XForum

Giriş

Kullanıcı Adı:

Şifre:

Sprache
Arabirim Dilini Seçin:

Almanca Fransızca Türkçe İngilizce
Son 5 Bilgi
Happy Birthday

Bugün hiçbir kullanıcımızın doğumgünü yok!
Etkinlik Takvimi
Haziran 2025
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30  

Fuarlar
Toplantilar
Konserler
Festivaller
Kültür Sanat
Anma Günleri
Dogum günü
Dini Bayramlar
Özel Günler
Resmi Bayramlar
üye Puani
  1. Rojin: 10 976 Puanlar
  2. asliyok: 4 432 Puanlar
  3. HarmanYeli: 4 396 Puanlar
  4. KizilZora: 2 048 Puanlar
  5. life23: 1 675 Puanlar
  6. gokkiz: 1 657 Puanlar
  7. BirNefes: 1 048 Puanlar
  8. Erasmus: 984 Puanlar
  9. -Pozan-: 785 Puanlar
  10. Siyahinci: 623 Puanlar
Son Şiirler
SAKLI SEVDAM
(8367 okuma)
Hatırlarmısın .!
(11479 okuma)
Mektup......
(12306 okuma)
ANADOLU GARIBI
(12283 okuma)
SALKIMSÖĞÜT
(12006 okuma)
YAŞAMAYA DAİR
(12261 okuma)
SALKIMSÖĞÜT
(12453 okuma)
TOP Download
  1. AntiVir Personal - Free Antivirus
       [Hits: 1 032 x]
Link ler
  1. VOLKAN KONAK
  2. Yusuf Hayaloglu
  3. Full dizi izle

Bu sitedeki tüm logo ve markalar sahiplerinin malıdır. Diğer detayları Künye bölümünde bulabilirsiniz .

Haberlerimizi RSS kullanarak yayınlayabilirsiniz.

Bu site pragmaMx 0.1.11 tabanlıdır.

Yorumlar yazarların sorumluluğu altındadır,
geri kalan her şey © 2004 - 2025 by Dostsesi - Stimme der Freundschaft